gougy Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Včera se u mně objevily, tak jsem je hned blejsknul.Nošené krátce a pak více než 30let v trezoru... , všechny díly původní a plně funkční. Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem gougy
Jakubisko Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Tak to je bomba. Nejvíc se mi líbí ty dvě různé výplně ruček!
StanoBare Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 znak omega - nad sekundovkou v druhom obrazku - je vygravirovany na sklicku? Alebo je to len nejaky odlesk?
gougy Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 parada...jak jsou velke? Cca 37mm průměr lunety, rozhodně velmi nositelné a malinko zaprášené u skla;)
JanC Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 a člověk by byl spokojený do smrti...nádherné hodinky...
gougy Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 znak omega - nad sekundovkou v druhom obrazku - je vygravirovany na sklicku? Alebo je to len nejaky odlesk? Znak Omega je vygravírovaný ve sklíčku - nějak, asi z vnitřní strany, respektive jako by byl uvnitř skla. Je poměrně složité to uvidět, natož vyfotit
StanoBare Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Ale tebe sa to podarilo vyfotit dobre, pretoze som si to hned vsimol ach, a povodne som si myslel, ze znak je len zvonku a ono to bude vacsia machrovinka. edit: oprava textu Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem StanoBare
Chorche Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Ty jsou nádherný, elegance sama. A velmi nositelný průměr, paráda!
šíma Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Tak teda Voříšku, to je veliká krása. Upřímná geatulace!!!
Bert Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Velmi, ale opravdu velmi podařené hodinky. Blahopřeji.
NIGHTinGALE Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Nadčasová elegance, krásnej kousek, gratuluju. Jak nemusím zlacený hodinky, tak tyhle bych bral hned.
honza71 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Nádehrný hodinky. Mám to jako NIGHTinGALE, zlatý hodinky nee, ale tyhle bez váhání joo. Gratuluji. Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem honza71
gougy Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Děkuji za milé komentáře Já taky zlato nemusím, ale tyhle jsou prostě "jiné"..Udělám určitě pár dalších fotek, ale poslední dobou nějak není čas ani správné světlo
brett Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Znak Omega je vygravírovaný ve sklíčku - nějak, asi z vnitřní strany, respektive jako by byl uvnitř skla. Je poměrně složité to uvidět, natož vyfotit Sklíčka se znakem Omega uprostřed jsou plastová. Minerální to nemají. Od kdy to tak se zatím zjišťuje :-) (Zdroj informací: Martin z Oriosy + Omega) Jinak opravdu nádherný vintážní kousek, do trezoru je ho škoda :-)
brett Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Řada Genéve - název poprvé použit v roce 1953 u některých velmi elegantních a luxusnějších verzí s kalibrem 30 mm vyráběných v Ženevě. V 1967 byl tento název použit ve spojení s většími seriemi hodinek od Omegy (Dynamic). Ty měly zpravidla i strojky vyšší kvality. V důsledku krize v 70-tých letech, která postihla hodinářský průmysl, tato řada byla včleněna do jiných jako Seamaster u vodotěsných a De Ville u zbývajících typů. Název Genéve je zde taky užit jako apelace - což po roce 1972, kdy výroba v Ženevě byla ukončena, prakticky znemožnilo jej užívat i nadále - podmínkou pro apelaci je alespoň 50% + základní operace . V roce 1979 byl název Genéve zcela opuštěn.
gougy Odesláno 18. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Detail značení "u stěžejky", pravděpodobně označení zlacení 20mikronů.Vtipné je, že se zlatem nešetřilo a kašlalo se na nedodělky u částí, co nejsou vidět (i když zvětšení je extrém a okem ani náhodou..), na co je tam tolik "důlků", to mi je záhadou...
bandicoot Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Pane jo. To je neuvěřitelný. "Paráda jak sviňa". A souhlas, ta velikost je naprosto normálně nositelná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se