Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vysice si cením, že kritika vyvolala tento skvělý počin (předělání popisek) a rád navštívím výstavu znovu!

Odesláno

Kdyz jsem zaznamenal poznamku o vystave ouplne v pocatku,necekal jsem,ze se to prerodi v takovouhle akci...

Tleskam a uz se nemuzu dockat az to prijdu vokouknout... :)

P.S. Slibil jsem si,ze zkusim "kozu" tak uvidime,jeslti budu mit koule :D

Odesláno

Má výstava bezbariérový přístup...? Možná bych mohl být na vozíku uvolněn, ale předpokládám, že tam bude sousta schodů...

Návštěvník Kamil
Odesláno

To máš smůlu, Richarde. Na káře bys mohl vidět jen přízemí, kde je expozice o orloji, domácí hodináři a tuším Epos, Glycine...

Odesláno (upraveno)
  V 6. 2. 2011 v 9:42, 'Kamil' napsal:

To máš smůlu, Richarde. Na káře bys mohl vidět jen přízemí, kde je expozice o orloji, domácí hodináři a tuším Epos, Glycine...

A nechat vozík v šatně s tím, že si zbytek odskáču... na berlích? Smí se tam vůbec s berlema? Aby ve mě ABL neviděla potencionálního zloděje, co má rafinovaně uschováno své nádobíčko a předstírá mrzáka... :wheelchair: Upraveno uživatelem ricous
Návštěvník Tada
Odesláno

Možná kdybychom sehnal nějakou obří klokanku nebo indiánský šátek velikosti hopací sítě, mohli bychom Tě nahoru nějak vynést? :)

Odesláno

On tam je prosklený výtah z druhé strany, hloupé je, že to horní patro je ze spodu i ze shora oddělené schody.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 6. 2. 2011 v 9:47, 'ricous' napsal:

A nechat vozík v šatně s tím, že si zbytek odskáču... na berlích? Smí se tam vůbec s berlema? Aby ve mě ABL neviděla potencionálního zloděje, co má rafinovaně uschováno své nádobíčko a předstírá mrzáka... :wheelchair:

To zařídíme, ale máš čas skoro dva měsíce.:)
Odesláno

Pánové, ten slevový kupón v mailu chodí na požádání nebo automaticky všem členům klubu "member_50"? Nic mi zatím nedorazilo. Pokud je to na požádání, tak na koho se mám obrátit? Díky.

Odesláno

skor automaticky, pozri si ci ti to nezaradilo do spam.

V 6. 2. 2011 v 11:14, 'Z.' napsal:

Pánové, ten slevový kupón v mailu chodí na požádání nebo automaticky všem členům klubu "member_50"? Nic mi zatím nedorazilo. Pokud je to na požádání, tak na koho se mám obrátit? Díky.

Odesláno
  V 6. 2. 2011 v 9:53, 'Tada' napsal:

Možná kdybychom sehnal nějakou obří klokanku nebo indiánský šátek velikosti hopací sítě, mohli bychom Tě nahoru nějak vynést? :)

No ve dvou snad jo, samotného bych Richarda určitě neunesl :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 6. 2. 2011 v 11:14, 'Z.' napsal:

Ozvi se přes SZ, jestli ti do zítra nic nepřijde.
Odesláno

U mně taky nic :sad01_anim: , ale v pohodě, těch 40,- unesu :thumbsup_anim: , navíc jeden jsem vyhrál, takže to tady píšu spíš jenom pro informaci, že toho bude nejspíš víc......

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ti, co nedostali kód.

Dejte tomu pár dnů, pokud nic nepřijde, ozvěte se mi přes SZ. Kdyby to bylo urgentní, pište hned.

EDIT: Pondělí 7. a úterý 8. budu pravděpodobně pryč.

Odesláno
  V 6. 2. 2011 v 11:47, 'sect' napsal:

U mně taky nic :sad01_anim: , ale v pohodě, těch 40,- unesu :thumbsup_anim: , navíc jeden jsem vyhrál, takže to tady píšu spíš jenom pro informaci, že toho bude nejspíš víc......

Což o to, 40 korun bych taky unesl, ale chtěl bych tam vzít pár známých či příbuzných v různých termínech, a to už se potom nasčítá. Ale vlastně ani nevím, jestli ta sleva platí při opakovaném vstupu nebo jen jednorázově. Už tady ten dotaz i zazněl, ale odpověď jsem nenašel. Kamile, prosím Tě, jak to tedy je??

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...