Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak si to nemysli. On dopředu věděl, že mu upadne křídlo? I kdyby nakrásně ano, ukaž mi pilota, který by letěl s tím, že mu za letu upadne křídlo. Bejt dohlédacím úřadem, tak mu okamžitě odeberu licenci.

Moment překvapení by byl stejnej. Navíc aerodynamiku prostě neokecáš. Je znám jen jeden případ, kdy letoun údajně přistál s opravdu velkým chybějícím kusem křídla - nikoli celým (izraelský Baz (F-15) po srážce s Ahitem (A-4)). A dodnes tomu mnozí lidi od fochu nevěří a uveřejněnou fotku považují za poškození způsobené pozemní nehodou. Navíc ten Baz má částečně vztlakový trup a je podstatně stabilnější okolo podélné osy, než tyhle akrobatické speciály.

Vždyť já se nedohaduji...jen se mi to líbilo:) No a jestli věděl fakt netuším, ale jestli to měli připravené představení, tak si ho mohl nějakým mechanismem

uvolnit - odhodit v době, kdy to uznal on za vhodné....Je to jen nápad.

Odesláno (upraveno)

"Pilot" , který by si za letu odhodí křídlo zaslouží dvě věci, které se vzájemně vylučují: Odsouzení za obecné ohrožení a ústavní léčbu. Takový člověk prostě na světě není.

Edit: Navíc je krásné, jak když jde to chybějící (tj vyretušované) křídlo při přistání bezprostředně před dosenutím přes věci, které jsou složité na retuši, tak se obraz silně rozostří. A to přes to, že kamera míří stále přímo na letadlo. To musel být hodně špatný autofokus...

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno

To video je tzv. virální marketing. Lidem se to líbí a tak si to posílají a mluví o tom. Jedná se o reklamní kampaň firmy Killathrill. V rámci té kampaně dokonce založili stránky fiktivnímu pilotovi (James Anderrson) co to letadlo měl pilotovat :)

Odesláno

Jeden policejní:

Kapitán vyučuje policejní nováčky matiku.

"5-7+2=0, chápete?" ptá se.

Nováčci samozřejmě nechápou.

"Dobrá, vysvětlíme si to na příkladu - v autobuse jede 5 policistů, 7 vystoupí. Kolik policistů musí nastoupit, aby v autobuse nikdo nebyl?"

Odesláno
:thumbsup_anim: To mě fakt po ránu rozesmálo, díky. Mimochodem, stylová je i barva otěží (nebo jak se tomu říká).

Tak to jsem rád, že jsem někoho potěšil. Mě ale moc do smíchu nebylo. Seděl jsem "na tom" poprvé v životě a díky kombinaci nezkušenosti a "chamtivosti" jsem si vybral nejdelší jízdu z těch co nabízeli - dvě a půl hodiny (hodinu tam, pak půl hodiny koupání v jeskyni a hodinu zpět). Už při zpáteční cestě jsem počítal metry a ráno jsem byl rád, že jsem se doplazil na snídani :)

Odesláno
Projev prezidenta Bushe

Hezké, ale moc okatě sestříhané. Podobných klipů se na netu válí spousta (a Obama je na tohle ještě horší), konec konců nelze nevzpomenout prastarý Čtvrtníčkův výtvor:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vrátí se manžel nečekaně ze služební cesty a slyší z koupelny nějaké divné hlasy.

A tak jde a vyleze si v ložnici na skříň.

Manželka s milencem přijdou z koupelny a hups do postele.

Maník ji políbí a povídá:

"Pusinku jsme si dobře vykoupinkali..."

Přesune se níž a povídá:

"Prsíčka jsme si taky dobře vykoupinkali..."

Pak se přesune ještě níž a povídá:

"Ale-ale, tady jsme se nějak špatně vykoupinkali !!!"

A ženská mu na to odpoví:

"Podívej se na skříň a posereš se taky."

Odesláno

Deset nejbizarnějších zákonů Velké Británie platné v roce 2007-8

1 Je ilegální zemřít na půdě britského parlamentu (Houses of Parliament).

2. Činu velezrady se dopustí ten, kdo nalepí poštovní známku s hlavou britského krále či královny hlavou dolů.

3. Je nelegální, aby se žena v Liverpoolu objevila na veřejnosti nahá, vyjma prodavačky v obchodě s tropickými rybami.

4. Je zakázáno pojídat biskupský chlebíček na první svátek vánoční.

5. Pokud někdo ve Skotsku zaklepe na vaše dveře a požádá vás o zapůjčení toalety, musíte ho pustit dovnitř.

6. Ve Spojeném království si těhotná žena může ulevit kdekoli ji napadne, dokonce i do policejní helmy.

7. Hlava mrtvé velryby nalezená kdekoli na britském pobřeží se automaticky stává majetkem krále, ocas zase majetkem královny.

8. Je nezákonné neříct daňovému poradci něco, co nechcete, aby věděl, ale je legální neříci mu informace, o kterých jste si mysleli, že je zná.

9. Je nezákonné vstoupit do britského parlamentu (Houses of Parliament) v brnění.

10. Je zákonem dovoleno zabít Skota v historických zdech města Yorku, ale pouze tehdy, když je ozbrojen lukem a šípem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...