Tondaa73 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 ....to je tak, když lidi vyhazujou do popelnic nevystříkaný pěny.....co pak chudáci bezďáci...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 No tvl.. :-)). Tomu rikam dobre natuzeny uces. Tohle nerozfouka ani uragan a nesplachne ani vodni delo :-D.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Tak toto si zaslouží zařadit do pamětihodností ano, je to uplne super a aj som to tiez pochvalildokonca ze uz kedysi som to tiez sem nahodil - lenze pozeram, uz ani ten prispevok tu nevidim...to akoze niekto fakt vymazava urcite prispevky, ktore sa mu nepacia alebo?
travex Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 ano, je to uplne super a aj som to tiez pochvalildokonca ze uz kedysi som to tiez sem nahodil - lenze pozeram, uz ani ten prispevok tu nevidim...to akoze niekto fakt vymazava urcite prispevky, ktore sa mu nepacia alebo? Tady je někde tak silné gravitační pole, že v něm mizí nejenom příspěvky, ale i celé profily.
prischera Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Ale tohle nebude ten případ, já si na Gabův příspěvek pamatuju, spíš ho jen přehlídl, ale prolejzat diskuzi dozadu abych ho našel nebudu
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 pisal som sem dnes okolo 11 tej a nie je to tu a tak isto som pochvalil Bobove super kreslo v Doutnikoch a tiez to je vymazanekua vsak posledne 3-4 dni sem ledva pisem a myslim, ze do sekcii o hodinkach som prispel viac ako do volnej zabavy- tak kto to maze a preco?! 1
Micey Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Melo by se to vysetrit, to uz fakt neni sranda.
Tondaa73 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Ilumináti zatracení....a co na to Jan Tleskač? :-)
Baldic Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Neni to uplne humor, ale usmal sjem se u toho. "I'm a musician!""Oh, great! And what instrument are you playing?""A CANNON!" 1
MJ. Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 todle sem rozhodne patri http://video.aktualne.cz/dvtv/pelta-limbersky-do-reprezentace-nepatri-s-vrbou-jsme-se-na-t/r~f075165e606511e58c710025900fea04/
Lamiczka Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Den pravé bydlenky 7:30 - Je neděle, trochu jsem si přispala a točí se mi hlava. Asi zabraly detoxikační náplasti. 7:40 - Mám žízeň. Beru duhovou karafu s vodou nabitou orgonity, vyndávám z ní utopený hmyz a pak ji spinuji levotočivě k jihu, protože okna z kuchyně máme blbě na sever. Neopouští mě svíravý pocit v zadní části těla. 8:10 - Nejspíš jsem špatně pochopila návod, kde psali, že náplasti se mají nalepit co nejblíže detoxikačním orgánům. 8:15 - Hledám v garáži rozpouštědlo, abych tu pitomou náplast dostala z řiti. Jauvajs! V letáku se nezmiňovali, že funguje i jako depilátor. Napíšu jim ostrý e-mail. 9:00 - Dnes nesnídám. Držím půst, abych se dostala na vyšší úroveň. Zatímco internet přes wi-fi naběhl jak hodinky, po práně není ani památky. Asi to bude těmi chemickými postřiky, skrz které neprojde. Venku se nějak mračí. Beru ocet a vyrážím zařídit si slunečný den. 9:30 - Prcek už hodinu a půl trůní na nočníku a podivně se ksichtí. Doufám, že z něj nevyroste autista. Možná jsem to jen přehnala s hořkostí tinktury z čaje Marco. Uvidím, až zanalyzuji výsledky jeho stolice. 10:00 - Jdu se vyčůrat, abych si odpoledne měla čím udělat klystýr. Manžel mi týden uleželou urinu včera vylil do záchodu. Je to barbar. Nechápe její léčivou sílu a prý v bytě strašně smrdí. My, ženy, jsme ale bohyně ? naše moč přeci nepáchne a vyléčí i zácpu! 11:00 - Děcko jsem odvedla k sousedce a vyrážím ke svému poradci, který má čas jenom v neděli, protože po zbytek týdne pracuje jako primář na interním oddělení místní nemocnice, kde šest dní lidi zabíjí a jen sedmý mu zbývá na skutečné léčení. 12:50 - Jsem přeměřená mašinkou za milión! Nenašlo se moc patogenních zátěží, jen jakýsi vzácný parazit napadající především jateční dobytek. Za sedm stovek obdržím miniaturní lahvičku s tekutinou, které pan poradce říká informační preparát. Sděluje mi návod k použití. Doplácím dva tisíce za konzultaci a běžím domů. 13:50 - Usedám v klidném obýváku, poněvadž muž brzy ráno někam záhadně zmizel. Třicet minut sladce promlouvám k lahvičce s informatikem a sděluji tekutině, co mě trápí, aby mě mohla vyléčit. Vypiju nápoj do dna. Ach, jaká úleva! 