Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Našiel som hodinky ktoré sa mi páčia, ale neviem sa rozhodnúť. Môžem si kúpiť iba jedny a preto je ťažké sa rozhodnúť. Poraďte mi z výberom.Musim si do vianoc kupit hodinky.Musím si do Vianoc kúpiť hodinky, lebo sa z to ho zbláznim... :)

1. Longines ? HydroConquest ?L3.644.4.56.2

2. Longines ? Admiral ?L3.668.4.56.2

3. Longines ? Admiral ?L3.666.4.56.0

4. Longines ? GrandeVitesse ?L3.637.4.50.0

5. Tag Heuer ? Carrera ?CV2010.FC6205

6. Tag Heuer ? Aquaracer ? Automatic 500M Calibre 5 WAJ2110.BA0870

7. Ball Fireman Storm Chaser

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja by som ti v prvom rade poradil kupit si pravidla slovenskeho pravopisu Posted Image poradte Z vyberom.. ?

a pokial ide o hodinky tak aquaracer. vyhrali by to longiny gmt, nebyt ciernej korunky, ktora patri max. na nejake lacne quartzky.

Odesláno

Pokud je tady jen tenhle výběr, tak za mě hlasuji rozhodně pro č.2 - tedy Longines ? Admiral ?L3.668.4.56.2

Mají "nejčistší" styl, jsou krásně přehledné a prostě vyčnívají z řady... :D

Odesláno

Pravopis ovládam, ale všetko robím živelne.... až keď to dokončím, tak zistím kde som urobil chyby, ale už sa to nedá napraviť....po založení a pridaní vlákna mi do očí vyskočili chyby. Druhýkrát sa posnažím ešte pred potvrdením to poriadne prečítať. Viem, že ?s kým, s čím?

Odesláno

Je tu výber hodiniek ktoré sa mi v poslednej dobe páčia. Nebránim sa ani iným typom. Naposledy som kúpil hodinky, ktoré som ani nemal v úmysle kúpiť :)

Odesláno (upraveno)

Širší výběr 2, 4, 7, užší 4, 7, vítěz 7

edit: bral jsem to podle fotek, tvé číslování se liší u 6 a 7, čili moje 7 ja aquaracer

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno

Poprosím admina, aby mi opravil názov vlákna na PORAĎTE S VÝBEROM.....a po oprave nech zmaže tento príspevok. ĎAKUJEM

Odesláno

moje zkušenosti:

Longines ? Admiral ?L3.668.4.56.2 viděl jsem je naživo, jsou skutečně moc pěkný, skvěle zpracovaný.

Longines ? HydroConquest ?L3.644.4.56.2 viděl jsem je naživo, jsou hezky zpracované, ale takové obyč oproti Admiral.

Tag Heuer ? Aquaracer ? Automatic 500M Calibre 5 WAJ2110.BA0870 taky hezký ale mají na mě moc dominatní lunetu s těmi velkými čísly...

zbytek hodinek nic moc

za mě pořadí.

2.

1.

6.

ale radím jako jiní....zajdi si je vyzkoušet na ruku, skutečnost je pak jiná, já teď hledám taky hodinky, prošel jsem jich mooooc, zkoušel na rukou, nakonec jsem si nasadil Omegy SM a už jsem je nechtěl prodavači vrátit....to se u jiných zkoušených hodinek moc říct nedalo :sleeping_03anim:nakonec treba poridis jine :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...