jrbalbos Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Jelikož můj kamarád si chtěl koupit hodinky a požádal mne, ať mu je seženu. Konkrétně se jedná o značku Breiltling a model Legend - celoocel. Poptával sem tyto hodinky u Dušáka, kde mi byla sdělena cena 150 000Kč . Pokoušel jsem se najít někoho jiného a po několika minutovém bádání jsem nalezl. Je to velmi dobrý obchod, skvělá domluva a hlavně cena. Nejednají s vámi jako u Dušáka, kde jste pro ně vzduch a kde slíbí, že se ozvou a nakonec neozvou. Poptal sem tyto hodinky a do týdne jsem je měl za 129 000 Kč. Co jsem se ptal, tak jsou schopni sehnat jakýkoliv model a i jakoukoliv značku za dobrou cenu. Takže pokud budete chtít, mohu poslat odkaz. Toto téma nechť není bráno příliš vážně, pán si jen ohřejvá polifku. Milis. 2 20
sodik Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Jelikož můj kamarád si chtěl koupit hodinky a požádal mne, ať mu je seženu. Konkrétně se jedná o značku Breiltling a model Legend - celoocel. Poptával sem tyto hodinky u Dušáka, kde mi byla sdělena cena 150 000Kč . Pokoušel jsem se najít někoho jiného a po několika minutovém bádání jsem nalezl. Je to velmi dobrý obchod, skvělá domluva a hlavně cena. Nejednají s vámi jako u Dušáka, kde jste pro ně vzduch a kde slíbí, že se ozvou a nakonec neozvou. Poptal sem tyto hodinky a do týdne jsem je měl za 129 000 Kč. Co jsem se ptal, tak jsou schopni sehnat jakýkoliv model a i jakoukoliv značku za dobrou cenu. Takže pokud budete chtít, mohu poslat odkaz. Odkaz by se hodil dík.
Hasňa Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Sem hod ten odkaz, ne? Nevim, proc ty tajnosti.
Adam99 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Mě to vzhledem k TOMUTO vláknu příjde, jako by chtěl udělat reklamu, jistému obchodu.
funf5 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Ty jsi jako hrad v Karpatech. Buď je to nějaký obchod a dá se normálně kontaktovat. Nebo někdo tajemný, kdo je někde sežene a bude tvrdit, že "zajistí" i servis????
Dantechno Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 To Adam99 : Skoda, ze to vlakno nesplnilo svuj ucel
funf5 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Mě to vzhledem k TOMUTO vláknu příjde, jako by chtěl udělat reklamu, jistému obchodu. já si to myslím taky
jrbalbos Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Pokud budete chtít zaslat odkaz, napište mi prosím e-mail na balbos@atlas.cz a já Vám ho obratem zpět zašlu, jelikož za prvé nechci zde dělat nějakou reklamu a za druhé mě kontaktovali od pana Dušáka, ať jim podám vysvětlení 21
jrbalbos Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Ne opravdu žádnou reklmau dělat nechci. Jen mi to příjde takové odrbávání .... 17
Donuts Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Tak az vam ho nekomu posle, tak ho sem vyveste at se pobavime.
mmako Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Tak jestli se v tom obchodě, kde mají superlevné breitlingy dají sehnat i pořádné diamanty pocukrované Joe Rodeo, tak je to myslím úplně to nejlepší, co nás mohlo potkat. Celé to sice trošku uráží moji inteligenci, ale mám dnes rozvernou náladu, tak si to tolik neberu. Jo - a lhát se nemá.....
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) je to trochu směšný... béčka v éšopu paralelně s ródeemhttp://www.hodinkyeshop.cz/hodinky-breitling-hodinky/25-breitling-legend.html Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem bandicoot 1
Micey Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Jo, hehe.. "Mezi známější značký, které prodáváme patíří například: Guess, Invicta, Breitling, Glam Rock, Bulova, Raymond Weil, Rado, Zenith, IWC, Omega, Breguet, Swatch atd."Zmiňovat na jednom řádku Breguet a "Glam Rock" je mazec EDIT: překlep Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem Micey
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Svět se dočista zbláznil!A to tady ještě zítra máme pracovní sobotu
Milis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Já kdybych uměl dávat banány, tak bych ho tady panu nenápadnému propagátorovi na pár dní i šoupnul, jenže jsem zjistil, že to v novým fóru neumím a akorát se tak před rádoby trestaným subjektem zesměšním. :D 1
Donuts Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 na par dnu? tady je trvalej ip BAN na miste
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Já kdybych uměl dávat banány, ... Já to umím, princi!
spineshank Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Jelikož můj kamarád si chtěl koupit hodinky a požádal mne, ať mu je seženu. Konkrétně se jedná o značku Breiltling a model Legend - celoocel. Poptával sem tyto hodinky u Dušáka, kde mi byla sdělena cena 150 000Kč . Pokoušel jsem se najít někoho jiného a po několika minutovém bádání jsem nalezl. Je to velmi dobrý obchod, skvělá domluva a hlavně cena. Nejednají s vámi jako u Dušáka, kde jste pro ně vzduch a kde slíbí, že se ozvou a nakonec neozvou. Poptal sem tyto hodinky a do týdne jsem je měl za 129 000 Kč. Co jsem se ptal, tak jsou schopni sehnat jakýkoliv model a i jakoukoliv značku za dobrou cenu. Takže pokud budete chtít, mohu poslat odkaz. poprosil bych si nějaký fota na ruce když už
funf5 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Pokud budete chtít zaslat odkaz, napište mi prosím e-mail na balbos@atlas.cz a já Vám ho obratem zpět zašlu Hmmm, tak obratem to je zatím hodinu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se