Gustaf Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Je fakt takový problém napsat všechny "vtipy" do jedné odpovědi ? (Chápu, že honíš příspěvky......) mnaja..nějak to nahonit musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Abyste se nepo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Je fakt takový problém napsat všechny "vtipy" do jedné odpovědi ? (Chápu, že honíš příspěvky......) Nemůže - některý hledá 2, 3, 5 až 25 minut . Ale i tak jsem zvědavý, co bude na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 cigan pride za otcom a v ruke ma lyzicku. oci coto je? fuj! pusti to! to je mala lopata!!! Dělal sem ve firmě, kam nějaký čas chodili: Žiga, Pišta, Ščuka, Polhoš. Když jsem šel okolo, bylo zřejmé, že celou pracovní dobu tráví opření o (opravdové-dospělé-plnotučné) lopaty. Mlčky se slunili, či lehce konverzovali. Co sem nepochopil bylo (a je), jak to mohli dělat u pokaždý o pár set metrů delšího výkopu. Asi to neni humor, ale dodnes to vnímám jako záhadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Dělal sem ve firmě, kam nějaký čas chodili: Žiga, Pišta, Ščuka, Polhoš. Když jsem šel okolo, bylo zřejmé, že celou pracovní dobu tráví opření o (opravdové-dospělé-plnotučné) lopaty. Mlčky se slunili, či lehce konverzovali. Co sem nepochopil bylo (a je), jak to mohli dělat u pokaždý o pár set metrů delšího výkopu. Asi to neni humor, ale dodnes to vnímám jako záhadu Na gymplu jsem měl s kámošem "brigádu se smlouvou", dostali jsme výkopy pro "Telecom" na jednom sídlišti. Makali jsme jak šrouby s pár podobnýma asi tři dny (práce naplánovaná na cca 3týdny) a pak v hospodě u piva dohodli "kšeft století " - na stejném sídlišti pracovali chlapi i pro plynaře a drobný úplatek pro bagristu s úzkou lžící, pár desítek minut strachu, ať nepřekopne někde kabel a pak opírání o lopatu a dočišťování výkopu, za který jsme dostali prémie při předání s asi třídenním předstihem (nechodil nás nikdo kontrolovat, jak to jde). Ono se to dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Gougy No a pak to v republice má vypadat, když (pardon za výraz) "ojebům" se tady tleská na druhou stranu to retrospektivně beru jako kurz managementu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 sbírám "50".. Ona: "Mám takový pocit, že mě chceš přefiknout." On: "Ani ne!" Ona: "Stejně mě přefikni. Ať se zbavím toho blbého pocitu..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Policajti vidí, jak sedlák dojí krávu, která přitom pije z vědra vodu.Tak ji koupí a říkají si, jaký je to prima kauf, pije vodu, dojí mléko.Zavedou ji k rybníku, jeden ji strká hlavu do vody a druhej dojí.Jenže krávu to dusí, tak posere toho, co dojí.A ten na druhýho volá: "Dej jí hlavu vejš, nasává bahno!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Policajti vidí, jak sedlák dojí krávu, která přitom pije z vědra vodu. Tak ji koupí a říkají si, jaký je to prima kauf, pije vodu, dojí mléko. Zavedou ji k rybníku, jeden ji strká hlavu do vody a druhej dojí. Jenže krávu to dusí, tak posere toho, co dojí. A ten na druhýho volá: "Dej jí hlavu vejš, nasává bahno!!!" tobe to pripada legracni? me stupidni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 tobe to pripada legracni? me stupidni.. Tady jde o nahonění 50 příspěvků, ne o vtipnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 tobe to pripada legracni? me stupidni.. ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 hele chlape, ruku na srdce... porusuji nejake pravidlo? opravdu bude lepsi, kdyz do kazdeho tematu napisu"juu" nebo "hmm"? co myslis, opravdu je prijatelnejsi zasirat uzitecna vlakna "vzdechy", ktere dane vlakno maximalne zneprehledni?! precetl sis vubec me predstaveni? abych nebyl off topic v tomhle vlakne: Otec rodiny se vrací z práce a vidí, jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta, uvnitř leží pes... čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na plné kolo, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení.Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho, jak se měl celý den. Podíval se na ni nedůvěřivě a zeptal se: ?Co se tu dnes stalo?" Usmála se znovu a odpověděla: ? Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně: ?Co jsi, do p....e, dělala celý den? ? ?Ano," odpověděl muž nejistě. "Tak dnes ........... jsem nedělala nic!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pro příznivce Járy Cimrmana je tady nová stránka, kde se najde spousta věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 hele chlape, ruku na srdce... porusuji nejake pravidlo? Ne, ale vypadáš jak trouba. Když už tu denně musíš dát nějaký vtip, tak aspoň proveď nějakou selekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 tobe to pripada legracni? me stupidni.. me se to líbí, co policajt, to blb, předurčenej osudem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pro příznivce Járy Cimrmana je tady nová stránka, kde se najde spousta věcí. Jára je klasik................Jdu na sever jdu na jih..................Já mám housera a taky táhnu..........................Jsem vám to říkal....nejdřív naporcovat potom rozmrazit...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Hasic: No, o blbosti vypovida spise ten tvuj vyrok. Preji Ti, abys je nikdy skutecne nepotreboval. Edit: Jo a ten vtip o topici se krave je skutecne ubohy. Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pražák a Ostravák v autobuse: Pražák: ?Posuň se až k voknu.?Ostravák nic.Pražák: ?Prosím tě, posuň se až k voknu.?Ostravák nic.Pražák: ?Prosím tě, můžeš se posunout až k voknu!??Ostravák: ?Tak kvokni, pičo!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky