pebe Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 však to bylo ještě poměrně slušné vyjádření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 "Ty Franto co seš´ tak zaraženej?" Ale, pamatuješ tu krásnou blondýnu, co mě vždycky vzrušila, jenom když jsem jí viděl? No jasně. No tak jsem ji pozval do kina a včera večer jsem ji měl vyzvednout doma. Aby nebyl trapas, tak jsem si ho přilepil leukoplastí k stehnu a vyrazil jsem. Přišla mi otevřít v takovým úžasným tričku a minisukni. No a co ty. No , kopnul jsem jí do hlavy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Je to prezident, trochu slušnosti by neškodilo.ano, tomudle prezidentovi by skutečně trochu slušnosti neuškodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) No woman no drive tohle je naprosto genialni.. me to zrovna dobry neprijde. ne ze bych byl zrovna priznivcem feminismu a dost mozna jsem oblibneny tim, ze jsem sam v saudi uz pobyval, ale ten song je back to middle age... Manal al-Sharif: A Saudi woman who dared to drivehttp://www.ted.com/talks/manal_al_sharif_a_saudi_woman_who_dared_to_drive.html Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) Je to prezident, trochu slušnosti by neškodilo. :-)) Ten je dobrý, ten se Ti povedl. Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) :-)) Ten je dobrý, ten se Ti povedl.Ale i na fóru gentlemanů se můžou vyskytovat příznivci ZmrĐa. I proto je tady politika zapovězená, abysme se s nima nemuseli hádat. Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Je to prezident, trochu slušnosti by neškodilo.Kde ty ses tady vzal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 No woman no drive me to zrovna dobry neprijde. ne ze bych byl zrovna priznivcem feminismu a dost mozna jsem oblibneny tim, ze jsem sam v saudi uz pobyval, ale ten song je back to middle age... Manal al-Sharif: A Saudi woman who dared to drivehttp://www.ted.com/talks/manal_al_sharif_a_saudi_woman_who_dared_to_drive.html Podle mě to je ironie ten song, není to myšleno vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) To snad někdo pochopil tak, že je to myšleno vážně? Už podle data vzniku videa musí být jasné, že je to reakce na toto:http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/asie-a-oceanie/saudska-arabie-zadusila-snahy-zen-o-protest-rizenim-auta_287058.html#.UnQib5FgW30 Edit: Vida, v tom článku je o tom videu dokonce zmínka. Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To snad někdo pochopil tak, že je to myšleno vážně? Už podle data vzniku videa musí být jasné, že je to reakce na toto:http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/asie-a-oceanie/saudska-arabie-zadusila-snahy-zen-o-protest-rizenim-auta_287058.html#.UnQib5FgW30 Edit: Vida, v tom článku je o tom videu dokonce zmínka. No chtěl jsem napsat, v reakci na IzTaPu, že spíše vidím ten klip jako podporu žen, které chtějí řídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Jj, zase ti politicky korektní až za hrob...omg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Je to prezident, trochu slušnosti by neškodilo.Nejlepsi vtip dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) Tak co? Kolik se vás poznalo, akorát to nejsou hlavy, že... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Tak co? Kolik se vás poznalo, akorát to nejsou hlavy, že... BYAwpdNCMAAflLo.png large.png Decambeaver: http://www.decembeaver.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Ale i na fóru gentlemanů se můžou vyskytovat příznivci ZmrĐa. I proto je tady politika zapovězená, abysme se s nima nemuseli hádat. V Humoru nadávat prezidentovi, to skutečně dělají gentlmeni . Forum gentlmenů to bylo ze začátku, když nás zde bylo asi 1000. Teď bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Neprestavej a pokracuj! Tohle se presne hodi to tohohle vlakna. Brutalni ironii pronasenou s kamennou tvari, kdy autor dokaze uplne silenosti podavat jako vazne minene, miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Jj, zase ti politicky korektní až za hrob...omg. Tohle neni o politicke korektnosti. Kdyby's byl chvili v saudi, asi by's pochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Tohle neni o politicke korektnosti. Kdyby's byl chvili v saudi, asi by's pochopil...Mozna kdybych byl potkan, bojoval bych proti deretizaci;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Mozna kdybych byl potkan, bojoval bych proti deretizaci;-)Kdyby's byl vtipny, mohl by ses prihlasit do 'na stojaka' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky