911 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Nedávno sem, tuším DaDriva, umísťoval fantastický odkaz na mechanika opravujícího Traktor Lakatoš (zvukový záznam). Jeden šikovnej maník si pohrál a vzniklo z toho toto[/url] to sem minul. panove nechte toho, uz me boli bricho. ja tomu typkovi rozumim, chapu
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Nedávno sem, tuším DaDriva, umísťoval fantastický odkaz na mechanika opravujícího Traktor Lakatoš (zvukový záznam). Jeden šikovnej maník si pohrál a vzniklo z toho ježiši tak to je dokonalý - kdo zná původního mechanika, tak u tohodle si tutově cinkne do trenek smíchy!
koblih69 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Lament Do města přijela pouť a ulicemi táhne cirkus, figurek divných valí se houf, vzlykaj "lidi tady de funus"...... Přiznám se, že první 2 sloky jsem si myslel, že pohřbíváme Kocoura, ale pak se to vyjasnilo....
frista Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Přiznám se, že první 2 sloky jsem si myslel, že pohřbíváme Kocoura, ale pak se to vyjasnilo.... Tomu se rika prevracena kauzalita - pricinna souvislost mezi dusledkem a pricinou naopak - i kdyz von je to takovej bludnej kruh :-)
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 to sem minul. panove nechte toho, uz me boli bricho. ja tomu typkovi rozumim, chapu To zoufalství v hlase....taky ho úplně chápu.....podobné stavy znám.....
SRSONOR Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Jednovaječná dvojčtata - auúúúúú...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maxs Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 rok 2001 Sedia v Bielom dome G. W. Bush a T. Blair. Pritočí sa k nim jeden z hosťov, ktorého zaujal ich družný rozhovor. A pýta sa o čom tak družne diskutujú. Bush mu odpovedá:"Plánujeme tretiu svetovú vojnu" Hosť na to:"To znie zaujímavo. Aké sú plány?" "Zabijeme140 milionov moslimov a jedného zubára," vysvetľuje Bush. Hosť sa zdá byť prekvapený: "Prečo zabijete jedného zubára?" Blair sa usmieva a buchne Busha do chrbta: "Čo som Ti hovoril? Nikto sa nebude pýtat, prečo 140 milionov moslimov."
tombed Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Odesláno 28. října 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ANI GOOGLE NEDOKÁŽE NAJÍT VŠECHNO!!!
sleep74 Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Odesláno 28. října 2008 To bude tym ze aj googlak je rasista :-D Skus si dat pracujici cigani
koblih69 Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Odesláno 28. října 2008 To bude tym ze aj googlak je rasista :-D Skus si dat pracujici cigani ... a přitom přepnout na obrázky - najdeš tam tenhle obrázek :-)
Pepino65 Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Odesláno 28. října 2008 tak jsem změnil dotaz a vyjel mi odkaz na www.nepracuji.cz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SRSONOR Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Všechno zlé je k něčemu dobré......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 pexeso pro nás dospěláky, ale humorné) http://www.neiaberau.de/memory/
SRSONOR Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Jako u Mountfieldu...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Doufám, že se někteří hoši v turbanech moc nenaserou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Doufám, že se někteří hoši v turbanech moc nenaserou... tak to ses v rit/i, ted po tobe pujdou, vyhlasi ti dzihad a seberou vsechny hodinky
CzechJoker Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 tak to ses v rit/i, ted po tobe pujdou, vyhlasi ti dzihad a seberou vsechny hodinky Já jsem zvyklej. Už mě na letišti několikrát porovnávali s databází světových teroristů. Naposledy jsem málem neodletěl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepino65 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Já jsem zvyklej. Už mě na letišti několikrát porovnávali s databází světových teroristů. Naposledy jsem málem neodletěl. Ty taky ? Mě zatkli v Egyptě, a tebe?
Doporučené příspěvky