boo-beek Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Ja znam lidi, co jsou picusove v obleku i v dzinach. A taky lidi, co. Jsou fajn i v teplakach. A dokonce i v sukni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Až se potkáme s bancicootem tak je jasné, že on bude ve svém obleku a já v těch džínách což nám určitě náladu ani jednomu nepokazí..... No tak to je jasný. Já jen chtěl sdělit, že i úspěšný boss nemusí být svým pánem, co se týče dress code, ale musí se držet v rámci mantinelů dané branže. Americe rozumím, nesouhlasím s tím, ale my v ČR jsme prostě součástí kultury německa/rakousko-uherska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Asi tak... když jsem začal dělat práci co dělám a jednat s lidma v nadnárodních řetězcích, kteří dress code musí držet, chodil jsem v jeanach a košili. Dneska chodím v saku. Prostě to působí tak nějak ... nepatřičně... Je v tom i symbol toho, že je pro mě ten člověk důležitý a že jsem si k němu neodběhl z golfu... A o tom, že hodně "obchodníků" deklasovalo obleky tím, že si nakupují polyestery? No to asi jo, ale stejně tak hodně lidí nosí silonovou košili nebo kabát od pana Wanga... to holt není problém toho oblečení ale těch, kteří jej nosí. No tak to je jasný. Já jen chtěl sdělit, že i úspěšný boss nemusí být svým pánem, co se týče dress code, ale musí se držet v rámci mantinelů dané branže. Americe rozumím, nesouhlasím s tím, ale my v ČR jsme prostě součástí kultury německa/rakousko-uherska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Pokud někdo nosí rád košile s crazy-vzorama, TOHLE je super kšeft. Mají tam i tématický kousky Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Dneska jsem měl poprvé Marks & Spencer Ultimate (pure cotton non iron) a jsem nadšen.Když jsem po 6 hodinách vystoupil z auta, pořád vypadala jak čerstvě vyžehlená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Sakra, ja teda u Charlese taky nakupuju a fakt cumim, co nas je Jsem zatim spokojen, mam 2 kousky a docela kvalita, na takove to kazdodenni noseni. No zkusil jsem toho od nich docela dost a musím prohlásit, že vůbec v ničem jsem se necejtím dobře. Košile, kalhoty, pola.. Materiál dobrej, zpracování ok ale všechno má nějakej divnej střih. Nebo sem divnej já. Což o to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 No zkusil jsem toho od nich docela dost a musím prohlásit, že vůbec v ničem jsem se necejtím dobře. Košile, kalhoty, pola.. Materiál dobrej, zpracování ok ale všechno má nějakej divnej střih. Nebo sem divnej já. Což o to. Milisáku jak divnej? zajímalo by mně to u košil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Milisáku jak divnej? zajímalo by mně to u košil. Široký jako, na bůčku se to tak divně shrnuje. Na slim fit, který jsou prej na slim fit moc široký, sem si netrouf. A navíc jsem nikdy netrefil materiál - tlustá látka tlustčí, než jsem myslel, tenká tenčí... Prostě v žádný se necejtím, možná v jediný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 A co to kyselo, moc kyselý? ;o) Jste mi zkazili radost, já myslel, kdovíjak nejsem schlang, když nosím teď ty slim fity (byť o číslo větší). Jinak si na Charlese nemůžu stěžovat, jen to žehlení mě vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Jinak si na Charlese nemůžu stěžovat, jen to žehlení mě vadí. A manželce nevadí, že si žehlíš košile sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 je to vazne tak divnej svet?!----jak je to s tim non iron?pry je to marketingovy blabol(jasne,vse je nutne alespon trochu prezehlit),navic udajne takova uprava kosil spociva v nejake formaldehydove lazni....cotton je odjakziva mackavy, to jen ta moderni alchymie dokaze takove divy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 kejklik: Nevadí, navíc bych jí k tomu nepustil ;o) ego alter: Přežehlit se musí, ale skutečně jen minimálně. Když vyperu dvě košile, jednu standard a druhou non iron, dám obě na sušák a jsem línej to žehlit hned, tak tu non iron můžu třeba za měsíc jenom na sucho přejet žehličkou a je tip top, na tu standard mi nepomůže ani napařovačka a musím jí znova namočit. Ideální je na to rozprašovač na kytky, jen je třeba pořádně vymejt jakejkoliv sajrajt, co tam byl předtím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nějak se nám to tady od těch košil zvrhlo ...Co se týče nutnosti žehlení nežehlivých košil, stane se, že pokud je např. pereš ve větším množství, ta nežehlivost se až tak neprojeví, prostě se pomačkají i tak ...Nicméně jsou ideální pro nás chlapy, co mají problém se žehlením ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Já mám od Charlese asi 6 košil a mám také problém se střihem. Přijdou mi strašně široké. Slim fit se vůbec nedají nosit, ty jsou jako noční košile. Musím si kupovat tailored a i ty by mohly být daleko užší. Co se týče non iron, tak jednu od nich mám a tu nežehlím vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Blažek? Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Blažek? Co vy na to? Blažek není špatný, ale pouze teď, když mají slevy 70%, protože to tak reálná cena jejich zboží. Mimo výprodeje je to tam nesmyslně nastřelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Blažek není špatný, ale pouze teď, když mají slevy 70%, protože to tak reálná cena jejich zboží. Mimo výprodeje je to tam nesmyslně nastřelené. Činí mi obtíže sehnat košili na štíhlou postavu, aby nevypadala jako košile noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 pánové, flanelka in nebo out? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Milisi dík, pánové máte někdo zkušenost s Karlíkem Tyrwrajtů co se týče casual košil, jde mi o rozdíl mezi XL a XXL, rukávy by měli být stejně dlouhé, ale zajímá mně šířka přes hrudník a podolek jestli končí až kdesi pod p...lí či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 pánové, flanelka in nebo out? flanelka po dědovi asi out, ale teď jsem byl ve Van Graafu a maj výprodej RL flanelek a trochu mě to pokoušelo...ale hadrů mám dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se