Přejít na obsah

Jak poznám originál Omegy.

sodik

Doporučené příspěvky

Které nabídce by jste dali přednost?

http://aukro.cz/item1397085975.html

nebo

http://cgi.ebay.com/Vintage-9ct-gold-gents-Omega-Geneve-wrist-watch-/280611772524?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4155c3d86c

Ty quartzky jsem zavrhl. Cena hovoří pro nabídku z eBay, ale stav?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aukce vetsinou nemaji nic spolecneho s realnou cenou, protoze cena je dana nekdy mirou vasne a treba i alkoholu toho kdo drazi, pripadne te s

kutecnosti, ze se velky zajemce nemuze drazby z nejakeho duvodu zucastnit a pak je cena urcena souctem vsech okolnosti. Tak vznikne casto i nesmyslna situace, ze se predmet vydrazi za vyssi cenu, nez je naprosto stejny levnejsi a s oznaceni Kup ted.

Odkaz ke komentáři

jasně, chápu. za kolik se tak běžně prodají tyhle starší, ve slušným stavu, samozřejmě originální?

POkud chapes co pisu, tak vydrz az ty aukce skonci a budes vedet ;)

Aukce vetsinou nemaji nic spolecneho s realnou cenou, protoze cena je dana nekdy mirou vasne a treba i alkoholu toho kdo drazi, pripadne te s

kutecnosti, ze se velky zajemce nemuze drazby z nejakeho duvodu zucastnit a pak je cena urcena souctem vsech okolnosti. Tak vznikne casto i nesmyslna situace, ze se predmet vydrazi za vyssi cenu, nez je naprosto stejny levnejsi a s oznaceni Kup ted.

Tak uz vime jak Josef prisel ke sve sbirce :-D

Jinak na realnou cenu se nikdo neptal, on se pta za kolik se to vydrazi, coz muze byt ovlivneno vyse uvedenymi faktory, s tim souhlasim ;)

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Zdravím,

také bych se připojil s žádostí o pomoc o info o ověření pravosti Omega SMP 300M. Ačkoliv se kolega již ptal na cenu (možná i dobu ověření), odpověd, podle mého, nepadla. Máte tedy někdo představu, kolik může nyní stát ověření pravosti hodinek Omega a jak dlouho to aut. servisu mělo zabrat? Díky moc

Odkaz ke komentáři

Mě je ověřoval Dušák Praha zdarma a zabralo to asi deset minutek :cheers:

Zdravím,

také bych se připojil s žádostí o pomoc o info o ověření pravosti Omega SMP 300M. Ačkoliv se kolega již ptal na cenu (možná i dobu ověření), odpověd, podle mého, nepadla. Máte tedy někdo představu, kolik může nyní stát ověření pravosti hodinek Omega a jak dlouho to aut. servisu mělo zabrat? Díky moc

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

kamarad nosi aqua terry s bezovym cifrem, tah s prostrednimi dilky z ruzoveho zlata, chrono a quartz s vterinovkou mezi devitkou a sestkou. Protoze jsem takovou kombinaci na netu nikde nenasel, zajimalo by mne, jestli takova kombinace existuje?

Omega AT quartz chrono nejsou ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...