vanderB. Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 EMO dobry, na to ze tak mlada, dobra parodie (verim a doufam, ze je), akorat chybi trosku pointa
vonstochow Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Skákal pes: (normálně česky) Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Šel za ním myslivec, péro na klobouku. Pejsku náš, co děláš, žes´tak vesel stále, nevím sám, řek´bych vám, hop a skákal dále.... Ostravák: Skače čuba přes obile šibko hupe přes luku. Za ňu chachar v kamizole fájne brko v klobuku. Kaj se vališ, co se chlameš, co se ščuřiš jako cyp? Prd ti řeknu, take zname a zas vali do kajsik. Brňák: Bere čokl glajze grýnó hópe lúpink přes Kajzec. Za nim kópe plótve rýnó plotňák jégr na Oltec. Co se pecní, těžké lochec? Kvaltuj fligny, haltni vály. Žádné ánunk, čokl borec migne cemrem a de pali. Slováci vyrobí jadernou zbraň. Dzurinda říká: "Tak ji někde vyzkoušíme. Pošleme ji na USA, ti se rychle ozvou." Vystřelí tedy na Ameriku a čekají na odezvu. Nic. Dzurinda tedy povídá: "Asi to spadlo někam do pouště, Amerika je přeci jen velká. Vystřelíme tedy na New York, toho už si určitě všimnou." New York je tedy srovnán se zemí, ale opět žádná odezva. "To není možný. Zaměříme tedy přímo Bílý dům, to už nemůžou přehlídnout," povídá Dzurinda a vytřelí tedy třetí raketu. Zase nic. Nechápavě tedy volá Dzurinda Bushovi: "Nazdar Georgi, jak se máš? Vysvětli mi, jak je možný, že jsme na vás poslali tři atomovky a vy jste si toho vůbec nevšimli?" a Bush odpovídá: "Jen počkej ty zmrde, až vas najdeme na mapě!" Šoféruješ auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvý pravý straně je sráz, nalevo od tebe je obrovské hasičské auto a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá kůň, který je evidentně větší než tvoje auto, s kovbojem na zádech a tak ho nemůžeš předjet. Za tebou tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Kůň a vrtulník mají přesně tvojí rychlost. Co uděláš, aby ses bez nebezpečí dostal z této situace? Dobře si to promysli! ........no co, sesedni, sakra, z toho kolotoče a jdi konečně něco dělat!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 http://www.stream.cz/video/5/66566-novoroc...zidenta-cr-2014
Vit Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 To je teda zvyk Saudský kmeňový zvyk zakazuje, aby manžel vôbec kedy videl tvár svojej ženy. Kmeňový zvyk u jedného kmeňa v regióne Al-Kharj v Saudskej Arábii zakazuje, aby ktokoľvek - vrátane vlastného muža a detí - videl nezahalenú tvár ženy. Raid Qusti uverejnil v Arab News správu, týkajúcu sa interview v Sayidaty, saudskom časopise pre ženy. Hľadal som úplnú verziu v Sayidaty, ale neúspešne, takže vám predkladám súhrn z Arab News. Stáva sa často, že dokonca aj dcéra uvidí tvár svojej matky až po jej smrti. "Vždy som snívala o tom, že uvidím tvár mojej matky, pretože je to žena, ako ja," povedala Hissa Al-Massareir ženskému časopisu.. "Nie je to však možné kvôli zvykom a tradícii v rodine. Až po smrti mojej matky sa môj sen splnil," dodala ešte. Domorodec Muhammad Abdullah z Al-Kharj nikdy nevidel tvár svojej ženy. "Boli sme manželia desať rokov a jej tvár som nevidel ani raz, Burku (látka, ktorá zahaľuje celú hlavu okrem očí) mala na hlave 24 hodín denne." povedal. Nie že by nebola snaha z jeho strany. "Jedného dňa som sa pokúsil dať jej burku dole, keď spala, ale rozzúrila sa. Odišla odo mňa do domu svojich rodičov a vrátila sa až vtedy, keď som podpísal prehlásenie, že sa už nikdy o nič podobné nepokúsim." Aj Saud Al-Otaibi tiež zistil, že jeho žena rozhodne dodržiava tento zvyk. "Pokúsil som sa mojej žene pohroziť tým ,že som povedal, že sa ožením s inou ženou, ak mi neukáže tvár." Prekvapenie však bolo na jeho strane. "Namiesto toho, aby sa podvolila, povedala mi - v poriadku, ožeň sa s inou ženou - a dala ma dohromady so svojou priateľkou, ktorá tak nelipla na rodových zvykoch. Tak som sa s ňou oženil." Podľa iných správ sú ľudia tak navyknutí, že nepoznajú tváre ani svojich najbližších príbuzných, že by boli šokovaní, keby ich uvideli. "Nikdy som nevidel tvár mojej matky," povedal Ahmed Bikhaid reportérovi časopisu. "Pokúšal som sa o to často, ale vždy ma odmietla. Teraz