Dantechno Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Kluci , nekdo si je kupte at si je osaham a mam klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 No a já samozřejmě slintám taky. Ovšem u toho zůstane, páč nic menšího než 44mm na ruku nedám. A ta korunka jakoby z oka vypadla Citizenu BN0055(65). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vbalko Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 No a já samozřejmě slintám taky. Ovšem u toho zůstane, páč nic menšího než 44mm na ruku nedám. A ta korunka jakoby z oka vypadla Citizenu BN0055(65). Pri tych Citizenoch je vsak dost ina cena + 100 m hlbsie s nimi dojdes - a ktovie aka je luminiscencia na tom citizene - nehovoriac o tom, ze citizen je eco drive - cize quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Pri tych Citizenoch je vsak dost ina cena + 100 m hlbsie s nimi dojdes - a ktovie aka je luminiscencia na tom citizene - nehovoriac o tom, ze citizen je eco drive - cize quartz Lumi je tam výtečná, měl jsem dvoje (ocel a pak titan) a svítilo to hezky modře. Mně jde o tu korunku, páč ta se mi líbí moc a zajímalo by mě, jestli si z ní vzali inspiraci anebo u někoho jiného (u kteréhož si předtím vzali inspiraci Citizeňáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 velmi pekne hodinky, hlavne tie biele su paradne. ale osobne by som uvital aspon + 2mm v priemere a hlavne to sklo sa mi zda dost na rane. aspon z tych fotiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 velmi pekne hodinky, hlavne tie biele su paradne. ale osobne by som uvital aspon + 2mm v priemere.. zdají se ti malý? srovnej to s klasikou 007/009: http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=12165.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 ten chlapík z posledního odkazu má doufám v háji foťák, nebo já mám v háji monitor- vynechává 1 sloupec ...Jinak má verzi, kterou bych bral, teda kromě gumy, já raději tah. Jak je to s váma ostatníma- mě osobně vadí, když se minutovka nedotýká minutových čárek-osobně mi to zpomaluje odečtení času, proto miluju Monstery. Tohle jediná výtka pro jinak krásné SKZ*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 jo, je tam čárka, zhruba ve 2/3 fotky. mně se moc nelíbí ta kombinace - černá luneta a ocelový pouzdro. spíš teda celočerný nebo celoocelový-jako monstra. tak co, seikomagoři, kdo do nich půjde jako první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 ten vyvyseny bod na lunete na pozicii 12 je "removable", da sa odskrutkovat. tah ma "solid end links". seiko sa u mna tymto modelom vytiahlo myslim Link Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 to lub : zdali sa mi male z tych porovnavacich fotiek, chcelo by to vidiet na zivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 tak už je někdo má?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Hned jsem napsal na 21jewels, jestli je může sehnat. čekám na odpověd. A bratr jede zítra do Dubaje, tak se po nich podívá tam. Jsou kurewsky pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 tak Freddy z 21jewels píše, že zatím o nich nedostal info. So far we have not heard that our seiko agent here is bringing in this model. Thank you for your interest in our products. Best regards, Freddy Seow www.21jewels.com Singapore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tyhle cibule vypadaji hodne dobre. Ja bych sel do tech cernych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 zde je mají v několika provedeních: http://www.watches88.com/cat-seiko-divers_all.cfm osobní zkušenosti s dealerem nemám, na netu mají dobré hodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Má už je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Maji je jiz i na creationwatches.com - v cenach od 230,- do 285,- USD. Cena je myslim ok , a v budoucnu to bude jak napr. u Samuraiu - pujde jen nahoru. http://www.creationwatches.com/products/seiko-diver-s-60/seiko-diver-s-200m-automatic-skz325k1-skz325k-men-s-watch-2377.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Tak uz jsou k mani i na ebay. Ja osobne je asi kupovat nebudu, dalsi na rade je nejake Seiko chrono se svetlym cifernikem , kolem 42 mm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Me pripadnou takove nemastne, neslane... ten ta stargate na dvanactce vypada dost kycovite, otocna luneta vypada lacine.. jo byt tak ve stribrne... No treba se do nich zakoukam a treba kdyz se mi nepodari sehnat Samuraje.. treba se mi uhnidi na zapesti.. treba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Kdyz si odmyslim ten stargate, tak uz by to slo :-).. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se