skodna Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Pro budoucí generace bych asi volil logo nějaké dnešní politické strany zakomponované např do lodi Costa Concordia jako novodobý Titanik. Možná se za padesát let budou mladí učit o dnešních vládách jako o velkém průseru pro společnost a jinde v předmětu o námořních katastrofách 21. století. Taková limitka by mohla být přínosem finncí do v budoucnu dost mizerných rodinných rozpočtů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Do toho bych asi nešel ale jinak už mi zase začíná dozrávat v hlavě malý plán na příjemnou limitku- jak to dostane jasné obrysy, dám vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Před nedávnem prošly Aukrem: Otázka zní, co ty bílé hvězdy?! Rarita?! Vzácnost?! Nedodělek z výroby?! Lumpárna prodávajícího?!Mají tam být totiž hvězdy rudé...A ještě jedna věc je tam špatně!Pozná to někdo?! Upraveno 30. září 2015 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ty bílé hvězdy je moc divné,taky jsem vždy viděl jen rudé hvězdy a ty jsou i v ,,naší knize Prim,, vyfocené.Zkusím si tipnou na tvou druhou otázku-hodinář mi říkal,že originální hodinky XV sjezd nemají na pouzdře výřez na otevírání víčka.Ty na fotce homají,tak už to bude složenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Přesně tak, je to bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 A ty bílé hvězdy jsou domalované? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 domalovaně asi nebudou, protože logo PRIM máš dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 popravdě jsem si na ně chtěl taky přiložit, ale přišlo mi to jako "Parexo" složenina,popravdě největší mor pro sbírání Primek je český kutil a dostupnost zdrojů - Parexo .... proto sbírám i 50 ky, kde Parexo zasáhlo jen prodejem originálních dílů - což není ku škodě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 popravdě jsem si na ně chtěl taky přiložit, ale přišlo mi to jako "Parexo" složenina,popravdě největší mor pro sbírání Primek je český kutil a dostupnost zdrojů - Parexo .... proto sbírám i 50 ky, kde Parexo zasáhlo jen prodejem originálních dílů - což není ku škodě ...Parexo dělá rozpoznatelný hnus. Největším původcem nestandardních kousků, bastlů a skládaček je sám Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 mno myslel jsem i to, jak prodávali hromady náhradních dílů popravdě mne mrzí že Elton nelikviduje díly z restaurování, renomované značky to dělají ...pak jsou dvoje elton sporty ... atp ... s dobastlenýmy strojkama ... a člověku je do breku :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 mno myslel jsem i to, jak prodávali hromady náhradních dílů popravdě mne mrzí že Elton nelikviduje díly z restaurování, renomované značky to dělají ...pak jsou dvoje elton sporty ... atp ... s dobastlenýmy strojkama ... a člověku je do breku :-dkterý renomovaný firmy to dělají? Světově to dělá myslím Rolex, u nás to legislativa neumožňuje, tak měněné díly u Rolexu uschovávají. Ty jsou ale pořád majetkem původního vlastníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ano, ano...Je to složenina, jen ty bílé hvězdy?!Asi hodinky pro XV sjezd demokratů v USA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Ano, ano...Je to složenina, jen ty bílé hvězdy?!Asi hodinky pro XV sjezd demokratů v USA! Pod rudé hvězdy se tiskl bílý podklad, aby rudá rudou byla. Kdyby jsi ji tiskl na šedou, tak z toho vyleze nahnědlý hnus. Upraveno 30. září 2015 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Takže složenina z Eltonu, jestli to chápu dobře ze zbytků. Na aukru jich bylo ve své době podobných mraky jako Ultra Rare a šířil je tam jeden místní člen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 který renomovaný firmy to dělají? Světově to dělá myslím Rolex, u nás to legislativa neumožňuje, tak měněné díly u Rolexu uschovávají. Ty jsou ale pořád majetkem původního vlastníkaRolex, Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 (upraveno) Ahoj pánové!Prosím, jak tedy poznat origo 15. sjezd Prim od ne-origo? Jsem jedny kupil, vypadají pěkně, ale mám pochybnosti. Byly ty ciferníky hodně snadno k sehnání.Hvězdy mají normálně červené :-)Díky Upraveno 23. května 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 ukaž je zespodu, Ciferníky byly jeden čas na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Na pouzdru u víčka nesmí být to vybrani pro snadnějš? otevření víčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Na pouzdru u víčka nesmí být to vybrani pro snadnějš? otevření víčka. Jo? Díky, tak to se doma podívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 To mě baví :-) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se