by som považoval za nenormálne, keby naraz odhalila tvár." dodáva ešte. Šestdesiatrocná žena vysvetľuje, že táto tradícia, tak ako mnohé iné sa rýchlo vytráca. "Zdedili sme tieto zvyky od nepamäti a pre nás sú normálne," povedala. "Naše deti však už týmto tradíciám neveria." Ayid Al-Dosari, imám z mešity v tamojšom regióne povedal, že nie je hriech, keď žena odhalí tvár pred svojím manželom, alebo deťmi a striktné zahaľovanie vyplýva skôr z kmeňových zvykov, než z náboženstva. "S islamom to nemá nič spoločné," povedal imám. "Je to jednoducho jedna z tradícií, ktorá pretrváva v určitých kmeňoch. Podľa islamu môže manžel samozrejme vidieť celé telo svojej ženy. Tvár je pritom to najmenšie, na čo má právo," hovorí. "Máme však zdedené zvyky a títo ľudia ich dodržiavajú. Nemôžem s tým nič robiť." dodal ešte. (4. septembra 2003) 9.4.2008, http://www.danielpipes.org/blog/838 z angličtiny přeložila -EC-
Pepino65 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Víte, to je ale kurva černej humor. No na druhou stranu, po tmě je každá kráva černá ....
Návštěvník YPO Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 možná by se někomu hodilo tohle x třeba se to dá aplikovat i na malé pejsky :lol2:
boo-beek Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 ...třeba se to dá aplikovat i na malé pejsky Jses mrtvej!
Frantik Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Pomozte přírodě http://www.fuckforforest.com/side-meny.html
vonstochow Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr jí nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánskeho údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V řadě se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: "Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si do toho sestra Marie sedne."
Conrad Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 možná by se někomu hodilo tohle x třeba se to dá aplikovat i na malé pejsky Přijď na sraz, Kuba tě podrží za koule a já ti ukáži že správný název má být YPOnos
Návštěvník YPO Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Přijď na sraz, Kuba tě podrží za koule a já ti ukáži že správný název má být YPOnos to zní lákavě :thumbsup_anim:
pete Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 (upraveno) Tak tomu říkám moudro Nikdy nesmíš zadržovat větry, protože ti to vyběhne přes páteř do mozku a odtud pak přicházejí ty nápady na hovno ! Upraveno 22. května 2008 uživatelem pete
boo-beek Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Test, ktery snad odpovi na otazku starou temer jako lidstvo samo: http://zbrane-zabiji.mujglock.com/
babaq Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Test, ktery snad odpovi na otazku starou temer jako lidstvo samo: http://zbrane-zabiji.mujglock.com/ Jo, to se mi líbilo, taky tam čas od času povartuju... Je třeba je hlídat. Co až se splašej..?
utrejch Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 http://halbot.haluze.sk/images/2008-05/4169_autobus.jpg
Gilius Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 ....řízci...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Domlouvají se tři přítelkyně, že připraví svým chlapům překvapení a oblečou se večer do sado-maso koženého oblečení, s botami na vysokém podpatku a černou maskou přes oci. Jedna měla snoubence,druhá milence a třetí manžela. Na druhý den se sejdou a vyměňují si svoje zkušenosti...... Snoubenka : Když mě uviděl, zamilovaně se na mě podíval,řekl že jsem žena jeho života a celou noc jsme se krásně milovali! Milenka: Když mě uviděl, okamzitě mě popadl a nemilosrdně mě šu..l až do rána! Manželka: Když se vrátil z práce, zkoumavě se na mě podíval a říká: "Hej Zorro, co máme k večeři?"
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Jeden na víkend, tak bacha: Jde nalitej chlápek z hospody, přijde k baráku, zazvoní na zvonek,vyleze baba a říká: "Tady nebydlíte." Chlápek obejde barák a znovu na ní zazvoní, baba už vypružená,vyleze a říká: "Tady nebydlíte a já chci spát!" Chlápek obejde barák zas ten samý, znovu zazvoní, baba vyleze a řve: "Tady nebydlíš ty ožralo !!!" Chlápek se na ní koukne, a říká: "Za to ty bydlíš všude, ty krávo.."
Doporučené příspěvky