Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, uvazujem o kupe Casio hodiniek, a neviem sa rozhodnut ci do toho ist alebo nie. V podstate to zacalo tym ze kolega sa mi pochvalil novymi Casio hodinkami a tym mi dal chrobaka hlavy. Otazka je, kupit si ich, urobit si radost, alebo vydrzat kym sa dopracujem k mojim dufam definitivnym hodinkam ROLEX SDDS. Casio su cenovo velmi v pohode, a na dovolenku do vody by sa zisli. Mal som na mysli niektory model Pro Trek. Co vy na to?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 23. 11. 2010 v 1:11, 'kave2' napsal:

...Otazka je, kupit si ich, urobit si radost, alebo vydrzat kym sa dopracujem k mojim dufam definitivnym hodinkam ROLEX SDDS. ...

Vydrz
Odesláno

No jestli chceš šetřit (kupovat) originál Rolexky, tak nevím proč se tady vůbec ptáš... To tam necháš víc na tuzéru více než dáš za ty Casio. :unsure:

Odesláno

Asi som sa zle vyjadril. Nerozhodujem sa medzi Casio a SDDS. To je nerealne. Otazka bola, sprijemnit si cakanie na SDDS kupov Casio? Nechcel som zbytocne minat vela na nejake automaty; Casio su dost lacne a na dovolenku do vody by sa zisli.

Odesláno
  V 23. 11. 2010 v 19:11, 'kave2' napsal:

Asi som sa zle vyjadril. Nerozhodujem sa medzi Casio a SDDS. To je nerealne. Otazka bola, sprijemnit si cakanie na SDDS kupov Casio? Nechcel som zbytocne minat vela na nejake automaty; Casio su dost lacne a na dovolenku do vody by sa zisli.

To je jako zprijemnit si cekani na noc s Angelinou Jolie (zde je mozno dosadit oblibenou osobu dle libosti) nocí s holkou z Perlovky Posted Image Splní to asi ucel, ale o zprijemneni se mluvit nedá.

Odesláno
  V 23. 11. 2010 v 19:11, 'kave2' napsal:

kuaclovece, mat ja tvoje problemy.. mam v zuboch makove zrnko - mam si kupit sparatko, nemam si kupit sparatko.. poradte mi vsetci, rychlo

skade vas zhadzuju.. btw. "kupoV casio" Posted Image

Odesláno

Nechci podlamovat tvojí víru :), ale jestli jsou pro tebe Casia významná položka při šetření na rolexy, tak si je prosim kup, protože nevěřim že na ně někdy našetříš. Pokaždý bude něco důležitějšího, tuhle se podělá auta a tisíc jinejch věcí a finální částku nikdy do kupy nedáš ... (nebo já to tak alespoň mám :D )

Odesláno (upraveno)
  V 23. 11. 2010 v 19:45, 'abbot' napsal:

Nechci podlamovat tvojí víru :), ale jestli jsou pro tebe Casia významná položka při šetření na rolexy, tak si je prosim kup, protože nevěřim že na ně někdy našetříš. Pokaždý bude něco důležitějšího, tuhle se podělá auta a tisíc jinejch věcí a finální částku nikdy do kupy nedáš ... (nebo já to tak alespoň mám :D )

Nie je to vyznnamna polozka. Tu finalnu ciastku na tie Rolexy mam, ale ide o to ze som neocakavane minul velmi vela na dovolenku na jan 2011. A dovolenka plus Rolexy,v ktratkom casovom obdobi, to by bolo trochu moc.

Tie Rolexy som radsej nemal ani spominat.

Upraveno uživatelem kave2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 23. 11. 2010 v 22:28, 'kave2' napsal:

Nie je to vyznnamna polozka. Tu finalnu ciastku na tie Rolexy mam, ale ide o to ze som neocakavane minul velmi vela na dovolenku na jan 2011. A dovolenka plus Rolexy,v ktratkom casovom obdobi, to by bolo trochu moc.

Tie Rolexy som radsej nemal ani spominat.

Potom bych asi nic nekupoval a počkal, ono je dost možné, že se v prodejní sekci nějaké za čas objeví a to by určitě bylo i za sympatickou částku.
Odesláno
  V 23. 11. 2010 v 19:34, 'Frantik' napsal:

To je jako zprijemnit si cekani na noc s Angelinou Jolie (zde je mozno dosadit oblibenou osobu dle libosti) nocí s holkou z Perlovky Posted Image Splní to asi ucel, ale o zprijemneni se mluvit nedá.

Třeba Pat a Mat? (Za OT se neomlouvám, protože to celý vlákno je tak trochu mimo.)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...