mrakodrap Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Další dávka fotek. Tentokrát Maurice Lacroix Masterpiece Le Chronographe. Vlastní, krásný kalibr ML 106-2. Přeji pěkné pokoukání. Jedno video navíc je TADY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Tak ty jsem u tebe nevidel... To je kalibr jak blazen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Tak ty jsem u tebe nevidel... To je kalibr jak blazen... Taky čumím, ten kalibr je parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Další dávka fotek. Tentokrát Maurice Lacroix Masterpiece Le Chronographe. Vlastní, krásný kalibr ML 106-2. Přeji pěkné pokoukání. Jedno video navíc je TADY Krasny priehlad na krasny strojcek. No pozeram na tu korunku uz dlhsiu chvilu, a proste mi tam nepasuje. Je ako z ineho sveta, hodinky su s touto korunkou nekonzistentne, moc to puta pozornost. Ale asi nebudu vsetci zdielat moj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Odlisit se korunkou a disky, udelat moderni chrono serioznihu strihu, je imho moc sympaticka snaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Tak ty jsem u tebe nevidel... To je kalibr jak blazen... Kalibr je to naprosto famózní. Svědčí o tom i fakt, že se foto kalibru dostalo do knihy od ***** Mocafico - Movement, kde je ve společnosti Pateků, Vacheonů a jim podobných. EDIT: ach ta cenzura. Správný název knihy G u i d o M o c a f i c o : M o v e m e n t Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Jedna HiREs foto hodiniek a strojceka http://zegarkiclub.pl/dla_prasy/ML/Masterpiece%20Le%20Chronographe.jpghttp://zegarkiclub.pl/dla_prasy/ML/ML%20106-2.jpg Ten stojcek to je MASO aku to ma dobu chodu na jedno natiahnutie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Mají je u Dušáka, taky jsem na ně koukal, ale jsou skutečně obří... kibimu by možná byly akorát, ale nám prostým smrtelníkům jsou hodně veliké, ale vlastní strojek je velice sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Jedna HiREs foto hodiniek a strojceka http://zegarkiclub.pl/dla_prasy/ML/Masterpiece%20Le%20Chronographe.jpg http://zegarkiclub.pl/dla_prasy/ML/ML%20106-2.jpg Ten stojcek to je MASO aku to ma dobu chodu na jedno natiahnutie? Tak s tím odkazem na ten velký obrázek toho stroje jsi mě udělal obrovskou radost. Putuje na plochu. Kouknu se ti na tu rezervu chodu a vůbec na technické parametry stroje doma do chytré knížky a pověsím to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Jedny z nejhezčích hodinek současnosti a to, že strojek koresponduje s barvou ciferníku, už je jen třešnička na dortu (osobně nemám rád třeba zlaté rotory u Blancpain, které se k barvě a typu hodinek mnohdy vůbec nehodí).A ta košile, kterou k nim máš, se s nimi doplňuje přímo neskutečně.Resumé: nejhezčí hodinky a nejlepší fotky, co jsem tu za poslední rok viděl. Edit: u ML jsou fakt machři - existuje i limitka o 250 kusech z 18karátového zlata a strojek je v tomto případě zpracován jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Info ke kalibru ML 106: - ruční nátah- vyvynutý v roce 2005- Průměr 36.6 mm- výška 6,9 mm- 20 kamenů/rubínů- Funkce: Hodiny, minuty a vteřiny (pozice 9), 2 tlačítka chronographu, 60-minutový sčítač chronographu na pozici 3- rezerva chodu 48 hodin- počet součástek 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 velmi pekne hodinky...keby clovek mal nekonecne vela penazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 ten priehlad ma dostal fakt sa pohrali, toto by som chcel vidiet v cinnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Pohled naživo je luxusní. Lecos jsem viděl, ale tohle je v mým životním top 5. A zas tak velký nejsou. Krásně to všechno ladí a hraje. Tohle bych fakt chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 pripomenulo mi to tie A Lange Sohne kalibre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Úžasný, vážně. ML jsou mi sympatičtí i rozptylem výroby, od hodinek pro běžné smrtelníky po šperky tohoto typu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 nádherný po delší době opět hodinky, které mě nadchly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 úžasné, takovéhle hodinky bych nejraději nosil dýnkem nahoru, standardně krásné fotky Mrakouši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Mrakousi, tohle je pecka + jako uz je u tebe zvykem vyborny fotky! Doufam, ze ti chvilku vydrzi, rad bych je videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Musim rict ze tyhle hodinky se povedly, kalibr je fesackej, na ten by se dalo dlouho koukat!!! I cifernik neni vubec spatnej, libi se mi celkove, k obleku nebo pekne kosili by byly super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se