Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kandidát na Darwinovu cenu

O tom žádná. Jen mi přijde divný, že ukecal policii a lékaře a Ti se pak pro něj už vrátili s koronerem. Asi jako kdyby skokan na Nuseláku ukecal policajty a doktory a Ti šli na něj počkat dolů a na místě dopadu mu rovnou nachystali pytel.

Abych nebyl jen OT

bdqc.jpg

1140582_d16d4c73077819df06bb.jpg?name=ku

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já to viděl včera ve zprávách - lidská blbost nezná mezí.

Kamarádův soused jednou přišel s tím, že slyšel, že když se hlaveň nabitý vzduchovky ze všech sil zacpe palcem, tak že ten brok nevylítne. Kamarád mu to moc nevěřil.

Odesláno

Kamarádův soused jednou přišel s tím, že slyšel, že když se hlaveň nabitý vzduchovky ze všech sil zacpe palcem, tak že ten brok nevylítne. Kamarád mu to moc nevěřil.

Nedávno jsem to viděl v Mythbusters :D Totaly BUSTED!! ... ale hlaveň si trošku nakonci "nafoukla" ... každopádně z prstu moc nezbylo. Nešikovný maso musí pryč no.

Odesláno

To se da vyzkouset i bez broku, ne? Bud ta ucpavka udrzi silu pruziny pistu, nebo ne, brok s tim nesouvisi - akorat muze pak ruku zranit, ale kdybych to udrzel prazdny, nebal bych se ani broku.

Odesláno

To se da vyzkouset i bez broku, ne? Bud ta ucpavka udrzi silu pruziny pistu, nebo ne, brok s tim nesouvisi - akorat muze pak ruku zranit, ale kdybych to udrzel prazdny, nebal bych se ani broku.

:eek:

Odesláno

Nedávno jsem to viděl v Mythbusters :D Totaly BUSTED!! ... ale hlaveň si trošku nakonci "nafoukla" ... každopádně z prstu moc nezbylo. Nešikovný maso musí pryč no.

Nepamatas sa aky to bol diel? To by som si rad pozrel :D

Odesláno

Takova chlapstejsi sranda. Ale airsoftku s energii pod 1J palcem udrzi kazdej. Vzduchovka ma byt pod 15J a tam uz bych teda pochyboval. Myslim, ze i u 2J by byl problem, to muzu vecer zkusit :-)

Odesláno

Som zvedavý ako budete bez palcov naťahovať hodinky. No nič, veď su aj kvarcky. :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...