vanderB. Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 jsem to jenom já, slepejš, nebo je místo konání uvedené je v sekci "pro média"? Docela dlouho jsem to hledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Mapping (projekce na radnici) proběhne v sobotu 5.3. Takže já mám jasno, budu tam 5.3. Nebude třeba nějaké vyhrazené místo pro Chronomag ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 O Orloji by tam měl mít přednášku pan Ondráček z hodinářské školy. Nevím ale datum. neznáte ho někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 jsem to jenom já, slepejš, nebo je místo konání uvedené je v sekci "pro média"? Docela dlouho jsem to hledal... Ahoj, díky za upozornění! Hned to jdeme doplnit. Dnes večer budu mít i seznam přednášek, včetně informace o registraci. Co se týká samotného orloje, je mu věnována cca 1/3 výstavy a součástí výstavy bude i prohlídka tzv. kaple, kde můžete vidět apoštoly z druhé strany. Jsme teď v šíleném fofru. Budu se snažit doplnit co nejvíce informací dnes večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 O Orloji by tam měl mít přednášku pan Ondráček z hodinářské školy. Nevím ale datum. neznáte ho někdo? sorry za drobnou dezinformaci, věřím, že zde brzy zazní korektní informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ahoj, díky za upozornění! Hned to jdeme doplnit. Dnes večer budu mít i seznam přednášek, včetně informace o registraci. Co se týká samotného orloje, je mu věnována cca 1/3 výstavy a součástí výstavy bude i prohlídka tzv. kaple, kde můžete vidět apoštoly z druhé strany. Jsme teď v šíleném fofru. Budu se snažit doplnit co nejvíce informací dnes večer. Není zač, já čumim celý dny do PC, tak jsem nevděl, jestli jsem to nepřehlíd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dostala se kě mě pracovní verze termínů a témat přednášek. Je na co se těšit. Počkejte si ale na oficiální zveřejnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dostala se kě mě pracovní verze termínů a témat přednášek. Je na co se těšit. Počkejte si ale na oficiální zveřejnění ale mohol by si hodit aspon kusok navnady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Ahoj, první část potvrzených přednášek: 16.2. PhDr. J. Ondráček - "Tajemství přesnosti mechanických hodinek."28.2. Mgr. Petr Nekuža - "Vývoj kalendáře a základních časoměrných zařízení."9.3. Ing. Libor Hovorka - "Historie výroby hodinek PRIM"21.3. David Knepsl - "Jakub Čech, orlojník a hodinář." Zatím to nedáváme na web, aby se mohli přihlásit skuteční nadšenci z tohoto serveru. Kapacita přednášky je 20 lidí. Registruje se na k.kratinova@abl.eu. Zpětně Vám budou zaslány informace (čas a přesné místo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Paráda, těším se. Každý z Chronomagu by měl mít nějaký štítek pro lepší identifikaci Tak to si vezmu Pinkgoldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 21.3. David Knepsl - "Jakub Čech, orlojník a hodinář." Pan kolega se jmenuje Knespl, myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 ..uf, tak to se omlouvám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Zpětně Vám budou zaslány informace (čas a přesné místo). Nemohl bys prosím ten čas uvést tady? Aspoň přibližně - jestli je to přes den, nebo večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Ahoj, určitě večer. Předběžně 18:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Poměrně obsáhle se výstavě věnují na NOVĚ. Já jen doufám, že mne pustí z nemocnice dříve, než výstava skončí... Vzhledem k zástupu světových firem a jejich modelů nepředpokládám, že by byla akce "pro velký zájem prodloužena". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ricous: No kdybys ještě nemohl chodit, tak tě naložíme do auta a na místě budeme vozit v kolečkovém křesle, jen kde sehnat to křeslo... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Připomínám, že pro členy Chronomagu (plus jeden doprovod) bude sleva na vstupném ze 150 na 100. Mechanismus uplatnění slevy řešíme, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Uz se nemuzu dockat.Tesim se jak male dite na prvni vanoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Mám dotaz: bude k dispozici nějaký záznam přednášek? Na výstavu se určitě zajedu podívat, ale přednášky nezvládnu. A jejich témata jsou velmi lákavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se