onney Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Tak od včerejšího dne jsou v čr. Doufám, že v pátek je půjdu vyzvednout na poštu. Těším se na ně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Tak od včerejšího dne jsou v čr. Doufám, že v pátek je půjdu vyzvednout na poštu. Těším se na ně :-) Tak to je super,at ti to dobře dopadne a Suma máš brzy na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Tak to je super,at ti to dobře dopadne a Suma máš brzy na ruce! Taky doufám, že bude vše v pořádku. Až budou, pokusím se o foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Tak jsem se těšil, že balík dorazí tento týden domů a prd... Teď se válí někde u celníků. Poslali mi domů pouze papír a ten jim mám vyplnit. Takže hodinky budou až tak za týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Tak jsem se těšil, že balík dorazí tento týden domů a prd... Teď se válí někde u celníků. Poslali mi domů pouze papír a ten jim mám vyplnit. Takže hodinky budou až tak za týden tak to je pech, ale zase to těšení na ně je stejně nejlepší . až budou, tak dáme srazík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 tak to je pech, ale zase to těšení na ně je stejně nejlepší . až budou, tak dáme srazík. To je jasné. Doufám, že příjde i kibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Klucí, chtěl bych vás o něco poprosit. Vezmete na ten srazík nějaké řemínky? Rád bych nějakou inspiraci. Kibi, ty máš i nějaký watchadoo, ne? Moc rád bych ho viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 zadny problem... mym sumum slusi watchadoo, nato-strap, velcro... vhodnou kuzi jsem jeste nenasel, ale asi koupim maratac s modrym prositim... Já jsem měl svého času na Sumech takovou kůži, ...a pak jsem je blbec prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Já jsem měl svého času na Sumech takovou kůži, ...a pak jsem je blbec prodal Tak tohle je vynikající!!!!! Přesně tohle chci!!! Jen s oranžovým prošitím. Líbí se mi, že ta kůže jde až k samotnému pouzdru a nevzniká tam mezera. Snad to bude mistr simon umět vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Já jsem měl svého času na Sumech takovou kůži, ...a pak jsem je blbec prodal Co to je, co to je? ta je dost pěkná. Já si koupil žraloka u Kuby ( DI modell), ale ten zaparkoval na Monstrech. Suma na kůži čekají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Co to je, co to je? ta je dost pěkná. Já si koupil žraloka u Kuby ( DI modell), ale ten zaparkoval na Monstrech. Suma na kůži čekají. Je to tady toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 A jaká je kvalita toho řemínku? Bylo to prošití vidět i na spodní straně? Ptám se proto, jestli by to šlo nějak jednoduše odpárat a přešít na oranž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 A jaká je kvalita toho řemínku? Bylo to prošití vidět i na spodní straně? Ptám se proto, jestli by to šlo nějak jednoduše odpárat a přešít na oranž. Kvalita byla slušná, matné provedení teletiny, lepší fotku zespodu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Ten řemínek je vážně bomba. Pokud to půjde přešít na oranž, půjdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Mě by se líbil s červeným prošitím,ale ani s černým by mě nevadil.Pokud by jste někdo objednával,22 by se mě hodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Mě by se líbil s červeným prošitím,ale ani s černým by mě nevadil.Pokud by jste někdo objednával,22 by se mě hodila. já ho chtěl s oranž. ale takhle je to taky v pohodě, protože je to neutrální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 dnes se mi nechtělo nic dělat, tak jsem si aspoň trochu hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Já je měl cca týden a zbavil se jich v touze po dalším poznání - teď toho lituju, byly perfektní a hlavně neskutečně přesné. O SRPech jsem taky přemýšlel, ale popáté už je asi nedám - chci raději ty Suma s tím, že na ně dám safír s AR a vyměním jedinou jejich vadu, a to tah - za trochu širší watchadoo (Baker to tady jednou postnul - vypadá to dost slušně). Barvu jsem měl vždycky jasnou (černou) - poslední dobou ale přicházím na chuť i modré, ta by mi taky nevadila. Takže můj cíl je "vytuněný" Suma a PO, v diverskách už nic jiného hledat nebudu. Ten tuning zni zajimave, ma nekdo zkusenost, pripadne foto vysledku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 lube, tohle mi děláš schválně, ne?Ale jsou to povedené fotky!!! O to víc se těším, až ty moje propustí z celního řízení. Snad jim to nebude trvat. Budeš ty suma brát na Japan sraz, nebo si skutečně dáme malý SUMO sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Fotky pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se