Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je skutečně velmi trefná definice, která do vlákna Humor patří bohužel jen díky naší švejkovské povaze. Díky!

Odesláno

ten je fakt drsný...

Amy Winehouse se dostane k nebeské braně, tam stojí sv. Petr a Michael Jackson. Amy říká: Michaele, to je od tebe hezký, že jsi mě přišel přivítat, to je určitě tim, ze jsem tak dobrá zpěvačka jako ty." Michael povídá sv. Petrovi: "Co to je za fetku s koňskou hlavou? A vůbec, kde jsou ty norský děti, jak jsi mi sliboval?"

• Dát hlas 1
Odesláno

To je hrozný, co se stalo Amy a máme tu bohužel další hroznou událost ze šoubyznysu, ráno našli v jednom hotelu v LA Justina Biebera živého"

Odesláno

A to nemluvě o tom, že "sestra" Justina Biebera, která nazpívala onen příšerný nesmysl s názvem Friday, vypustila do světa verzi bez autotune...

to mi nedavno poustela starsi dcera. "everybody's Russian..." je to fakt celkem vtipny.
Odesláno (upraveno)

Pravdivý příběh o tom, jak se strom nažral a kolo zůstalo celé :smile_anim:

To není Šumava, milé děti, to se může stát jen v Americe.

Posted Image

zdroj

Upraveno uživatelem martini
Odesláno (upraveno)

Dnes mi psala Alima, akorát nevím, jestli je lehká milující, nebo chlap

Dobrý deň, môj najdrahší priateľ.

Mi potešením, že vás spoznávam, a ako sa vám dnes darí?

Moje meno je Alima Nkaje Omar, jeden dievča 23 rokov. Ja som ľahko sa, úprimná, starostlivá, zdvorilý, skromný, milujúci, pokojný a hľadá starší človek s dobrým zmyslom pre humor a láskou, ale vidí to ako spôsob zábavy, videl som váš profil na webe pri prechádzaní, a rozhodol sa kontaktovať. Budem rád, aby sme boli priatelia. Prosím kontaktujte ma na vyššie uvedené e-mailovú adresu, budem viac informácií o sebe, aby vás na moje ďalšie odpovede na teba. dúfam, že počujem od vás najskôr. Vďaka a pekný deň. xxxx

So srdečným pozdravom.

Alima

Upraveno uživatelem Hajek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...