gozer Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Které nabídce by jste dali přednost? http://aukro.cz/item1397085975.html nebo http://cgi.ebay.com/Vintage-9ct-gold-gents-Omega-Geneve-wrist-watch-/280611772524?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4155c3d86c Ty quartzky jsem zavrhl. Cena hovoří pro nabídku z eBay, ale stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 nevím, jestli to patří přímo do tohoto fora ale zkusím to - kouknul jsem teď v rychlosti na ebay a je tam mraky starších seamasterů za na první pohled pro mě neuvěřitelný ceny (v průběhu dražby po třeba 10-20 bids mezi 100-200 usd). je možný, aby byly takhle levný?? vůbec se v tom nevyznám, tak se ptám. pár odkazů: http://cgi.ebay.com/Mens-1967-Omega-Seamaster-10KGF-Presentation-Watch-/110634939468?pt=Wristwatches&hash=item19c25b344c#ht_500wt_1156 http://cgi.ebay.com/Mens-Omega-Seamaster-DeVille-Automatic-Date-Star-Dial-/280615060379?pt=Wristwatches&hash=item4155f6039b#ht_5927wt_1379 http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-STAINLESS-OMEGA-AUTOMATIC-WATCH-/320640356719?pt=Wristwatches&hash=item4aa7a7916f#ht_500wt_1156 http://cgi.ebay.com/Omega-Seamaster-DeVille-Automatic-Watch-Black-Dial-/130474202136?pt=Wristwatches&hash=item1e60de5418#ht_792wt_1139 http://cgi.ebay.com/MENS-OMEGA-AUTOMATIC-SEAMASTER-VILLE-WATCH-/150547245260?pt=Wristwatches&hash=item230d50a8cc#ht_589wt_1139 http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-Automatic-Day-Date-Cal-1020-QUICK-SET-/170589676994?pt=Wristwatches&hash=item27b7efe5c2#ht_8882wt_1139 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ano jiste, ale vse jsou aukce v prubehu. POdivej se na konecnou cenu za par dni az drazby skonci, nejvic prihozu je prirozene pred koncem aukce...pak si muzes udelat obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ano jiste, ale vse jsou aukce v prubehu. POdivej se na konecnou cenu za par dni az drazby skonci, nejvic prihozu je prirozene pred koncem aukce...pak si muzes udelat obrazek. jasně, chápu. za kolik se tak běžně prodají tyhle starší, ve slušným stavu, samozřejmě originální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Aukce vetsinou nemaji nic spolecneho s realnou cenou, protoze cena je dana nekdy mirou vasne a treba i alkoholu toho kdo drazi, pripadne te skutecnosti, ze se velky zajemce nemuze drazby z nejakeho duvodu zucastnit a pak je cena urcena souctem vsech okolnosti. Tak vznikne casto i nesmyslna situace, ze se predmet vydrazi za vyssi cenu, nez je naprosto stejny levnejsi a s oznaceni Kup ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzukel Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 A co si myslíte o pravosti toho to pouzdra a lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 jasně, chápu. za kolik se tak běžně prodají tyhle starší, ve slušným stavu, samozřejmě originální? POkud chapes co pisu, tak vydrz az ty aukce skonci a budes vedet Aukce vetsinou nemaji nic spolecneho s realnou cenou, protoze cena je dana nekdy mirou vasne a treba i alkoholu toho kdo drazi, pripadne te s kutecnosti, ze se velky zajemce nemuze drazby z nejakeho duvodu zucastnit a pak je cena urcena souctem vsech okolnosti. Tak vznikne casto i nesmyslna situace, ze se predmet vydrazi za vyssi cenu, nez je naprosto stejny levnejsi a s oznaceni Kup ted. Tak uz vime jak Josef prisel ke sve sbirce :-D Jinak na realnou cenu se nikdo neptal, on se pta za kolik se to vydrazi, coz muze byt ovlivneno vyse uvedenymi faktory, s tim souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Zdravím,také bych se připojil s žádostí o pomoc o info o ověření pravosti Omega SMP 300M. Ačkoliv se kolega již ptal na cenu (možná i dobu ověření), odpověd, podle mého, nepadla. Máte tedy někdo představu, kolik může nyní stát ověření pravosti hodinek Omega a jak dlouho to aut. servisu mělo zabrat? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Mě je ověřoval Dušák Praha zdarma a zabralo to asi deset minutek Zdravím,také bych se připojil s žádostí o pomoc o info o ověření pravosti Omega SMP 300M. Ačkoliv se kolega již ptal na cenu (možná i dobu ověření), odpověd, podle mého, nepadla. Máte tedy někdo představu, kolik může nyní stát ověření pravosti hodinek Omega a jak dlouho to aut. servisu mělo zabrat? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 většinou Ti to udělají zdarma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) většinou Ti to udělají zdarma....a nabídnou ti že ti je vyservisují :-) nebo sem dej fotku a ušetříš si cestu Upraveno 23. září 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 (upraveno) u Dušáka v Praze jsou celkem ochotný, ale samozřejmě se tváří, proč si nekoupíš nové u nich :-) Upraveno 26. září 2013 uživatelem JohnyB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 u Dušáka v Praze jsou celkem ochotný, ale samozřejmě se tváří, proč si nekoupíš nové u nich :-)Tak takovou zkušenost jsem neměl, byly opravdu ochotní a docela jsem tam s chlapíkem i pokecal....myslím, že v servisu je jim to celkem i jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 u Dušáka v Praze jsou celkem ochotný, ale samozřejmě se tváří, proč si nekoupíš nové u nich :-)Je se čemu divit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Tak takovou zkušenost jsem neměl, byly opravdu ochotní a docela jsem tam s chlapíkem i pokecal....myslím, že v servisu je jim to celkem i jedno pravda je, že záleží na koho narazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Je se čemu divit? je a není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 kamarad nosi aqua terry s bezovym cifrem, tah s prostrednimi dilky z ruzoveho zlata, chrono a quartz s vterinovkou mezi devitkou a sestkou. Protoze jsem takovou kombinaci na netu nikde nenasel, zajimalo by mne, jestli takova kombinace existuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 kamarad nosi aqua terry s bezovym cifrem, tah s prostrednimi dilky z ruzoveho zlata, chrono a quartz s vterinovkou mezi devitkou a sestkou. Protoze jsem takovou kombinaci na netu nikde nenasel, zajimalo by mne, jestli takova kombinace existuje?Omega AT quartz chrono nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 dik gougy, myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se