fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Dostala jsem hodinky Rolex Submariner a jako totální laik potřebuji poradit. Na tom otočném kolečku, kolem sklíčka, je (jakoby na dvanáctce) dírka. Zřejmě tam něco chybí. Patří tam diamant? Protože bych je chtěla prodat, zajímalo by mne, na jakou hodnotu, tím pádem, klesá cena hodinek.? 1 13
Milis Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Dostala jsem hodinky Rolex Submariner a jako totální laik potřebuji poradit. Na tom otočném kolečku, kolem sklíčka, je (jakoby na dvanáctce) dírka. Zřejmě tam něco chybí. Patří tam diamant? Protože bych je chtěla prodat, zajímalo by mne, na jakou hodnotu, tím pádem, klesá cena hodinek.? Tipuju, ze na nula korun. Z predchozich padesati korun a nezmeritelne ostudy. Fotky sem snad ani nedavej a na nadeji, ze je prodas tady, zapomen. EDIT: Pouzivani vyrazu jako "dobry den", "prosim" nebo "dekuji", kdyz nekam poprve vlezu a neco potrebuju, je v tomto pripade zbytecne, tos vychytala dobre. 8 2
saida Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Zdravím ! Nenech se odradit. Je nas tu určitě spousta kteří se na fota rádi kouknou. Škoda toho 'diamantu'! 11
mechano Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 To vypadá, jako když už je to tady definitivně "jejich". 1
Donuts Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 (upraveno) Diamant v nich nechybi. Pravdepodobne jsi v krabice prehledla 37mm dlouhou ocelovou tycinku, ktera se do toho otvoru vlozi a po ustaveni hodinek do spravne pozice (dle navodu), hodinky funguji jako slunecni hodiny. Jde o celkem cenenou a tezko se hledajici limitku. Cenu si netroufnu odhadnout, zkusil bych nejakou renomovanou zahranicni aukcni sin typu Sotheby's. Upraveno 18. listopadu 2010 uživatelem Donuts 1 1
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 prodej to TADY i bez kamenu, ten tam lehce kdekoliv dodají
Bert Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Diamant v nich nechybi. Pravdepodobne jsi v krabice prehledla 37mm dlouhou ocelovou tycinku, ktera se do toho otvoru vlozi a po ustaveni hodinek do spravne pozice (dle navodu), hodinky funguji jako slunecni hodiny. Jde o celkem cenenou a tezko se hledajici limitku. Cenu si netroufnu odhadnout, zkusil bych nejakou renomovanou zahranicni aukcni sin typu Sotheby's. Ctěný kolega Donuts má naprostou pravdu. Patrně z vrozené skromnosti, či v rámci ranní rozespalosti do svého příspěvku nevčlenil odborný název této ocelové tyčinky. Uvádím tedy vše na pravou míru, jedná se o tzv. GNÓMON. Blíže viz literatura, například Michal, Stanislav - Hodiny, Od gnómonu k atomovým hodinám Praha ? Státní nakladatelství technické literatury 1980 svazek 116 obálka Wick, Karel typo / úprava: Wick, Karel celoplátěná vazba s obálkou 256 stran edice: Polytechnická knižnice - I. řada 4 1
organic Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Dostala jsem hodinky Rolex Submariner a jako totální laik potřebuji poradit. Na tom otočném kolečku, kolem sklíčka, je (jakoby na dvanáctce) dírka. Zřejmě tam něco chybí. Patří tam diamant? Protože bych je chtěla prodat, zajímalo by mne, na jakou hodnotu, tím pádem, klesá cena hodinek.? Udělám dobrý skutek a odpovím. V té dírce na dvanáctce je taková luminscenční perlička, diamant to tedy nebyl...Rolex Submariner jsou ty nejvíc kopirovanejši hodinky na světě, proto ta nedůvěra ostatních členů a já si taky myslím, že se na 99.9% bude jednat o fejk. 4 1
martini Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 (upraveno) ... fejk. fullvein: Jestě doplním pro případ neznalosti anglictiny, slovo "fejk" je fonetický přepis anglickeho slova "fake", ktere znamena "padělek". Pozor nečíst německy a nezaměňovat s jiným four-letter word ;-) Takže kolegové hodnotí tvou snahu jako pokus o zbavení se padělku nebo o ještě něco horšího. Pokud by se to prokázalo, měla bys z toho zde "plné žíly". Pokud jde přece jen o naprostou neznalost, zajdi si do prvniho luxusniho obchodu s hodinkama, třeba pražské Carollinum by bylo vhodné, a tam ti ověří pravost :-) Pak muzes "rolexy" (vyhodne zpenezit nebo) dat nejakemu dítěti na hraní. Upraveno 18. listopadu 2010 uživatelem martini 2 1
sureshot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Dostala jsem hodinky Rolex Submariner ....stacilo uplne napisat toto, admin by to presunul do sekcie humor alebo nezabudnutelne hlasky a je vybavene 1 1
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Zdravím ! Nenech se odradit. Je nas tu určitě spousta kteří se na fota rádi kouknou. Škoda toho 'diamantu'! Jako po těch ohlasech mám normálně strach sem nějaký fotky vůbec hodit. Ále co... zítra tu budou... Alespoň to třeba někoho pobaví..
