Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Až se potkáme s bancicootem tak je jasné, že on bude ve svém obleku a já v těch džínách :) což nám určitě náladu ani jednomu nepokazí.....

No tak to je jasný. Já jen chtěl sdělit, že i úspěšný boss nemusí být svým pánem, co se týče dress code, ale musí se držet v rámci mantinelů dané branže.

Americe rozumím, nesouhlasím s tím, ale my v ČR jsme prostě součástí kultury německa/rakousko-uherska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak... když jsem začal dělat práci co dělám a jednat s lidma v nadnárodních řetězcích, kteří dress code musí držet, chodil jsem v jeanach a košili. Dneska chodím v saku. Prostě to působí tak nějak ... nepatřičně... Je v tom i symbol toho, že je pro mě ten člověk důležitý a že jsem si k němu neodběhl z golfu... A o tom, že hodně "obchodníků" deklasovalo obleky tím, že si nakupují polyestery? No to asi jo, ale stejně tak hodně lidí nosí silonovou košili nebo kabát od pana Wanga... to holt není problém toho oblečení ale těch, kteří jej nosí.

No tak to je jasný. Já jen chtěl sdělit, že i úspěšný boss nemusí být svým pánem, co se týče dress code, ale musí se držet v rámci mantinelů dané branže.

Americe rozumím, nesouhlasím s tím, ale my v ČR jsme prostě součástí kultury německa/rakousko-uherska.

Odkaz ke komentáři

Sakra, ja teda u Charlese taky nakupuju a fakt cumim, co nas je Posted Image Jsem zatim spokojen, mam 2 kousky a docela kvalita, na takove to kazdodenni noseni.

No zkusil jsem toho od nich docela dost a musím prohlásit, že vůbec v ničem jsem se necejtím dobře. Košile, kalhoty, pola.. Materiál dobrej, zpracování ok ale všechno má nějakej divnej střih. Nebo sem divnej já. Což o to.
Odkaz ke komentáři

No zkusil jsem toho od nich docela dost a musím prohlásit, že vůbec v ničem jsem se necejtím dobře. Košile, kalhoty, pola.. Materiál dobrej, zpracování ok ale všechno má nějakej divnej střih. Nebo sem divnej já. Což o to.

Milisáku jak divnej? zajímalo by mně to u košil.

Odkaz ke komentáři

Milisáku jak divnej? zajímalo by mně to u košil.

Široký jako, na bůčku se to tak divně shrnuje. Na slim fit, který jsou prej na slim fit moc široký, sem si netrouf. A navíc jsem nikdy netrefil materiál - tlustá látka tlustčí, než jsem myslel, tenká tenčí... Prostě v žádný se necejtím, možná v jediný..

Odkaz ke komentáři

A co to kyselo, moc kyselý? ;o) Jste mi zkazili radost, já myslel, kdovíjak nejsem schlang, když nosím teď ty slim fity (byť o číslo větší). Jinak si na Charlese nemůžu stěžovat, jen to žehlení mě vadí.

Odkaz ke komentáři

kejklik: Nevadí, navíc bych jí k tomu nepustil ;o)

ego alter: Přežehlit se musí, ale skutečně jen minimálně. Když vyperu dvě košile, jednu standard a druhou non iron, dám obě na sušák a jsem línej to žehlit hned, tak tu non iron můžu třeba za měsíc jenom na sucho přejet žehličkou a je tip top, na tu standard mi nepomůže ani napařovačka a musím jí znova namočit. Ideální je na to rozprašovač na kytky, jen je třeba pořádně vymejt jakejkoliv sajrajt, co tam byl předtím.

Odkaz ke komentáři

Nějak se nám to tady od těch košil zvrhlo ...

Co se týče nutnosti žehlení nežehlivých košil, stane se, že pokud je např. pereš ve větším množství, ta nežehlivost se až tak neprojeví, prostě se pomačkají i tak ...

Nicméně jsou ideální pro nás chlapy, co mají problém se žehlením ... :)

Odkaz ke komentáři

Milisi dík, pánové máte někdo zkušenost s Karlíkem Tyrwrajtů co se týče casual košil, jde mi o rozdíl mezi XL a XXL, rukávy by měli být stejně dlouhé, ale zajímá mně šířka přes hrudník a podolek jestli končí až kdesi pod p...lí či co?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...