Přejít na obsah

Výstava 600 let Orloje

safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

..... protoze me vystava vubec nechytla.

Ale připojuji se k Josef01 jsem poněkud zklamán....

Jesli očekáváte něco ve stylu MunichTime či dokonce Baselworld......to u nás zatím není uskutečnitelné, pokud by to někdo nechtěl dotovat ze svého.

Ale všimli jste si hodinek asi nezjistitelné hodnoty, mnohdy v jednom nebo několika málo exemplářích na světě? Jsou zapůjčené z firemních muzeí. Třeba JLC s ručním barevným emailovým číselníkem s repeticí a jagermarty. Nebo vůbec první vyrobené Portuguesse podle kterých později dostala jméno celá modelová řada. Objednali si je totiž dva portugalští kupci. A takových rarit je tam mnohem víc. Jen se pořádně podívat.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jesli očekáváte něco ve stylu MunichTime či dokonce Baselworld......to u nás zatím není uskutečnitelné, pokud by to někdo nechtěl dotovat ze svého.

Ale všimli jste si hodinek asi nezjistitelné hodnoty, mnohdy v jednom nebo několika málo exemplářích na světě? Jsou zapůjčené z firemních muzeí. Třeba JLC s ručním barevným emailovým číselníkem s repeticí a jagermarty. Nebo vůbec první vyrobené Portuguesse podle kterých později dostala jméno celá modelová řada. Objednali si je totiž dva portugalští kupci. A takových rarit je tam mnohem víc. Jen se pořádně podívat.:)

Přesně tak, výstavu si užijete mnohem více, pokud si projdete i jednotlivé popisky k hodinkám.

Odkaz ke komentáři

Ale jo, chápu jsou tam hodinky nesmírné hodnoty, ale vzhledem k popisům utopených ve tmě a většinou naprosto obecných malými písmenkami (černou na hnědém pozadí asi dlouho vymýšleli) tak se přiznám, že jediné popisky, které jsem četl jsou u Omega a Fortis. Mimochodem Omega tam má vystavené první jejich hodinky s tourbillonem, kterých bylo vyrobeno 12ks v r. 1949 a myslím, že se dochovaly 2 kousky v ceně 20 tis. USD. Až tam půjdu podruhé, vezmu si brýle a baterku a podívám se na ostatní popisky :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ty popisky jsou průšvih, snad se s tím bude nechat ještě něco udělat, upozorním na to ještě pořadatele. V opačném případě bych všem doporučoval, vzít si na výstavu malou baterku.:D To není vtip, myslím to vážně.

Odkaz ke komentáři

Ano a proto jsem zklamán. Jsem mladej a v chrbátě se za tou nezjistitelnou hodnotou ohnu milerád, ale ty led světla ubíraly na kráse, nevím proč ale nějak jsem nebyl schopen řádně vnímat detaily. Byl jsem tam od 18.00 a světla bylo na popisky opravdu pramálo.

PS: Tu helmu od TAG Heuer MUSÍM MÍT

Odkaz ke komentáři

napisem to radsej sem:

prosim, aka bola navstevnost, nemyslim, pocty, vas osobny pohlad, ci bolo narvano, a tisli ste sa nosmi u vitriniek, alebo pohodicka, volnejsie?

Sobota 18.00 první den výstavy a členů ochranky bylo více jak návštěvníků. Do vitrínek jsem mohl čučet jak jsem chtěl a nikdo za mnou významně neodkašlával.

Odkaz ke komentáři

Fronta v 16.15 hod. byla cca 20 metrů dlouhá, takže jsem čekali na vstupenky asi 20 minut, protože těsně před námi uzavřeli na 10 minut vstup, aby se návštěvníci tzv "rozplynuly" u vitrín. Ochranka důsledně hlídala aby se nikdo ani nedotknul vitríny a nefotil. ABL (novodobé lidové milice) je určitě připravena každý foták rozšlapat ;)

Odkaz ke komentáři

Fronta v 16.15 hod. byla cca 20 metrů dlouhá, takže jsem čekali na vstupenky asi 20 minut, protože těsně před námi uzavřeli na 10 minut vstup, aby se návštěvníci tzv "rozplynuly" u vitrín. Ochranka důsledně hlídala aby se nikdo ani nedotknul vitríny a nefotil. ABL (novodobé lidové milice) je určitě připravena každý foták rozšlapat ;)

Pokud vyjde ten katalog, tak mi ani nebude vadit, když tam nebudu muset tahat foťák :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

neviděl bych to tragicky, pokud vím, tak Kamil dneska nějaké fotografie dělal, takže je jistě brzy rád zveřejní.

Já fotil jen obecné věci, hodinky ne. Chystám se příští týden na samostatnou návštěvu a podrobné fotky hodinek. Zatím jen pár fotek.

post-147-085164000 1296943270.jpg

post-147-070910800 1296943273.jpg

post-147-025375400 1296943277.jpg

post-147-065944100 1296943280.jpg

post-147-014748600 1296943284.jpg

post-147-009855900 1296943288.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...