Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, na wiki je i origo foto, v USA celkem známé. Borka se stala známou právě tím šklebem, myslím, že nebyla spokojená se stříbrnou medajlí na olympiádě:

"McKayla is not impressed"

225px-Barack_Obama_with_artistic_gymnastic_McKayla_Maroney.jpg magnify-clip.png President Obama mimics Maroney's "not impressed" look in the Oval Office, November 2012 After winning the silver medal in the vault finals, Maroney was photographed on the medal podium while giving a brief look of disappointment with her lips pursed to the side. The image became an Internet phenomenon that was sparked by a tumblr blog called "McKayla is not impressed".[46][47] The image went viral after it was Photoshopped into various "impressive" places and situations, e.g. on top of the Great Wall of China and standing next to Usain Bolt.[48][49] Maroney has stated that she finds the Internet meme "kinda funny."[50] Maroney later poked fun at the meme on various occasions including appearances on The Late Show with David Letterman, Dancing with the Stars: All-Stars, Extra and most notably when she and the rest of the U.S. Gymnastics team met United States President Barack Obama at the White House in November 2012. She and President Obama posed for a photo together, both making the same pursed-lips expression.[51] The podium picture made the top spot on Yahoo's list of "Most Viral Photos" of 2012.[52]

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Potkají se dva komáři. Jeden je, chuděra, celý zafačovaný. "Jak to vypadáš? Cos dělal, prosím tě?" ptá se ho druhý. "Ani se neptej. Sex mě zničí." "Sex?" "No, tak nějak. Chtěl jsem si něco začít se světluškou a on to byl vajgl!"

Odesláno

Kvalita managera spočíva v umení

dojebať podriadeneho tak rýchlo,

aby teplo, ktoré pri tom vzniká,

vnímal ako teplo domova...

Odesláno

Luxusní fór!

Odesláno

To je z prostředí Českých drah? :-)

Odesláno (upraveno)

Príde manželský pár do reštaurácie. Čašníčka pribehne a pýta sa: - Dáte si niečo? Žena: - Párky. Čašníčka: - Aj chren? Žena: - Aj chren si dá párky.

Dva manželé večeří v nóbl ostravské restauraci, když v tom ona bezděčně olízne nůž. Manžel jí v ten moment vystřelí facku přes celý ksicht a povídá: "Bonton, pičo, bonton!"

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

V irském Dublinu pláče na kostelních schodech malý chlapec. Uvidí ho kostelník a ptá se ho: "Co se ti stalo, chlapečku?"

"Umřela mi máma."

"Ale to je mi líto, nechceš jít dovnitř za otcem O'Reillym ?"

"Moc děkuji, pane, ale sex je to poslední, na co mám teď náladu..."

Odesláno (upraveno)

Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a pohled v jejich očích byl tak posměšný až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!"

Upraveno uživatelem Georf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...