Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

na leto k bezovym kalhotam a tan botkam jsou super!!

to rozhodně ... ještě nějakou pěknou aktovčičku a je to dokonalý

Vyztuze jsem nakonec koupil na aliexpress za par korun plnou krabicku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

na co to je dobrý ? .... vypadá to jako špachtle do krku .... takový když mi čuměj do krku jestli nemám bacil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to dobry ze to drzi tvar limce, jsem uchyl na nejtuzzsi limce a legy na kosilich (normalne snad jen ke smokingu) Taky kdyz jsem to chtel na obe ty kosile pani si klepala na celo a kdyz kosile prisla hotova, rekla ze je prekvapena jak to k tomu sedi... Proste to drzi tvar, je to furt rovny a trci jako cip... Ta vyztuz tomu pomaha a je vyndavaci kvuli zehleni, ( kdyz to vyzehlis s tim tak to je na limecku videt). Vetsina kosil to nema vyndavaci, casual kosila a button down limce to nemaji vubec...

Odkaz ke komentáři

to je teda děsná ku*dovina .... začínám se tu trochu bát o svoje duševní zdraví

To je naprosto bezna vec, stejne jako knofliky na rukavu, ma to svoji funkci a ti lacinejsi vyrobci to proste ojeb@vaji tim, ze to vubec nepouziji, pritom to je korunova polozka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

běžná neběžná .... éra nošení nažehlenejch košilí je zplaťpánbů za mnou a když vidím tuhle kompilaci tak mě svědí celý tělo .... kdyby tuhle fotku viděl ministr propagandy tak by se zastřelil

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kdyby se chtěl někdo přidat do objednávky od Lewina, tak jsme momentálně 3, takže ještě 1-2 lidi bych případně přibral. Zlínský kraj má případně přednost, ať nemusím na počtu:-). případně pošlete SZ.

Momentálně akce všechny (asi) košile za 20 liber. Poštovné by bylo taky za dobrý peníz.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dle tabulky velikostí (kontrolováno před chvílí na http://www.tmlewin.co.uk; viz tabulka níže) je vše při starém:

attachicon.gift.m.lewin.co.uk_size_chart_22_04_2017.jpg

Dík to je mi jasný, ale dřív to měli trochu jinak a měli mj. střih fully fitted. Já mám právě tydle starší košile, co potřebuju obměnit. Mám dojem, že jsem někde četl, že to strarý "fully fitted" je současný "fitted". Ale jiste si právě nejsem.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že se nepletu, ale ta změna proběhla opravdu jen co se týče názvu střihu: Z "Fully Fitted" se staly "Fitted". Rozměry zůstaly stejné. 

Jo mělo by to tak být. Po staru to bylo:

• regular fit
  • slim fit
  • fully fitted
  • super fitted

Po novu takto:

Takže skutečně je to tak jak píšeš, takže fitted je druhý nejvypasovanější. Za 15 liber to jde :-), každopádně díky.
Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nosíte ke košilím jenom oblekovky?

Mě už to docela nebaví.. furt točím seiko sarb, jedny vintage seiko, poljot deluxe a prim diplomat, traktor a pár dalších primek, ale všechno mi to přijde takové na jedno brdo...

Dneska jsem vytáhl monstra, ale pochopitelně se pod rukáv nevešly, resp. vešly a vždy vyjely ven a pak se o ně manžeta zasekla.. jak moc je to fau paix?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...