pebe Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=InJcqVdVz7o edit: neumim udělat vložení videa Upraveno 1. února 2013 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 https://www.youtube.com/watch?v=InJcqVdVz7o edit: neumim udělat vložení videa ted jsem na to koukal a chtěl jsem to sem vložit. I můj malej kluk by pokračoval v jízdě déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) "Everybody Be Cool This Is a Robbery" Upraveno 1. února 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Nechte si otestovat rodinné stříbro odborníkem Podobněj test by sedal uplatnit i na hodinky - jestli jsou zlatý nebo jenom pozlacený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 popelníček Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 a ještě jeden Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 ???????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 ???????????????? Depardieu jako rus:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) jo toho jsem si všimnul ale co dál,rusko je země neomezehých požností když máš prachy a on je tedy určitě má, tak tohle ho asi nepotká Upraveno 1. února 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 jo toho jsem si všimnul ale co dál,rusko je země neomezehých požností když máš prachy a on je tedy určitě má, tak tohle ho asi nepotká to je jasný, já vím:-) jenom mě to rozesmálo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 a ještě jeden akorát chudák vypadá nějak pohuble, nejspíš z toho prostředí chytil pořádnou sr.čku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 vy si děláte srandu ale podobný záchody ještě pamatuju a nebylo to v Rusku. Sice tam byla keramika evropského stylu ale hygiena asi jak na tom obrázku. U pisoíru, teda u té pochcané stěny se žlábkem někdy bylo potřeba sondovat hloubku než jste se mohli vydat na cestu za dobrodružstvím, smrad že by jeden pad a to vážně nemyslím jako frázi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Známý nám líčil, jak jednou v Rusu na podobném hajzlíku tlačil, přišel chlapík, rozkopl mu kolena a vychcal se mu mezi nohy rovnou do té díry. Naštěstí měl dobrou trefu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 To mu nachcal do kalhot .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Se ani nedivím................... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Praktické hodinky... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 co tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 nevadi tomu ten magnet? ... Podle me se jedna o takzvanou drticku, katrovacku (dobra na drceni bylinek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky