Přejít na obsah

Jak se zabavit s digitálkami...

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Návštěvník MraMor

Neviem či to tu bolo spomenuté ale so spolusediacim kamaratom som hraval so stopkami hru pravdaže počas vyučovania chytit co najlepšie = najkrašie číslo. napr min:sek:stotiny. 00:11:11, 00:22:22, 00:33:33, 00:44:44, 00:55:55, 01:11:11. Toto sme hrávali tak do minúty. Komu sa to podarilo tak bol King of King.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Už jsem chtěl zakládat nový vlákno, ale našel jsem tohle, tak to hodím sem.

Ačkoliv mám denně na ruce některé automaty od Seika, tak si skoro každej den hraju s Montanama. Je to až neuvěřitelný, kolik radosti může člověku takovej šmejd udělat :) Kromě toho, že si pouštím melodie, vzpomněl jsem si na oblíbenou hru z dětství - "stopni co nejkratší čas".

Rád bych se pochlubil svým výsledkem.

post-33141-0-38548600-1425489609_thumb.jpg

Zkoušel jsem si to i s moderníma Casiama a tam to bylo o něco horší. Tlačítka mají tužší chod.

post-33141-0-81888800-1425489612_thumb.jpg

Děkuji Carlovi a Albertovi za komparz.

Jaký nejkratší časový úsek stopnete vy? Pochlubte se fotkama. Podotýkám, že mačkání dvou tlačítek naráz je podvod a kdo si takhle našvindluje krátkej čas, tak je plantážník!

edit: Tak jsem si pročetl poctivě celý vlákno a vidím, že už tu nějaký soutěže proběhly. No nic, tak sorry a já jdu trénovat :D

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Už jsme to tu sice hráli před pár lety, ale proč ne. Kdysi to bývala celkem zábava, tak proč se nevrátit do dětských let  :D

Už tehdy se jako nejvhodnější pro tuto soutěž ukázaly hodinky typu Kessel/Montana/... Jejich viklavá a nepřesně fungující tlačítka dovolovaly dosažení až neuvěřitelně krátkých časů (mnohdy i nechtěně). Naproti tomu kvalitní ovládání Casií, kde tlačítka fungují přesně a jdou trochu ztuha, jsou pro účely této soutěže vyloženě nevhodné. 

Takže má volba "zbraně" je jasná a výsledek následující:

post-437-0-39312800-1425490883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jó a teď zkuste dělat frajera s Mudmanama, ten má na to tlačítka jako stvořená :D :D

To není problém, já machrovat klidně budu, naprosto nesebekriticky  :D

post-12565-0-95234600-1425500155_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...