Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Retardace se předpokládá spíše u případného kupce, prodávající je "jen" vychcanej

Na vychcanost je potřeba inteligence. Ta ovšem pisateli/ce zjevně chybí... 

Odesláno

Chapu to spravne,ze ten inzerat psal nekdo mistni,nebo je to p...l,nebo jsem mimo,nebo jak?

Tak jako svět se v pr..el obrací a Chronomag s ním, ale zas až tak moc ne :D :D

(status v rámci fóra odkazoval na ten inzerát)

Odesláno

Vitej na nejvetsim hodinkovym foru v CR..co by si cekal?Podivej se,kolik je tu UZ registrovanych clenu...

Jj mas pravdu... Takova prima umera, cim vice clenu, tim horsi kvalita... Bohuzel :-(

"hodinky jsem dostal, uctenku nemam a krabicku jsem ztratil..." Opravdu hlaska dne :-)

Odesláno

Máma po mě chtěla rodné číslo, tak jsem jí poslal v sms "/# # # #".                                                  #### = poslední 4 čísla za lomítkem
.
.
.
.
Odepsala mi "potřebuju celý".

Pobavilo, ale to jako neví, kdy jsem se narodil :lol2: ?

Odesláno

Pobavilo, ale to jako neví, kdy jsem se narodil :lol2: ?

Však počkej až Ti bude taky tolik :D :D

(jinak to, že se u mužů nepřičítá padesát, ví asi málokterá)

Odesláno (upraveno)

Z vlastní praxe mám zkušenost, že matky rodná čísla dětí (a mnohdy i manželů) znají. Otcové většinou neví nic, zato ale svižně tasí mobil a volají manželce.

Kolikrát mám pocit, že ani neví kdy se sami narodili (to nám výše ilustruje Ondoni :) ). Tuhle jsem tu měl chlapíka s datem narození tuším 21. února 1948. Tak mu bodře říkám, že má takový historický datum - chvilku na mě nechápavě koukal, tak dodávám "Vítězný únor...1948...". A von povídá "a jo...víte, že jsem si to nikdy neuvědomil?"

A ne, nebyla to ironie.

Upraveno uživatelem Klotzman
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...