Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Hmm, to mi přijde ještě míň vtipné...

Promin to nemelo byt vtipne panaka sem si dat musel nedokazu zkousnout kam az muze TV zajit a to co vcera predvedla nova uz bylo fakt moc ale za jednomdekuji zjistil sem ze kupovat novou televizi je nanic :)

P.s. Ja se ji ani nedivim ono mit 24hodin kazdej den zasebeou fotaky taky zacnu chlastat

Odesláno

Seděl jsem s ním u jednoho stolu v rámci cel poker tour a málem jsem se po... smíchy. Má to v hlavě vážně "srovnaný".

...rozhodně...

$(KGrHqRHJBgE7))s8)8PBP!yz8y-vQ~~60_45.J

...v některých věcech má pravdu...znám lidi, co znaj lidi a ty znaj lidi, který se v tom pohybují a vlastně říkají to samé...ale ta jeho argumentace je běsná...

Odesláno (upraveno)

:-D

Málem jsem přišel o nervy, než jsem to shlédl do konce, ale pobavil jsem se náramně, výborný fórek :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

...a když jsme u těch failů...fail failu nebo jak to nazvat? každopádně, ten sem patří...

rolex-epicfail.jpg

A co ty ostatní hodiny, to mají fakt být jakoby vzhůru nohama ? Nevím, školy nemám, ale z mýho pohledu je pětka až osmička hlavou dolů.

Odesláno (upraveno)

A co ty ostatní hodiny, to mají fakt být jakoby vzhůru nohama ? Nevím, školy nemám, ale z mýho pohledu je pětka až osmička hlavou dolů.

mas recht, toto je krasny dukaz toho, jak jsme vsichni jak stado ovci - vsichni jsme tupci cuceli na ctyrku namisto 5-8 ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Návštěvník Zmizík
Odesláno

mas recht, toto je krasny dukaz toho, jak jsme vsichni jak stado ovci - vsichni jsme tupci cuceli na ctyrku namisto 5-8 ;)

Tak tendle humor je na mě už moc sofistikovanej. WTGFD.

Odesláno

zdroj

...a tím bych to, přátelé, tak nějak raději uzavřel :)

post-20351-0-81095100-1374649545_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...