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Dostala jsem hodinky Rolex Submariner ....stacilo uplne napisat toto, admin by to presunul do sekcie humor alebo nezabudnutelne hlasky a je vybavene Pravda. Souhlasim. A co takhle? Dostala jsem se k hodinkám Rolex Submariner......lepší?
XXXfazerXXX Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Jako po těch ohlasech mám normálně strach sem nějaký fotky vůbec hodit. Ále co... zítra tu budou... Alespoň to třeba někoho pobaví.. DOBRY PODVECER...nenechte se odradit od mistnich prechytralcu a zadny strach,ani v tomhle virtualnim svete vam klavesnice nenafackuje.Poprosim o detailni nafoceni dirky,treba to opradu nekoho pobavi.....s pranim pekneho vecera Dan........mimochodem,klidne se tu stavte castejc,s temahle prostatickema,arogantnima strejdama je houby sranda. 6 1
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 fullvein: Jestě doplním pro případ neznalosti anglictiny, slovo "fejk" je fonetický přepis anglickeho slova "fake", ktere znamena "padělek". Pozor nečíst německy a nezaměňovat s jiným four-letter word ;-) Takže kolegové hodnotí tvou snahu jako pokus o zbavení se padělku nebo o ještě něco horšího. Pokud by se to prokázalo, měla bys z toho zde "plné žíly". Pokud jde přece jen o naprostou neznalost, zajdi si do prvniho luxusniho obchodu s hodinkama, třeba pražské Carollinum by bylo vhodné, a tam ti ověří pravost :-) Pak muzes "rolexy" (vyhodne zpenezit nebo) dat nejakemu dítěti na hraní. Jééé. No tak to doufám, že to tak nedopadne, protože...no dost by mne to mrzelo, protože I had no intent to go wrong with an expert in the field ... jen jsem chtěla poradit a získat o tom lepší přehled, než si půjdu říznout ostudu live. (Jinak dík za osvětlení slova fake - konečně v tom mám nadobro jasno :-)
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 ...jedna výborná historka o letušce, kterou její bohatý milý podaroval za věrnou službu falešnými rolexy, už tady je 2
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 DOBRY PODVECER...nenechte se odradit od mistnich prechytralcu a zadny strach,ani v tomhle virtualnim svete vam klavesnice nenafackuje.Poprosim o detailni nafoceni dirky,treba to opradu nekoho pobavi.....s pranim pekneho vecera Dan........mimochodem,klidne se tu stavte castejc,s temahle prostatickema,arogantnima strejdama je houby sranda. No jo, houby sranda... Ale zase vědi o čem mluví...Takhle se člověk může přesvědčit, jak na tom vlastně je....Pokud se popřečtení reakcí psychyicky nezhroutí, tak se jedná o patřičně silnej lidskej kousek :-) Jakmile se vrátím z práce, pustím se do focení těch aktů. Snad je donutim ukázat, co v nich skutečně je..... (Grrrrrrrrrr)
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Moc ne. Hm. Náročnej, co?
fullvein Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 ...jedna výborná historka o letušce, kterou její bohatý milý podaroval za věrnou službu falešnými rolexy, už tady je Cssssssss... Seš' vedle jak ta jedle..
Leclerc Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 (upraveno) Hm. Náročnej, co? Hm, to ani moc ne, akorát nevidím velký rozdíl mezi "Dostala jsem hodinky Rolex Submariner" a "Dostala jsem se k hodinkám Rolex Submariner"... Ta místní nedůvěřivost pramení z toho, že dotazů podobných tomu tvému tu máme tak tři do týdne a úspěšnost nálezu... darování... dostání se k... originálu je tak 1:1000 Fotky jsem každopádně hoď, třeba to pak bude 2:1000 Upraveno 18. listopadu 2010 uživatelem Leclerc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se