14:10 - I mozek začal pracovat na plné obrátky. Trápí mě představa toho ohavného parazita a netuším, jak jsem k němu mohla přijít. Zázračně probuzený mozek dodal odpověď neprodleně. Jednoho dne mi totiž manžel řekl, že jsem alternativní kráva. Tím se vše vysvětluje. 15:30 - Jdu si pro dítě a cestou mohutně octuji. Samozřejmě kráčím bosa, abych získala co nejvíce energie z Matky Země. 16:30 - Ukládám prcka do postýlky a jdu si do dílny pro kleště a rašpli. Je nutné vyjmout z chodidel několik střepů a připínáčků a vrátit je do původního stavu, abych si nezašlapala koberec. Startuji internet, protože je čas na další přednášku z Google Univerzity. Jsem zvědavá, co se naučím dnes. 19:30 - Vrací se manžel a vyruší mě ze studia. Tváří se hladově. Podávám mu láhev s octem a posílám ho ven nachytat si trochu prány. Odchází mlčky a podivně zachmuřen. Pokračuji v učení. 22:30 - Zapínám televizi, pouštím si EzoTV a nechávám si věštit z karet na příští týden. Prý mě čeká zásadní změna v partnerských vztazích. Nejsem si jista jaká, ale karty nelžou! Určitě budu překvapena. 1
mondeo2 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Rus, Angličan a Francouz seděj a kecaj, co je největší slast.Angličan: "No největší slast je jen tak se posadit v klubu do koženýho křesla, dát si trochu whisky se sodou a číst si nový Timesy."Francouz: "Kdepak, největší slast je mladá ohnivá milenka a staré víno."Rus: "Vy o tom nic nevíte. Pravá slast je, když večer koukám na televizi, někdo zazvoní, já jdu otevřít, tam stojej dva pánové v kloboukách a dlouhejch kabátech a povídaj: 'Voloďa Sergejevič?' A já můžu říct: 'O patro výš!'" 1
Radek124 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Po inspirativním Lamiczkově příspěvku s "ezobydlenkou" jsem neodolal a musel jsem pogooglit, co že je to do řiti ta "prána"... a ke zjištění co za květnatou pavědu ještě ve 21. století ezopyče konzumujou stačí už první výklad (snad je to ještě pořád vlákno HUMOR):Nepřistupovat k přechodu na pranickou výživu jako k půstu, jinak dochází ke zmatenému programování buněk!!!Buňky jednoznačně naprogramovat...od teď se budeme živit pránou a tečka. Nemotat do toho žádné myšlenky na hladovění nebo opětovný přechod na pevnou stravu.Nepřijímat nic, co obsahuje pevné složky, vč. ovocných šťáv, bylinkových čajů atd...je to jídlo.Pít pouze čistou vodu, nejlépe demineralizovanou (RO nebo destilku), aby byla hladová a brala co nejvíce bordelu.Při pocitu hladu vizualizovat přijímání bílé prány, jak se dostává do každé buňky těla. Dýcháním, aurou, jakokoli. Prostě to do sebe dostat.Příjem tekutin řídit intuitivně. Spoléhat na superinteligenci vlastního těla, které si umí říct co potřebuje a co ne. Jasnou kontrolu dává barva moči.Přežít celý proces čištění buněčných vrstev, kdy se může objevit cokoli. Jednorázové nemoci, strachy, spavost, nespavost, ...Zvýšení senzitivity smyslových orgánů a vytvoření dalšího, by mělo mohlo ukazovat, že se vše vyvíjí, jak má.V závěru posledního týdne testovat plnění tří kritérií. ...a pokud ta "kritéria" nebudou naplněna, pokračovat v lovení fotonů a chlemtání destilky až do naprostého chcípnutí 1
Klotzman Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Den pravé bydlenkyPotěš koště - dvoum třetinám těch blbin nerozumím a jsem tomu rád. A hledat to na rozdíl od Radka124 nebudu, páč si nehodlám zkazit chuť k jídlu. Například to z času 10:00 si nechci ani představovat Edit: Tak jsem neodolal a kouk na ten první odkaz a konečně se dneska od srdce vychechtal Už leta si říkám, že bych měl založit nějakou církev a žít z toho.Navíc mně teda silně překvapuje, že jsou tyhle věci cílený i na chlapy - já teda žádnýho takovýho zatím (naštěstí) nepotkal. To jako fakt někdo vylepí 10 litrů+ za víkendovou sračku o hledání lovce v sobě nebo co? Upraveno 22. září 2015 uživatelem Klotzman
Doporučené příspěvky