Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 na leto k bezovym kalhotam a tan botkam jsou super!!to rozhodně ... ještě nějakou pěknou aktovčičku a je to dokonalýVyztuze jsem nakonec koupil na aliexpress za par korun plnou krabicku. Sent from my iPhone using Tapatalkna co to je dobrý ? .... vypadá to jako špachtle do krku .... takový když mi čuměj do krku jestli nemám bacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 abys měl pěkně pevnej límeček a mohl se smát těm autobusákům, co ho mají zmačkanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Je to dobry ze to drzi tvar limce, jsem uchyl na nejtuzzsi limce a legy na kosilich (normalne snad jen ke smokingu) Taky kdyz jsem to chtel na obe ty kosile pani si klepala na celo a kdyz kosile prisla hotova, rekla ze je prekvapena jak to k tomu sedi... Proste to drzi tvar, je to furt rovny a trci jako cip... Ta vyztuz tomu pomaha a je vyndavaci kvuli zehleni, ( kdyz to vyzehlis s tim tak to je na limecku videt). Vetsina kosil to nema vyndavaci, casual kosila a button down limce to nemaji vubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 to je teda děsná ku*dovina .... začínám se tu trochu bát o svoje duševní zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Koukam ze me kolega predbehl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 to je teda děsná ku*dovina .... začínám se tu trochu bát o svoje duševní zdravíTo je naprosto bezna vec, stejne jako knofliky na rukavu, ma to svoji funkci a ti lacinejsi vyrobci to proste ojeb@vaji tim, ze to vubec nepouziji, pritom to je korunova polozka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 běžná neběžná .... éra nošení nažehlenejch košilí je zplaťpánbů za mnou a když vidím tuhle kompilaci tak mě svědí celý tělo .... kdyby tuhle fotku viděl ministr propagandy tak by se zastřelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tak zaplat panbuh, kazdej jsme jinej a mame jinej vkus, proto to je na svete tak hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Kdyby se chtěl někdo přidat do objednávky od Lewina, tak jsme momentálně 3, takže ještě 1-2 lidi bych případně přibral. Zlínský kraj má případně přednost, ať nemusím na počtu:-). případně pošlete SZ. Momentálně akce všechny (asi) košile za 20 liber. Poštovné by bylo taky za dobrý peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Už se to tu asi řešilo, ale jsem línej to hledat. U T.M.Lewin je teď "fitted" bývalý "fully fitted"? Díky za info, mají docela slevy, tak bych rád něco objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Dle tabulky velikostí (kontrolováno před chvílí na http://www.tmlewin.co.uk; viz tabulka níže) je vše při starém: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Dle tabulky velikostí (kontrolováno před chvílí na http://www.tmlewin.co.uk; viz tabulka níže) je vše při starém: t.m.lewin.co.uk_size_chart_22_04_2017.jpgDík to je mi jasný, ale dřív to měli trochu jinak a měli mj. střih fully fitted. Já mám právě tydle starší košile, co potřebuju obměnit. Mám dojem, že jsem někde četl, že to strarý "fully fitted" je současný "fitted". Ale jiste si právě nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Myslím, že se nepletu, ale ta změna proběhla opravdu jen co se týče názvu střihu: Z "Fully Fitted" se staly "Fitted". Rozměry zůstaly stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 (upraveno) Myslím, že se nepletu, ale ta změna proběhla opravdu jen co se týče názvu střihu: Z "Fully Fitted" se staly "Fitted". Rozměry zůstaly stejné. Jo mělo by to tak být. Po staru to bylo:regular fitslim fitfully fittedsuper fittedPo novu takto:Regular Fit Slim Fit Fitted Super Fitted Takže skutečně je to tak jak píšeš, takže fitted je druhý nejvypasovanější. Za 15 liber to jde :-), každopádně díky. Upraveno 22. dubna 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ano, fitted je teď to, co dřív bylo fully fitted, jinak žádné změny nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jo objednáno, 38 liber 2 košile vč. poštovýho, něco málo záslikovně v Německu, alr to je 00prd ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Nosíte ke košilím jenom oblekovky? Mě už to docela nebaví.. furt točím seiko sarb, jedny vintage seiko, poljot deluxe a prim diplomat, traktor a pár dalších primek, ale všechno mi to přijde takové na jedno brdo... Dneska jsem vytáhl monstra, ale pochopitelně se pod rukáv nevešly, resp. vešly a vždy vyjely ven a pak se o ně manžeta zasekla.. jak moc je to fau paix? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Faux pas je především, že tě platím z vlastních daní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Faux pas to je taky, ale hlavně je to nepohodlný a ničí to manžetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 (upraveno) No jo, franština už jazyk diplomacie není... :-) ... ale zjevně jste to pochopili Upraveno 2. května 2017 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se