t2 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 (upraveno) nápad jak se zabavit: postavte si stavebnici digitálek za 30 usd. https://www.sparkfun.com/search/results?term=watches&what=productsvideo: Upraveno 29. června 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Dost dobrý, pod 16 setin jsem se ale nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Kdo umí hezky malovat může se zabavit takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Tak nějak nevím zda to nebude "fake", nezdá se mi font číslic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Takle se s digitálkama někdo zabavil za dlouhých zimních večerů: zdroj: http://www.ebay.com/itm/Superb-Rare-Retro-Vintage-Casio-Led-Watch-/181186111875?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a2f88a983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Neviem či to tu bolo spomenuté ale so spolusediacim kamaratom som hraval so stopkami hru pravdaže počas vyučovania chytit co najlepšie = najkrašie číslo. napr min:sek:stotiny. 00:11:11, 00:22:22, 00:33:33, 00:44:44, 00:55:55, 01:11:11. Toto sme hrávali tak do minúty. Komu sa to podarilo tak bol King of King. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Jo něco podobnýho tu už bylo. Dřív jsem tu ukazoval jak jsem lovil 00:12,34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 docela mě bavila hra na casio ca - 90(901) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Já myslím, že ta hra je super..dokonce jsem uvažoval kvůli tomu nad jejich pořízením..no spíš pořád ještě uvažuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 http://www.ebay.com/ctg/Casio-CA-90-Wrist-Watch-/80103498 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Jako kluk jsem se rád zabavil těmito digitálkami a sledoval, jak tam lítají noty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Dnes v Brně na okruhu jsem měřil čas na kolo při taxi jízdě mojí polovičky :Ale přiznávám, že víc jsem se bavil když jsem jel já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Už jsem chtěl zakládat nový vlákno, ale našel jsem tohle, tak to hodím sem.Ačkoliv mám denně na ruce některé automaty od Seika, tak si skoro každej den hraju s Montanama. Je to až neuvěřitelný, kolik radosti může člověku takovej šmejd udělat Kromě toho, že si pouštím melodie, vzpomněl jsem si na oblíbenou hru z dětství - "stopni co nejkratší čas".Rád bych se pochlubil svým výsledkem. Zkoušel jsem si to i s moderníma Casiama a tam to bylo o něco horší. Tlačítka mají tužší chod. Děkuji Carlovi a Albertovi za komparz.Jaký nejkratší časový úsek stopnete vy? Pochlubte se fotkama. Podotýkám, že mačkání dvou tlačítek naráz je podvod a kdo si takhle našvindluje krátkej čas, tak je plantážník! edit: Tak jsem si pročetl poctivě celý vlákno a vidím, že už tu nějaký soutěže proběhly. No nic, tak sorry a já jdu trénovat Upraveno 4. března 2015 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Už jsme to tu sice hráli před pár lety, ale proč ne. Kdysi to bývala celkem zábava, tak proč se nevrátit do dětských let Už tehdy se jako nejvhodnější pro tuto soutěž ukázaly hodinky typu Kessel/Montana/... Jejich viklavá a nepřesně fungující tlačítka dovolovaly dosažení až neuvěřitelně krátkých časů (mnohdy i nechtěně). Naproti tomu kvalitní ovládání Casií, kde tlačítka fungují přesně a jdou trochu ztuha, jsou pro účely této soutěže vyloženě nevhodné. Takže má volba "zbraně" je jasná a výsledek následující: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Jó a teď zkuste dělat frajera s Mudmanama, ten má na to tlačítka jako stvořená :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 No tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Jó a teď zkuste dělat frajera s Mudmanama, ten má na to tlačítka jako stvořená :D To není problém, já machrovat klidně budu, naprosto nesebekriticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 To není problém, já machrovat klidně budu, naprosto nesebekriticky Něčím takovým se přece nedá chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Cokoliv pod minutu je na Mudmanech vykon Proto mi vydrzely nejkratsi dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se