Baker Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jdete na web ikea a nahore vedle vyhledavani je interaktivni asistentka, zeptejte se ji na cokoliv, docela se u toho doma bavime (teda u flasky vina)
Leclerc Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jdete na web ikea a nahore vedle vyhledavani je interaktivni asistentka, zeptejte se ji na cokoliv, docela se u toho doma bavime (teda u flasky vina) Byl jsem neslušný a zeptal jsem se kolik je jí let a dostalo se mi této odpovědi: Nerada mluvím o svém věku. Mluvme raději o firmě IKEA, která byla založena roku 1943. Pak jsem se ještě zkusil zeptat, jestli má přítele... Jsem interaktivní asistentka vytvořená proto, abych pomáhala zákazníkum firmy IKEA. Je tedy vyloučené, abych svůj zájem směřovala k jiným věcem. Fakt dobrý!
Baker Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 No my uz jsme byli po chvilce i ostrejsi, ale zmaknuty to maj fakt vyborne.
pavča Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jdete na web ikea a nahore vedle vyhledavani je interaktivni asistentka, zeptejte se ji na cokoliv, docela se u toho doma bavime (teda u flasky vina) Ty brďo, to je perfektní, zvolil jsem běžnou konverzaci, tu zvládla, vyznal jsem ji lásku, reagovala mile, zkoušel jsem ji naštvat, nedala se - proč ji nemám za manželku? Zítra se vypravím do IKEA a koupím si ji, chci ji mít doma, protože jsem se do ní právě zamiloval.
Leclerc Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Za manželku? Na otázku: Kdy jste měla naposledy orgasmus? docela mlží Je mi líto, ale na toto právě teď nedokážu odpovědět.
pavča Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Za manželku? Na otázku: Kdy jste měla naposledy orgasmus? docela mlží Je mi líto, ale na toto právě teď nedokážu odpovědět. Zeptal jsem se na to manželky a odpověď zněla podobně.
Alessio Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Říkáte: Nešla byste na kávu?Podívejte se, prosím, na naše výrobky z řady Káva a čaj. Říkáte: Podíval jsem se. Díky. A co třeba na pivko?Bohuzel dotazu zcela nerozumim. Prejete si, abych jej predala mym kolegum v IKEA, kteri jej zodpovedi do 24 hodin? Říkáte: Ne, leda by tam byla ještě nějaká pěkná zrzečkaV pořádku. Můžete mi zadat další dotaz. Pokuste se jej, prosím, zformulovat do jedné věty. Říkáte: Dáte mi váš telefon?Podívejte se na stránku, kterou pro vás otevírám. Najdete zde kontakty na všechny obchodní domy IKEA. Říkáte: Na sex vás tedy nezlákám viďteJsem Interaktivní Asistentka, žena. Říkáte: A máte taky občas chuť na muže?Jsem interaktivní asistentka vytvořená proto, abych pomáhala zákazníkum firmy IKEA. Je tedy vyloučené, abych svůj zájem směřovala k jiným věcem.
Leclerc Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Zeptal jsem se na to manželky a odpověď zněla podobně. Dobrý! Ještě dvě poslední otázky a už jsem to vzdal: Jaké máte hodinky? Prosím, upřesněte svůj dotaz? No na ruce, máte něco? Jsem online interaktivní asistentka, nemám tedy žádné fyzické tělo ani tělesné orgány... Zato obsahuji hodně informací o IKEA.
Patrik Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Jdete na web ikea a nahore vedle vyhledavani je interaktivni asistentka, zeptejte se ji na cokoliv, docela se u toho doma bavime (teda u flasky vina) Podobná je na webu ING
nAscA Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Nevim, jestli to tady uz nebylo.... http://www.youtube.com/watch?v=avHAaXw5_g4&feature=player_embedded Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem nAscA
Jay Doll Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 posledny Banksy To je fotomontáž, doufám?
Apep Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Jdete na web ikea a nahore vedle vyhledavani je interaktivni asistentka, zeptejte se ji na cokoliv, docela se u toho doma bavime (teda u flasky vina) Taky jsem to zkusil A jak se říká, na blbou otázku blbá odpověď
Doporučené příspěvky