t2 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Travex: co to je? co to dělá? Myslel jsem, že se někdo zeptá. Ale nikdo nic. Z obrázků jsem to nějak nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Travex: co to je? co to dělá? Myslel jsem, že se někdo zeptá. Ale nikdo nic. Z obrázků jsem to nějak nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 tak, tak, gougy se vyzná https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FcB7IqJjjfQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Travex: co to je? co to dělá? Myslel jsem, že se někdo zeptá. Ale nikdo nic. Z obrázků jsem to nějak nepochopil...Já jsem se bál zeptat, abych tu nebyl za trubku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Aha tak to jo, předpokládám, že je to na pípák. Ale tak to bych doporučil deaktivovat hodinovej signál. Jinak hrozí nevyžádaný bum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Dobrej postřeh, ale není to můj výtvor, je to fotka z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Jo, tímhle se baví elektro nadšenci z al-Kajdy. Travex zapomněl dát odkaz na zdroj.My co si tak nerozumíme s páječkou si holt musíme vystačit se stopkama. Je to taky sranda a nikomu tím neublížíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jó a teď zkuste dělat frajera s Mudmanama, ten má na to tlačítka jako stvořená :D Nemusejí to být ani Mudmany. Já to teď zkusil s F-201 a výsledek je jasně vidět. Je až překvapivé, jak kvalitně jsou na těchto hodinkách za pár korun ta tlačítka udělaná: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak jsem si to taky musel zkusit. Těch 19 jsem dal asi pětkrát z osmi pokusů. Ale nic lepšího se mi s nima nepovedlo.Až s A178W se mi povedlo 18: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Parádní kousky pánové, myslím, že je reálně možné, že existuje nastavený "minimální limit" pro zamezení náhodného "dvojího stlačení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) ...já těch 18 prostě nedám No, to s tím přednastaveným limitem zní docela smysluplně, když si uvědomím, co díky náhodným stlačením dovedou Kesselky. Upraveno 7. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Tak jsem si to teď taky chvilku zkusil - s F91W běžně 00:00:13, tohle je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Podobný výsledek. Ale musím popravdě říct, že tohle nejsou pravé F-91. Jedním takovým kuriózním způsobem se ke mě dostaly jejich napodobeniny. Tlačítka se chovají jako u originálů. Takže jen tak pro srovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Nějak mě to začalo bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Hmm tak to sem svůj dnešní výsledek asi ani dávat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 8 setin mě u Casií docela překvapuje. To je hodně slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Tyhle jednoduchý tlačítka, jako jsou u F-91, jsou asi na to rychlomačkání nejlepší, malý, s lehkým chodem, ostrými hranami a dostatečně vystupující. Proto jsem je na rekord zkusil nejprve ze všech hodinek, co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Zítra vytáhnu nějaké ne-Casio, ne-Kessel a zkusím, jak to půjde s hodinkami jiných výrobců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Zítra vytáhnu nějaké ne-Casio, ne-Kessel a zkusím, jak to půjde s hodinkami jiných výrobců. Tak to su rád, že jsem to tady tak rozproudil No, já jsem o víkendu taky nezahálel. Zastavil jsem deset sekund na Montanách... ...i na Casiích. Na Montanách jsem si vylepšil nejkratší čas (nechtěný dvojklik)... ...zastavil jsem sekundu... ...i zajímavou kombinaci 123. Ta mi zabrala nejvíc času a přiznám se, že ta sekunda byla vedlejším produktem honby za touto postupkou Jo a kdybyste to chtěli vědět, tak ten mobil používám dnes a denně od roku 2005, takže už deset let v kuse a to s původní baterií, která teď vydrží už jen necelý týden. Kam se hrabou ty dnešní machrkrabičky s upatlaným a popraskyným displejem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Ne! 5 setin na svých nedám. Pod 6 se nedostanu Asi mi tam soudruzi z Číny taky naprogramovali ten limit minimálního času Tak jsem aspoň zkusil chytit konkrétní čas. Teď si uvědomuju, že tuhle hru jsem za mlada nehrával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se