Přejít na obsah

prim XV sjezd KSČ

Doporučené příspěvky

Pro budoucí generace bych asi volil logo nějaké dnešní politické strany zakomponované např do lodi Costa Concordia jako novodobý Titanik. Možná se za padesát let budou mladí učit o dnešních vládách jako o velkém průseru pro společnost a jinde v předmětu o námořních katastrofách 21. století. Taková limitka by mohla být přínosem finncí do v budoucnu dost mizerných rodinných rozpočtů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Před nedávnem prošly Aukrem:

post-14314-0-19548400-1443629427_thumb.jpg

Otázka zní, co ty bílé hvězdy?! Rarita?! Vzácnost?! Nedodělek z výroby?! Lumpárna prodávajícího?!

Mají tam být totiž hvězdy rudé...

A ještě jedna věc je tam špatně!

Pozná to někdo?!

post-14314-0-30978800-1443629813_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jan_Jan_2006
Odkaz ke komentáři

Ty bílé hvězdy je moc divné,taky jsem vždy viděl jen rudé hvězdy a ty jsou i v ,,naší knize Prim,, vyfocené.

Zkusím si tipnou na tvou druhou otázku-hodinář mi říkal,že originální hodinky  XV sjezd nemají na pouzdře výřez na otevírání víčka.Ty na fotce ho

mají,tak už to bude složenina.

Odkaz ke komentáři

popravdě jsem si na ně chtěl taky přiložit, ale přišlo mi to jako "Parexo" složenina,

popravdě největší mor pro sbírání Primek je český kutil a dostupnost zdrojů - Parexo .... proto sbírám i 50 ky, kde Parexo zasáhlo jen prodejem originálních dílů - což není ku škodě ...

Odkaz ke komentáři

popravdě jsem si na ně chtěl taky přiložit, ale přišlo mi to jako "Parexo" složenina,

popravdě největší mor pro sbírání Primek je český kutil a dostupnost zdrojů - Parexo .... proto sbírám i 50 ky, kde Parexo zasáhlo jen prodejem originálních dílů - což není ku škodě ...

Parexo dělá rozpoznatelný hnus. Největším původcem nestandardních kousků, bastlů a skládaček je sám Elton

Odkaz ke komentáři

mno myslel jsem i to, jak prodávali hromady náhradních dílů

popravdě mne mrzí že Elton nelikviduje díly z restaurování, renomované značky to dělají ...

pak jsou dvoje elton sporty ... atp ... s dobastlenýmy strojkama ... a člověku je do breku :-d

Odkaz ke komentáři

mno myslel jsem i to, jak prodávali hromady náhradních dílů

popravdě mne mrzí že Elton nelikviduje díly z restaurování, renomované značky to dělají ...

pak jsou dvoje elton sporty ... atp ... s dobastlenýmy strojkama ... a člověku je do breku :-d

který renomovaný firmy to dělají? Světově to dělá myslím Rolex, u nás to legislativa neumožňuje, tak měněné díly u Rolexu uschovávají. Ty jsou ale pořád majetkem původního vlastníka

Odkaz ke komentáři

Ano, ano...

Je to složenina, jen ty bílé hvězdy?!

Asi hodinky pro XV sjezd demokratů v USA!    :)

Pod rudé hvězdy se tiskl bílý podklad, aby rudá rudou byla. Kdyby jsi ji tiskl na šedou, tak z toho vyleze nahnědlý hnus.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Ahoj pánové!

Prosím, jak tedy poznat origo 15. sjezd Prim od ne-origo? Jsem jedny kupil, vypadají pěkně, ale mám pochybnosti. Byly ty ciferníky hodně snadno k sehnání.

Hvězdy mají normálně červené :-)

Díky

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...