Přejít na obsah

Seiko SKZ*

Dantechno

Doporučené příspěvky

No a já samozřejmě slintám taky. Ovšem u toho zůstane, páč nic menšího než 44mm na ruku nedám. A ta korunka jakoby z oka vypadla Citizenu BN0055(65).

Pri tych Citizenoch je vsak dost ina cena + 100 m hlbsie s nimi dojdes - a ktovie aka je luminiscencia na tom citizene - nehovoriac o tom, ze citizen je eco drive - cize quartz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri tych Citizenoch je vsak dost ina cena + 100 m hlbsie s nimi dojdes - a ktovie aka je luminiscencia na tom citizene - nehovoriac o tom, ze citizen je eco drive - cize quartz

Lumi je tam výtečná, měl jsem dvoje (ocel a pak titan) a svítilo to hezky modře. Mně jde o tu korunku, páč ta se mi líbí moc a zajímalo by mě, jestli si z ní vzali inspiraci anebo u někoho jiného (u kteréhož si předtím vzali inspiraci Citizeňáci :D

Odkaz ke komentáři

ten chlapík z posledního odkazu má doufám v háji foťák, nebo já mám v háji monitor- vynechává 1 sloupec ...

Jinak má verzi, kterou bych bral, teda kromě gumy, já raději tah. Jak je to s váma ostatníma- mě osobně vadí, když se minutovka nedotýká minutových čárek-osobně mi to zpomaluje odečtení času, proto miluju Monstery. Tohle jediná výtka pro jinak krásné SKZ*.

Odkaz ke komentáři

ten vyvyseny bod na lunete na pozicii 12 je "removable", da sa odskrutkovat. tah ma "solid end links". seiko sa u mna tymto modelom vytiahlo myslim

Link

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Maji je jiz i na creationwatches.com - v cenach od 230,- do 285,- USD. Cena je myslim ok , a v budoucnu to bude jak napr. u Samuraiu - pujde jen nahoru. http://www.creationwatches.com/products/seiko-diver-s-60/seiko-diver-s-200m-automatic-skz325k1-skz325k-men-s-watch-2377.html

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Me pripadnou takove nemastne, neslane... ten ta stargate na dvanactce vypada dost kycovite, otocna luneta vypada lacine.. jo byt tak ve stribrne... No treba se do nich zakoukam a treba kdyz se mi nepodari sehnat Samuraje.. treba se mi uhnidi na zapesti.. treba :-)

Odkaz ke komentáři

Kdyz si odmyslim ten stargate, tak uz by to slo :-)..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...