911 Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 dneska uz kazdy nosi knoflicky, je potreba vymyslet neco noveho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Se Zarou mi děláte radost...vzhledem k tomu, že jedné pánské šéfuju, tak jen nakupujte, ať mám víc peněz na hodinky Jinak jsem teď velmi spokojen s košilemi Massimo Dutti. Značka patří pod stejný koncern jako Zara, ale cenově a především kvalitativně (a to o našich košilích nemůžu říct nic špatného) je o "level" výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 dneska uz kazdy nosi knoflicky, je potreba vymyslet neco noveho. konečně se už chlapi pořádně pochlapili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 T.M.Lewin do práce a docela spokojenost, skoro vždycky vyberu i kravatu a knoflíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 (upraveno) četl sem, že u T.M. Lewina je dobré objednat si dycky o číslo větší košili kvůli výšce límce a spíš adjustovat délku rukávů, je to pravda? Upraveno 13. března 2009 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Rukávy jsou pro mě vždycky problém... Většinou jsou mi krátké, takže je nosím vyhrnuté, alespoň vyniknou časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 dneska uz kazdy nosi knoflicky, je potreba vymyslet neco noveho. No, není to žádná novinka, spíš nouzový řešení, který zná samozřejmě každý, ale když je ráno málo času, dá se to řešit i takto (k ocelovým hodinkám; zlato asi ne!): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 No, není to žádná novinka, spíš nouzový řešení, který zná samozřejmě každý, ale když je ráno málo času, dá se to řešit i takto (k ocelovým hodinkám; zlato asi ne!): no prada. na tom se da stavet. dnes uz nosi knoflicky kde kdo a ztraci to jisty punc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 no prada. na tom se da stavet. dnes uz nosi knoflicky kde kdo a ztraci to jisty punc. řešení je efektivní a skýtá netušené možnosti. Měl jsem kolegu, který odcházel z kanceláře přivítat zahraniční návštěvu. Na moje zvolání "Jardo vole máš na patě lochnu jak sviňa" se zastavil, flegmaticky se podíval na díru velikosti mexického pětidolaru na zadní straně černé ponožky, neomylně vylovil sešívačku, jednou ránou poslal díru do věčných lovišť a se spokojeným úsměvem odkráčel vstříc světlým zítřkům... psal se rok 1996, joooo kde ty časy jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 řešení je efektivní a skýtá netušené možnosti. Měl jsem kolegu, který odcházel z kanceláře přivítat zahraniční návštěvu. Na moje zvolání "Jardo vole máš na patě lochnu jak sviňa" se zastavil, flegmaticky se podíval na díru velikosti mexického pětidolaru na zadní straně černé ponožky, neomylně vylovil sešívačku, jednou ránou poslal díru do věčných lovišť a se spokojeným úsměvem odkráčel vstříc světlým zítřkům... psal se rok 1996, joooo kde ty časy jsou tyhle improvizace na nas miluju. v zapadnim svete by nechali navstevu cekat nez by kuryr privezl nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jen díky tomuto vláknu jsem při jeho listování poprvé v životě zažil pocit metrosexuála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jen díky tomuto vláknu jsem při jeho listování poprvé v životě zažil pocit metrosexuála Vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Jen díky tomuto vláknu jsem při jeho listování poprvé v životě zažil pocit metrosexuála mívám ten pocit každé ráno, když vybírám, jakou si vezmu košili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 V Mercedesu mám na sedačce řidiče namontovaný věšák... Funguje spolehlivě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 (upraveno) nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona? Spíše něco takového nebo pak toto A pro pravé metrosexuály je určena stránka Louis Vuitton for Men Upraveno 16. března 2009 uživatelem Joshua007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 V Mercedesu mám na sedačce řidiče namontovaný věšák... Funguje spolehlivě Nechci radit ale kdybys měl věšák na sedadle spolujezdce, tak bys s tím meďourem moh i jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 V Mercedesu mám na sedačce řidiče namontovaný věšák... Funguje spolehlivě já ho tam mám taky - chytá to super DVB-T signál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? na některé věci se nešetří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se