Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A nejlepší je, když Emma Smetana a jiné postižené touto epidemií prezentují zprávy, kde se od nich dozvíme cosi o německé kancléřce Merkelové, manželce amerického prezidenta Obamové apod. :)

No ta jejich čeština je místy tak znásilněná, že ta příjmení jsou opravdu ten nejmenší problém. Jinak tohle přesně vystihuje zpravodajství TV NOVA : 

Odesláno

A nejlepší je, když Emma Smetana a jiné postižené touto epidemií prezentují zprávy, kde se od nich dozvíme cosi o německé kancléřce Merkelové, manželce amerického prezidenta Obamové apod. :)

Souhlasím  :clap:

Odesláno (upraveno)

Mně jsou nepřechylovaný příjmení úplně jedno.

Ten je dobrý :lol2:

- Ockoo, chcem, aby sloníky bežkali... - hovori dievčatko

- Už to nejde, sloníky sú moc unavené. - odpovedá otec, plukovník.

- Ale ockoo, aspoň chvíľku..

- Veď hovorím, že sú unavené, nedá sa im bežkať.

- Ocko, aspoň takúto maličkú chvíľku...

- No tak dobre.

Plukovník sa vystrčí z okna auta a kričí dozadu:

- Rota, na môj povel, masky nasadiť a za autom poklusom v klus!

Upraveno uživatelem McStinger
Návštěvník swanieck
Odesláno

Za pár dní vám Sv.Mikuláš nadělí exotické ovoce a tak vemte nožíky a pohrajte si......chrono-fanoušci bývají většinou zruční a trpěliví

post-27804-0-49052800-1385333427_thumb.jpg

Odesláno

Za pár dní vám Sv.Mikuláš nadělí exotické ovoce a tak vemte nožíky a pohrajte si......chrono-fanoušci bývají většinou zruční a trpěliví

skvělé :lol2:  ? tohle je na samostatné vlákno ? pochlub se co jsi právě vyřezal ? 

miliony lidí po celém světě mají v ruce pomeranč a nikoho to nenapadne ...

Odesláno

skvělé :lol2:  ? tohle je na samostatné vlákno ? pochlub se co jsi právě vyřezal ? 

Já mám takovej dojem, že už jsem to měkde viděl................

Odesláno

Tam ne tam nelezu, to je na mě moc drsnej web.Myslím, že mi to kdysi dávno přišlo vnějakých sranda mejlech.

Je to pro silné povahy. To mi připomíná že jsem už dlouho nečetl nic od Radovana Kalužy. :lol2:

Odesláno

Je to pro silné povahy. To mi připomíná že jsem už dlouho nečetl nic od Radovana Kalužy. :lol2:

No podle mě např. Henryk Lahola je ještě na jiné urovni :)

Odesláno

Pexesualna poradna :D najlepsia je cast o frajerovi z Turecka. Mame tu nahrdelnik, cize ho budete mat na krku. Dalej su tu mokasiny, cize v mokasinach do kasina. :D

Chvilku mi u něj trvalo některé fóry pochopit, protože je to slovensky. Třeba: "tu máme rýl, čiže this is real"...no už to používám taky, Hesso je geniální :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...