Chorche Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona? Ať budeš mít sebelepší obal, pokud ho nepovezeš vyvěšené, zmačká se, obávám se, tak i tak. Poté, co jsem si jedinkrát dal sako vyžehlit v hotelu a čekal jsem na něj týden,vozím pro tyto případy kromě obalu i napařovací žehličku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 Smith and Wesson...? Nehnal bych to zase až tak do krajnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 kibi: Dum a Dum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jxk365 Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 JJ Kremilek a Vochomurka, Masa a medved ... zpatky ke kosilim: Knize, Haines & Bonner, Stephens Brothers, posledni jsem koupil Holland Esq. Od Joky mam nekolik kosil, ale bavlnene bez nezehlive upravy jdou spatne zehlit. A s nezehlivou upravou uz nekupuji kosile OD ZADNE FIRMY. Nejak mi unika proc bych si mel kupovat 100% bavlnenou kosili a citit se v ni jako v 100% polyesterove. Joka ma take na vetsine svych kosil s jednoduchou manzetou dirky na obou koncich. Neni mi jasne za jakym ucelem. Kdyz chce nekdo nosit manzetove knoflicky, koupi si kosili s fancouzskou manzetou. Mozna je to technologii vyroby. A nebo si v Sumavanu pamatuji, jak se sily kosile v sedesatych letech pro CSLA a aplikuji to dodnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 A jak řešíte větší opotřebení levé/pravé manžety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 A jak řešíte větší opotřebení levé/pravé manžety? Na spaní to prohazuju, jen mě musí někdo vzadu zapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Kibi o tobě je známo že nosíš maskáčové triko s dlouhými manžetami,aby se ti tam vešel derringer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) A jak řešíte větší opotřebení levé/pravé manžety? košili vyhodím a koupím novou. Stejně jako s ponožkama. BTW - pevně doufám že když už pojedete do Basileje, tak nikoho nenapadne si nevzít sako, košili a kravatu. Veletrh tohoto typu je solečenská událost. Tak ať není ostuda. Upraveno 25. března 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Joka ma take na vetsine svych kosil s jednoduchou manzetou dirky na obou koncich. Neni mi jasne za jakym ucelem. Kdyz chce nekdo nosit manzetove knoflicky, koupi si kosili s fancouzskou manzetou. Mozna je to technologii vyroby. A nebo si v Sumavanu pamatuji, jak se sily kosile v sedesatych letech pro CSLA a aplikuji to dodnes... To má více výrobců..taky by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 košili vyhodím a koupím novou. Stejně jako s ponožkama. BTW - pevně doufám že když už pojedete do Basileje, tak nikoho nenapadne si nevzít sako, košili a kravatu. Veletrh tohoto typu je solečenská událost jak prase. Tak ať není ostuda. Vřele doporučuji tenhle model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 To je ono...ty jo ale to muselo být pěkně nepohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 no jo a k tomu nosim vestu, takovou tu se suchacema na bocich... A proč jsi rovnou nenapsal že kevlarovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 To je ono...ty jo ale to muselo být pěkně nepohodlné V pohádce si dámy sekaly palce,aby se vešly do střevíčku ,co je to proti tomu trocha nepohodlí za reprezentační dojem a s tím si tě žádná expozice netroufne tě nepozvat dále a nenalít sklenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) no jo, to je ono, jen nevim, jestli mam do ni nosit cibule, nema kapsy... Přilep si ji tam vteřiňákem ALE ZEVNITŘ jinak ti ty cibule rozstřelí a do ní si dávej jen ty co maji na sobě napsáno shock resistant Upraveno 25. března 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Na spaní to prohazuju, jen mě musí někdo vzadu zapnout. Jasně to jsem dělal taky a ještě jsem si přendal hodinky na druhou ruku aby to byla jistota, ale moc to nepomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Jasně to jsem dělal taky a ještě jsem si přendal hodinky na druhou ruku aby to byla jistota, ale moc to nepomáhá. To se divím. Dvojnásobně si to pojistíš a stejně to nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 nazdar metrosexuálové, potřeboval bych radu - v čem prosím vozíte ty své košilky a sáčka na cestách? letos jsem si řekl že v baselu nebudu opět za vidláka z vesnice a vezmu si aspoň sako, ale kam s ním že... myslíte že něco takového je vhodné, dostatečné, doporučeníhodné? co používáte vy? igelitku? vuittona? to takové by se mohlo vzít jako palubní zavazedlo, kdysi jsem do toho skládal i oblek, měl jsem odzkoušený, že se přes noc na hotelu vyvěsil jenže jak ti teď z palubního zavazadla všecko potřebné vyhazují (kapesní nože apod), tak kufřík odevzdávám a na příletu stejně musíš čekat u pásu... a už je pak pohodlnější nepresovat věci do toho malého, ale vzít nějaký pořádný pytel na oblek, s ramínkama do auta beru taky pytel. venku teď sice chundelí i v praze, ale jaro se už blíží - poznám to, jak ze psa lítají chlupy. tak oblečení musí do pytle i do auta, abych na něm pak neměl půl psa .-) kdepak věšáček za sedadlem .-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) to takové by se mohlo vzít jako palubní zavazedlo, kdysi jsem do toho skládal i oblek, měl jsem odzkoušený, že se přes noc na hotelu vyvěsil jenže jak ti teď z palubního zavazadla všecko potřebné vyhazují (kapesní nože apod), tak kufřík odevzdávám a na příletu stejně musíš čekat u pásu... a už je pak pohodlnější nepresovat věci do toho malého, ale vzít nějaký pořádný pytel na oblek, s ramínkama do auta beru taky pytel. venku teď sice chundelí i v praze, ale jaro se už blíží - poznám to, jak ze psa lítají chlupy. tak oblečení musí do pytle i do auta, abych na něm pak neměl půl psa .-) kdepak věšáček za sedadlem .-)) malá žehlička to jistí :-) ono oblek se nejlépe transportuje na sobě. U nás v práci to máme jednoduché - když někam letíme nebo jinak cestujeme na služebku, tak musíme dle nějakých vnitřních předpisů reprezentovat společnost a to znamená leťet v obleku. Upraveno 26. března 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 V pohádce si dámy sekaly palce,aby se vešly do střevíčku to není pohádka, ale čínská tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 mengelis - od dětství jim nohy deformovali, prsty kroutili pod chodidlo, aby velikost nohy byla 10cm, na fotkách to vypadá nechutně, ale myslím, že nic nesekali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se