Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsem to jenom já, slepejš, nebo je místo konání uvedené je v sekci "pro média"?

Docela dlouho jsem to hledal... :suicide_anim:

Odesláno
  V 19. 1. 2011 v 20:41, 'wen' napsal:

Mapping (projekce na radnici) proběhne v sobotu 5.3.

Takže já mám jasno, budu tam 5.3. Nebude třeba nějaké vyhrazené místo pro Chronomag :whistling: ?
Odesláno
  V 25. 1. 2011 v 23:44, 'vanderB.' napsal:

jsem to jenom já, slepejš, nebo je místo konání uvedené je v sekci "pro média"?

Docela dlouho jsem to hledal... :suicide_anim:

Ahoj, díky za upozornění! Hned to jdeme doplnit. Dnes večer budu mít i seznam přednášek, včetně informace o registraci. Co se týká samotného orloje, je mu věnována cca 1/3 výstavy a součástí výstavy bude i prohlídka tzv. kaple, kde můžete vidět apoštoly z druhé strany. Jsme teď v šíleném fofru. Budu se snažit doplnit co nejvíce informací dnes večer.

Odesláno
  V 26. 1. 2011 v 8:11, 'safi' napsal:

O Orloji by tam měl mít přednášku pan Ondráček z hodinářské školy. Nevím ale datum. neznáte ho někdo?

sorry za drobnou dezinformaci, věřím, že zde brzy zazní korektní informace.

Odesláno
  Citovat

Ahoj, díky za upozornění! Hned to jdeme doplnit. Dnes večer budu mít i seznam přednášek, včetně informace o registraci. Co se týká samotného orloje, je mu věnována cca 1/3 výstavy a součástí výstavy bude i prohlídka tzv. kaple, kde můžete vidět apoštoly z druhé strany. Jsme teď v šíleném fofru. Budu se snažit doplnit co nejvíce informací dnes večer.

Není zač, já čumim celý dny do PC, tak jsem nevděl, jestli jsem to nepřehlíd.

Odesláno
  V 27. 1. 2011 v 13:10, 'safi' napsal:

Dostala se kě mě pracovní verze termínů a témat přednášek. Je na co se těšit. Počkejte si ale na oficiální zveřejnění :P

ale mohol by si hodit aspon kusok navnady...

Odesláno

Ahoj, první část potvrzených přednášek:

16.2. PhDr. J. Ondráček - "Tajemství přesnosti mechanických hodinek."

28.2. Mgr. Petr Nekuža - "Vývoj kalendáře a základních časoměrných zařízení."

9.3. Ing. Libor Hovorka - "Historie výroby hodinek PRIM"

21.3. David Knepsl - "Jakub Čech, orlojník a hodinář."

Zatím to nedáváme na web, aby se mohli přihlásit skuteční nadšenci z tohoto serveru. Kapacita přednášky je 20 lidí. Registruje se na k.kratinova@abl.eu. Zpětně Vám budou zaslány informace (čas a přesné místo).

Odesláno
  V 25. 1. 2011 v 23:35, 'Josef01' napsal:

Paráda, těším se. Každý z Chronomagu by měl mít nějaký štítek pro lepší identifikaci :)

Tak to si vezmu Pinkgoldy :)
Odesláno
  V 27. 1. 2011 v 17:14, 'wen' napsal:

Zpětně Vám budou zaslány informace (čas a přesné místo).

Nemohl bys prosím ten čas uvést tady? Aspoň přibližně - jestli je to přes den, nebo večer.

Odesláno

Poměrně obsáhle se výstavě věnují na NOVĚ.

Já jen doufám, že mne pustí z nemocnice dříve, než výstava skončí... Vzhledem k zástupu světových firem a jejich modelů nepředpokládám, že by byla akce "pro velký zájem prodloužena".

Návštěvník Tada
Odesláno

Ricous: No kdybys ještě nemohl chodit, tak tě naložíme do auta a na místě budeme vozit v kolečkovém křesle, jen kde sehnat to křeslo... :-/

Návštěvník Kamil
Odesláno

Připomínám, že pro členy Chronomagu (plus jeden doprovod) bude sleva na vstupném ze 150 na 100. Mechanismus uplatnění slevy řešíme, dám vědět.

Odesláno

Mám dotaz: bude k dispozici nějaký záznam přednášek? Na výstavu se určitě zajedu podívat, ale přednášky nezvládnu. A jejich témata jsou velmi lákavá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...