Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě bych si nevzal na ruku sportovní hodinky, kde by bylo zlaro v jakékoliv formě. Společenské snad. Ale to by musely být fakt zlaté. A to zase nehorozí. :)

Odesláno

2Cigi

:) mám jenom jedny a skoro je nenosím, jsem toho názoru, že chlap a zlato - to je takové divné.

Jak jsem napsal, snad jenom k obleku. Ale ty nahoře, ty sportovní :(

Odesláno

Já nevidím důvod, proč je na ruku nevzít.

Už jsem měl v životě na ruce ledasco...

A ne vždy mi to bylo ke cti :) a ne vždy jsem byl spokojen s tím, co na ruce mám.

Ale to bylo v dřevních dobách LP ještě za Komanče, kdy jsem toužil po Omegách, Zenithech a tak, ale tady bylo k sehnání kulový, kór za ty drobný, co bych tehdy mohl obětovat....

Ať tak a nebo tak, Invicta je za ty peníze co stojí asi nejlepší poměr cena - výkon no a kdyby se mi halt dostaly do ruky pozlacený sportovní, tak bych asi nejásal, nicméně na ruku bych je klidně vzal. bude to asi tím, že nemám vkus :) No ale co už. Každý nemůže mít všechno.

Odesláno
  Honza49 napsal:
2NotesK

Možná, že vkus nemám já :) :) :) :)

2Honza49

Nojo :) ono je otázka, co je vlastně vkus a jestli jsme si vkus nevymysleli ve své nebetyčné drzosti sami jako jakýsi snobský postoj k věcem :)

Ty máš svůj názor a ten je nepochybně pro Tebe správný a dobrý. Nikdo na celém světě nemůže nikoho nutit aby měnil svůj pohled na věc a pokud tak někdo činí, je hlupák. Nikdo z nás totiž neví tak úplně přesně co je pro koho dobré a správné.

Vážím si každého názoru i Tvé odpovědi.

Tyhle hodinky ale asi dělají pro Asijce, Černochy apod., protože jim tahle "móda" určitě jde k duhu :) :) :) alespoň co jsem viděl já. Jiný kraj...

Odesláno
  sibirnaya napsal:
zlato stribrny rolex oyster urcite...

Za ty prachy co chtějí za Rolex (podle mého nejmenší poměr cena - výkon na světě drží Rolex už dlouho..) bych tedy zlato se stříbrem nemíchal, ale je to jen můj názor. :)

Odesláno
  Honza49 napsal:
jsem toho názoru, že chlap a zlato - to je takové divné.

Mne sa náhodou zlaté hodinky dosť pozdávajú. Najmä v kombinácii s čiernym ciferníkom. Zlato má podľa mňa taký "mäkší" lesk ako leštená ocel. Aj keď v podstate ja by som na ruku zobral asi všetko a keby sa to niekomu nepáčilo, nech sa nedíva :)

Odesláno
  NotesK napsal:
Za ty prachy co chtějí za Rolex (podle mého nejmenší poměr cena - výkon na světě drží Rolex už dlouho..)

preco si to myslis?

Odesláno

Výkon u hodinek nebude tak snadné definovat (asi to nebude, že ukazují přesně čas :)), navíc tenhle metr se na luxusní zboží moc nehodí, protože detaily, síla značky a módnost zde hrajou velkou roli, fakt ale je, že Rolex si drží nejvíc hodnotu (nejvyšší resale value) ze všech hodinek své kategorie.

Odesláno
  jurgen napsal:
  NotesK napsal:
Za ty prachy co chtějí za Rolex (podle mého nejmenší poměr cena - výkon na světě drží Rolex už dlouho..)

preco si to myslis?

To je fajn otázka, na kterou nemám rozumnou odpověď. Já si to prostě myslím. Došel jsem empirickým pozorováním a posloucháním vrabců na střeše k tomuhle (možná nesprávnému) názoru. Ale je to jen můj názor.

Odesláno
  Viktor napsal:
Výkon u hodinek nebude tak snadné definovat (asi to nebude, že ukazují přesně čas :)), navíc tenhle metr se na luxusní zboží moc nehodí, protože detaily, síla značky a módnost zde hrajou velkou roli, fakt ale je, že Rolex si drží nejvíc hodnotu (nejvyšší resale value) ze všech hodinek své kategorie.

Fakt? Na to jsou nějaké prameny? To bych rád přečetl. Kdyžtak hoď do placu.

Odesláno
  NotesK napsal:
  Viktor napsal:

Fakt? Na to jsou nějaké prameny? To bych rád přečetl. Kdyžtak hoď do placu.

Jaký prameny, to je ověřená praxe, projeď si na eBay nebo na Chrono24 nebo v německým e-shopu Juwelier Haeffner ceny starších Rolexek a porovnej je s cenami nových a uvidíš, že starší Rolexy si drží cenu, jako žádný jiný hodinky. Navíc to platí prakticky na celým světě, všude je můžeš dát do frcu a dostaneš za ně peníze, což u ostatních značek neplatí.

Odesláno

navyse za nove zaplatis viacej jak MSRP (odporucana cena vyrobcom) a chvilu (dost dlhu) si pockas..

• Po letech...
Odesláno

Prošel jsem si obdobím: ani omylem, no dobře - možná, až k dnešnímu: k zlatým doplňkům proč ne. A trvalo to pouhých osm let :)

Dokonce se mi líbí vintage bicolor víc jak nové. A to už je co říct :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...