Baker Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Martine, vypadaji skvele. Skoda, ze se ted dlouho neobjevi v prodejni sekci.
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Martine, nechci ti kazit radost a sem rád, že máš radost, ale tohle ... ku.va tohle dokážu udělat doma s ubrouskama od kubsona - až budeš potřebovat cokoli leštit tak mi to dej - za flašku hrušky to budu leštit o sto šest
twinsfather Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Taky jsem se zájmem sledoval tuhle "bajku" a výsledek je myslím fajn. Stalo se co se stalo a člověk s tak dobrym srdcem, který Kalifx určitě má, se dočkal adekvátního finále. Odnáším si jistou dávku zkušenosti a slovo "tajnosnubný" zařazuju do slovníku.
SaKaL Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Já se připojuji s poznáním, že ačkoliv se mi většina "Brejlí" ani trochu nelíbí, tak tyhle bych mohl...A gratulace k úspěšně vyřešené kauze. Získají tím jistě na "váze"...
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) Martine, nechci ti kazit radost a sem rád, že máš radost, ale tohle ... ku.va tohle dokážu udělat doma s ubrouskama od kubsona - až budeš potřebovat cokoli leštit tak mi to dej - za flašku hrušky to budu leštit o sto šest Ale to ani nemůžeš Mirku, páč moje radost je momentálně nezkazitelná. Hele já jsem s tím opravdu spokojenej. Asi by se nějaký mouchy našly, ale nejsou z kategorie "zásadní". Pro mě je důležitej celkovej dojem. A ten je skvělej. Asi nejzásadnější je vyleštěná hranka na vnějšku lunety, vyleštěný pushery a taky nová korunka - tyhle dvě věci v kombinaci s okolním broušením dělaj dojem, že jsou to takový ty nablejskaný parády, jak to mám rád. EDIT: a ten nový antireflex, i když na tom starým byla jenom spousta drobných linek, je taky sakra znát. Mimochodem musím bez mučení přiznat, že já bych to těma ubrouskama fakt nezvlád. Na leštěný plochy si troufnu, ale rovnej a rovnoměrnej brus ručně neudělám. Není to tak jednoduchý. Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Martine, vypadaji skvele. Skoda, ze se ted dlouho neobjevi v prodejni sekci. Viktore taky doufám, že mně fakt zůstanou... no, nebudu blbnout se slovem pořád... ale, přinejmenším dlouho.
Baker Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Viktore taky doufám, že mně fakt zůstanou... no, nebudu blbnout se slovem pořád... ale, přinejmenším dlouho. Tak doufam, ze to klapne a uvidim je 17-teho v Ove.
spiderer Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Martas, gratuluju k uspesnymu finale, nekdy mi je budes muset ukazat, jeste si matne pamatuju puvodni stav, tak nez je doprasis tak at vidim ty rozdily
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) Tak doufam, ze to klapne a uvidim je 17-teho v Ove. Viktore, ve hře jsem jenom za situace, že pojede ještě někdo jinej Prahy. Samotnýmu se mně tam k vám nechce. Martas, gratuluju k uspesnymu finale, nekdy mi je budes muset ukazat, jeste si matne pamatuju puvodni stav, tak nez je doprasis tak at vidim ty rozdily Jasný - nějak domluvíme kafčo. Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem Kalifx
honza71 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Jsem byl pár dní fuč, tak s malým zpožděním rád čtu, že jsi spokojený.
honza71 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Vrtá mi hlavou, zda by byli ochotní poskytnout slevu řekněme 30 %, kdyby k nim napochodovalo třeba 5 chronomagorů najednou s tím, že si koupí každý hodinky a budou platit cash. V nějakém "hluchém" období z pohledu obchodníka, by to mohlo být i pro prodejce zajímavé. Nebo ne ? Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem honza71
Carllos Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Vrtá mi hlavou, zda by byli ochotní poskytnout slevu řekněme 30 %, kdyby k nim napochodovalo třeba 5 chronomagorů najednou s tím, že si koupí každý hodinky a budou platit cash. V nějakém "hluchém" období z pohledu obchodníka, by to mohlo být i pro prodejce zajímavé. Nebo ne ? Tak až budeš dělat seznam pro ten nákup se slevou 30%,stavím se do řady:gora:
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Taky bych se stavěl do řady, ale nevidím to reálně, na nákup nad 1 mil. dají 20%....
Jay Doll Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Tohle je všechno otázkou vyjednávání. Když se budete bavit na nejvyšších místech a dáte jim dobrou nabídku (nákup 5ti hodinek najednou je dobrá nabídka) tak si myslím, že by mohli na těch 30% jít. Ale problém je, že by asi trvali na mlčenlivosti, takže by jste to na fóru stejně nemohli prezentovat.
mrakodrap Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Tohle zajímavé vlákno mě nějak uteklo. Já dával k Dušákům Béčka na přeleštění dvakrát a už je to dlouho. Co mě ale po dvakráte zamrzelo bylo vyleštěné výrobní číslo hodinek. Od té doby jsem si tam hodinky na leštění nedal...
Carllos Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Přeleštili výrobní číslo? Tak to bych byl taky pěkně na...nej:boxing:
rorda Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Ani já jsem tohle vlákno nezachytil, když jsem po nějakém čase procházel tu haldu příspěvků a vláken, ale aspoň tu máme další hodinky s příběhem ... Ještě, že to tak dobře dopadlo, ale souhlasím s některými, kteří si myslí, že pokud by se ten problém neocitl zde, odkud pochází velké množství jejich klientely nebo potenciálních zákazníků, tak by to řešení bylo o dost "kostrbatější" po všech stránkách ...To je ale jen můj názor a nechci o tom nadále polemizovat nebo čeřit po takové době vodu ... K té hromadné slevě - je to už delší dobu, co jsem měl v hlavě takový nápad, kdy bychom prakticky jednou za čas dojednali s oficiálními distributory a nebo prodejci nějakou větší akci, raut, předváděčku, na které bychom eventuálně mohli diskutovat o různých podmínkách a podobách prodeje a další spolupráce ... Bohužel se to neujalo, navíc jsem neměl prostor na to, abych vůbec něco podobného vyjednával a s někým řešil ... Myslím, že by to splnilo svůj účel pro obě strany, něco takového u nás chybí ...
Jay Doll Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Hele rordo, když to zkusíš zorganizovat a dotáhnout do konce, tak bych se rozhodně neobával, že by tady nebyl zájem. Spíš naopak, přišlo by více lidí než by jsi původně čekal. A jestli to chceš pojmout úplně oficiálně pod značkou Chronomagu, tak se dohodni s Chronomagem samotným.
honza71 Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 No u Dušáka teď budou mít asi napjatý rozpočet, takže tam nejspíš aktuálně se slevou neuspějeme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se