Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pobavilo. Snažím se moc nezapojovat představivost.

No fuj, urcite je sama flaxa, dobrej tak do psich granuli...
Odesláno

No fuj, urcite je sama flaxa, dobrej tak do psich granuli...

Stejně jako s tuhým hovězím, musel by se dlouze podusit... odborníky na to tady máme...

Odesláno

Vtip nedělního večera. Jsem poprskal TV

Byl jsem 4 dny v zahranici. Mluvil jsem s nekolika politiky. Oni ani nevedi o cem mluvi...

Odesláno

Sousedka mi minulé říkala,že ten Zeman je prej docela libovej.

Tak nevím,jestli to patří sem,a nebo rovnou do těch kulinárií.

Ten uz se rozpada ted zaziva, ale flambovat bych ho radsi nezkousel.....
Odesláno

Moje dcera chtěla s kamarádkou  koníky, tak si ode mě koupila Čapí hnízdo a měla dvě vnučky a mezitím se tak nějak vyvíjela její nemoc.....

Musel jsem si to pustit několikrát, jestli dobře slyším.

Tvl. to je slušnej matroš co hulej ve vládě, to by mě zajímalo, kolik tý dceři teda je ?? Tohle nevymyslíš.

Odesláno

Moje dcera chtěla s kamarádkou  koníky, tak si ode mě koupila Čapí hnízdo a měla dvě vnučky a mezitím se tak nějak vyvíjela její nemoc.....

To už je jak:

"(...) takže jsem nevim, a říkám, mně to nevadilo, stejně bych musel dát do toho (...)"

Odesláno

?Navíc žádná škoda nevznikla, dotace byla vrácena.?

Tak tedy: ?Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.?

Odesláno

Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí. Když vydám pár pokynů, oni běhaj po Krymu. Já mám koně, bílý koně, to jsou děti mí.

Ta je super, taková povědomá. Malá si má připravit do školy písničku, ale nevím, jestli by se dostala až do krajského kola...

Odesláno (upraveno)

Já jsem byl 4dny v zahraničí a viděl jsem většinu politiku světa, ano, Trampa a Putina , všechny jsem viděl, s některými jsem i mluvil, tyhle lidi ani netuší o čem mluví.   

To jsem si myslel, že Hrádek Jakeše nikdo nepřekoná.

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Můj brácha má na ty politiky takovej pěknej názor, tvrdí, že si z nás permanentně dělaj prdel, že je to pro ně zábava dělat si z lidí legraci. Že prej třeba Ovčáček se Zemanem si určitě dycky večer spolu sednou a bavěj se tím, jakou si dneska z lidí udělali prdel. Zeman to pak perfektně umí i za hranicema, už jen ta jeho angličtina. Předseda vlády ten neumí ani česky. No a tady v tom vlákně se to akorát potvrzuje. Já tomu říkám kašpárkové divadlo (pro voliče, samozřejmě). Někdy se nehraje nebo to stojí za prd, ale teď zrovna v tomhle období se hraje o sto šest.

Odesláno

Kolem voleb byly politici na jakési VŠ s anglickou výukou besedovat se studenty v angličtině, a Hamáček i Babiš myslím že dobrý. Měl jsem pocit, že Babišovi to šlo lépe než v té českoslovenštině.

Odesláno

Dám vám hádanku:

Babiš senior tvrdí , že byl v KSČ, protože to chtěla maminka.. Babiš junior tvrdí, že skončil v blázinci a pak na Krymu, protože to chtěl tatínek. Čapí hnízdo byl prý zase chtěla starší dcera, jak říká Babiš senior.

Co chce volič a občan této země ?    :helpsmilie:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...