Ondoni Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Kandidát na Darwinovu cenu O tom žádná. Jen mi přijde divný, že ukecal policii a lékaře a Ti se pak pro něj už vrátili s koronerem. Asi jako kdyby skokan na Nuseláku ukecal policajty a doktory a Ti šli na něj počkat dolů a na místě dopadu mu rovnou nachystali pytel. Abych nebyl jen OT
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Já to viděl včera ve zprávách - lidská blbost nezná mezí.Kamarádův soused jednou přišel s tím, že slyšel, že když se hlaveň nabitý vzduchovky ze všech sil zacpe palcem, tak že ten brok nevylítne. Kamarád mu to moc nevěřil.
Z. Paul Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Kamarádův soused jednou přišel s tím, že slyšel, že když se hlaveň nabitý vzduchovky ze všech sil zacpe palcem, tak že ten brok nevylítne. Kamarád mu to moc nevěřil.Nedávno jsem to viděl v Mythbusters Totaly BUSTED!! ... ale hlaveň si trošku nakonci "nafoukla" ... každopádně z prstu moc nezbylo. Nešikovný maso musí pryč no.
Jeremy Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Kamarádův soused jednou přišel s tím, že slyšel, že když se hlaveň nabitý vzduchovky ze všech sil zacpe palcem, tak že ten brok nevylítne. Kamarád mu to moc nevěřil.To se da vyzkouset i bez broku, ne? Bud ta ucpavka udrzi silu pruziny pistu, nebo ne, brok s tim nesouvisi - akorat muze pak ruku zranit, ale kdybych to udrzel prazdny, nebal bych se ani broku.
SCIFI Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 To se da vyzkouset i bez broku, ne? Bud ta ucpavka udrzi silu pruziny pistu, nebo ne, brok s tim nesouvisi - akorat muze pak ruku zranit, ale kdybych to udrzel prazdny, nebal bych se ani broku.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Když s brokem je to větší motivace.
schrapnel Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Nedávno jsem to viděl v Mythbusters Totaly BUSTED!! ... ale hlaveň si trošku nakonci "nafoukla" ... každopádně z prstu moc nezbylo. Nešikovný maso musí pryč no. Nepamatas sa aky to bol diel? To by som si rad pozrel
Jeremy Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Takova chlapstejsi sranda. Ale airsoftku s energii pod 1J palcem udrzi kazdej. Vzduchovka ma byt pod 15J a tam uz bych teda pochyboval. Myslim, ze i u 2J by byl problem, to muzu vecer zkusit :-)
odjinud Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Je mi jasný, že zejtra tady půlka lidí bude psát jen jednou rukou... :-)
brumko Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Som zvedavý ako budete bez palcov naťahovať hodinky. No nič, veď su aj kvarcky.
Návštěvník dlubix Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Jen ten datum si nepřehodí.
Návštěvník swanieck Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Felicia RS....to jako že je z Rimavsej Soboty ????
JaRooN Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Kousek vedle - z Galanty Z Rimavskej Soboty pochazi maminka Upraveno 18. února 2014 uživatelem JaRooN
flagolo Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Felicia RS....to jako že je z Rimavsej Soboty ???? Kousek vedle - z Galanty Z Rimavskej Soboty pochazi maminka
Doporučené příspěvky