t2 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Tady je hra jde o to zastavit co nejpřesněji jednu vteřinu : http://games.usvsth3m.com/watch/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkill Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Tak jsem to taky musel vyzkusat a pod 14 setin se nemuzu dostat....Ale uz se mi aspon 3x povedlo rovnou 1 sec...T. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Tak jsem to taky musel vyzkusat a pod 14 setin se nemuzu dostat....Ale uz se mi aspon 3x povedlo rovnou 1 sec...T.Není divu. S takovými hodinkami se k lepšímu výsledku nedostanš. Na to jsou potřeba správně viklavá tlačítka z Kesselek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Na týden staré neochozene F91W to není nejhorší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 O moc lepší to asi nebude. Hádám, že pod 14 to nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 moje nejmenší číslo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Gratulace, perfektní výsledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Já si nejdřív říkal, co je na tom mít na displeji vynulované stopky. A pak mi došlo, že ty setiny budou asi nahoře To si opravdu zaslouží gratulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 haha nutno podotknout, že s tlačítkem navrchu je to mnohem snadnější, než na boku. Těch 5 milisekund se mi povedlo několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 článek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 článek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Letos už přestupná sekunda byla. Někdy na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Zábava při které tuhne krev v žilách. Teda aspoň mě. Čas od času příležitostně prolejzám sbírku a najdu nejdoucí hodinky. Tak je otevřu abych vyndal tu malinkou časovanou bombu. A hle tahle už vybuchla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Jo,tak ta se ti povedla Taky jsem před nedávnem kontroloval stav baterek a překvapilo mě, kolik z nich je nafouklých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Tá musela dlho fungovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 nuda na Vysočině Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak dneska to dorazilo. Jen nevím kdy se k tomu dostanu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Kdy jsi objednaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 8.ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dik za info. Ja objednaval 15.ledna, tak jsem zvedavy, jestli za tyden dorazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se