Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Se Zarou mi děláte radost...vzhledem k tomu, že jedné pánské šéfuju, tak jen nakupujte, ať mám víc peněz na hodinky :thumbsup_anim:

Jinak jsem teď velmi spokojen s košilemi Massimo Dutti. Značka patří pod stejný koncern jako Zara, ale cenově a především kvalitativně (a to o našich košilích nemůžu říct nic špatného) je o "level" výš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, není to žádná novinka, spíš nouzový řešení, který zná samozřejmě každý, ale když je ráno málo času, dá se to řešit i takto (k ocelovým hodinkám; zlato asi ne!):

no prada. na tom se da stavet. :) dnes uz nosi knoflicky kde kdo a ztraci to jisty punc.

Odkaz ke komentáři

no prada. na tom se da stavet. :) dnes uz nosi knoflicky kde kdo a ztraci to jisty punc.

řešení je efektivní a skýtá netušené možnosti. Měl jsem kolegu, který odcházel z kanceláře přivítat zahraniční návštěvu. Na moje zvolání "Jardo vole máš na patě lochnu jak sviňa" se zastavil, flegmaticky se podíval na díru velikosti mexického pětidolaru na zadní straně černé ponožky, neomylně vylovil sešívačku, jednou ránou poslal díru do věčných lovišť a se spokojeným úsměvem odkráčel vstříc světlým zítřkům... psal se rok 1996, joooo kde ty časy jsou

Odkaz ke komentáři

řešení je efektivní a skýtá netušené možnosti. Měl jsem kolegu, který odcházel z kanceláře přivítat zahraniční návštěvu. Na moje zvolání "Jardo vole máš na patě lochnu jak sviňa" se zastavil, flegmaticky se podíval na díru velikosti mexického pětidolaru na zadní straně černé ponožky, neomylně vylovil sešívačku, jednou ránou poslal díru do věčných lovišť a se spokojeným úsměvem odkráčel vstříc světlým zítřkům... psal se rok 1996, joooo kde ty časy jsou

:thumbsup_anim: tyhle improvizace na nas miluju. v zapadnim svete by nechali navstevu cekat nez by kuryr privezl nove :)

Odkaz ke komentáři

nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona?

Odkaz ke komentáři

nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona?

Spíše něco takového nebo pak toto

A pro pravé metrosexuály je určena stránka Louis Vuitton for Men :whistling:

Upraveno uživatelem Joshua007
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...