Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Pobavilo. Snažím se moc nezapojovat představivost.No fuj, urcite je sama flaxa, dobrej tak do psich granuli...
Filip.J Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 No fuj, urcite je sama flaxa, dobrej tak do psich granuli...Stejně jako s tuhým hovězím, musel by se dlouze podusit... odborníky na to tady máme...
ava Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Vtip nedělního večera. Jsem poprskal TV Byl jsem 4 dny v zahranici. Mluvil jsem s nekolika politiky. Oni ani nevedi o cem mluvi...
leebauer Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Sousedka mi minulé říkala,že ten Zeman je prej docela libovej.Tak nevím,jestli to patří sem,a nebo rovnou do těch kulinárií.
zceyee Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Češi jsou zvyklí žrát agrofertí sračky, ten prohnilej bureš by jim chutnal
Prochy68 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Sousedka mi minulé říkala,že ten Zeman je prej docela libovej.Tak nevím,jestli to patří sem,a nebo rovnou do těch kulinárií.Ten uz se rozpada ted zaziva, ale flambovat bych ho radsi nezkousel.....
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Flambovat? Ten by shořel jak papír.
ava Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Moje dcera chtěla s kamarádkou koníky, tak si ode mě koupila Čapí hnízdo a měla dvě vnučky a mezitím se tak nějak vyvíjela její nemoc..... Musel jsem si to pustit několikrát, jestli dobře slyším. Tvl. to je slušnej matroš co hulej ve vládě, to by mě zajímalo, kolik tý dceři teda je ?? Tohle nevymyslíš.
odjinud Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Tak ze Zemana by byl dobrej ovar, ne ze ne... :-)
clockyclock Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí. Když vydám pár pokynů, oni běhaj po Krymu. Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí.
vikinho Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Moje dcera chtěla s kamarádkou koníky, tak si ode mě koupila Čapí hnízdo a měla dvě vnučky a mezitím se tak nějak vyvíjela její nemoc..... To už je jak:"(...) takže jsem nevim, a říkám, mně to nevadilo, stejně bych musel dát do toho (...)"
Micey Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Neserte mě, s těma politici. Dáme novýho Ozzyho s tučńákama rači.https://www.youtube.com/watch?v=VL8RsGvJfGo
jkba Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 ?Navíc žádná škoda nevznikla, dotace byla vrácena.?Tak tedy: ?Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.?
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí. Když vydám pár pokynů, oni běhaj po Krymu. Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí.Ta je super, taková povědomá. Malá si má připravit do školy písničku, ale nevím, jestli by se dostala až do krajského kola...
ava Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Já jsem byl 4dny v zahraničí a viděl jsem většinu politiku světa, ano, Trampa a Putina , všechny jsem viděl, s některými jsem i mluvil, tyhle lidi ani netuší o čem mluví. To jsem si myslel, že Hrádek Jakeše nikdo nepřekoná. Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem ava
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Můj brácha má na ty politiky takovej pěknej názor, tvrdí, že si z nás permanentně dělaj prdel, že je to pro ně zábava dělat si z lidí legraci. Že prej třeba Ovčáček se Zemanem si určitě dycky večer spolu sednou a bavěj se tím, jakou si dneska z lidí udělali prdel. Zeman to pak perfektně umí i za hranicema, už jen ta jeho angličtina. Předseda vlády ten neumí ani česky. No a tady v tom vlákně se to akorát potvrzuje. Já tomu říkám kašpárkové divadlo (pro voliče, samozřejmě). Někdy se nehraje nebo to stojí za prd, ale teď zrovna v tomhle období se hraje o sto šest.
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Kolem voleb byly politici na jakési VŠ s anglickou výukou besedovat se studenty v angličtině, a Hamáček i Babiš myslím že dobrý. Měl jsem pocit, že Babišovi to šlo lépe než v té českoslovenštině.
Klotzman Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) - Ahoj, tak jsem slyšel, že chodíš s nějakou cizinkou, co je zač?- Fifinka...- Có? Ta ze Čtyřlístku?- Ty ty ty seš bl bl blbej... Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Klotzman
ava Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Dám vám hádanku: Babiš senior tvrdí , že byl v KSČ, protože to chtěla maminka.. Babiš junior tvrdí, že skončil v blázinci a pak na Krymu, protože to chtěl tatínek. Čapí hnízdo byl prý zase chtěla starší dcera, jak říká Babiš senior. Co chce volič a občan této země ?
Doporučené příspěvky