Viktor Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Zahradní slavnost podle ATEO.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Tak nevím: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.android.unko&hl=cs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 (upraveno) V 4. 9. 2013 v 19:22, Viktor napsal: Zahradní slavnost podle ATEO.cz To je sraz východočeský buňky! Ten s pistolej je Slunečník a ten malej šedej pruhovanej laskajefine. A mkm.kkm pozná každej. Upraveno 4. září 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Po dlouhé době mě někdo na chrochromagu rozbrečel... Bravo Milisáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 V 4. 9. 2013 v 10:01, SCIFI napsal: občas prostě není kde. zkusi si na michelské hospodě zaparkovat na oběd :-) fotil i parkoval já :-) Čechystán, bohužel. Bolševici příliš dlouho, Rusáci příliš blízko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 (upraveno) V 4. 9. 2013 v 19:30, mondeo2 napsal: Tak nevím: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.android.unko&hl=cs Tak to je síla Ještě zkopíruju ofic. text ""Poop odchov simulátor" je simulační hra, která nabízí v reálném čase hovínka chovu zkušenosti. Tato hra byla původně vydána jako první na světě softwaru h...o chovu v roce 1998 a byl průběžně udělal zlepšení. Nyní hry získal světové uznání a stal Nejlepším h...o chov softwaru mezi mnoha konkurenčních hrách.Nejnovější verze 5.x konečně přidává podporu pro mobilní zařízení a umožňuje pečovat o své h...o kdykoliv a kdekoliv, stejně jako s intuitivní dotykové rozhraní umožňuje lépe komunikovat s h...o přímo.Pečujte o své h...o na telefonu nebo tabletu právě teď!" Natálka Bajnarová OMG Krmit h...o to si se mně zřejmě děláte p...l Ste asi spadli z nebe že..... A můžete mi říct co se v té hře dělá kromě toho že můžete krmit h...o.. Doporučuji NESTAHOVAT!!!Kuba Anonimdnom tvl. WTF starat se o h...o vdit mám tolik práce abyvh ho vysral pak to sm.dí jako prase a starat se o to no to si že mne děláte h...o nebo co? Upraveno 4. září 2013 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 When I see a sport car in traffic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Pandur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Nokia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 V 5. 9. 2013 v 7:29, Ondoni napsal: Pandur Az spusti strelbu, tak se mu Pandur zblazni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 V 5. 9. 2013 v 8:23, Moty123 napsal: NokiaTenhle taky není špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 ...a tohle je taky slušný fail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17759 fakt hezký myslí to vážně, nebo je to tak schválně? PS: jeslti to tu už bylo prosím o smáznutí.....díky Upraveno 6. září 2013 uživatelem etinov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) V 6. 9. 2013 v 8:09, etinov napsal: http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17759 fakt hezký mylsí to vážně, nebo je to tak schválně? PS: jeslti to tu už bylo prosím o smáznutí.....díky Nikam mi to neodkazuje, ale hádám, že to bude odkaz na "Párty lajf" ? :clap: Upraveno 6. září 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 V 6. 9. 2013 v 8:09, etinov napsal: http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17759 fakt hezký myslí to vážně, nebo je to tak schválně? PS: jeslti to tu už bylo prosím o smáznutí.....díky těžko říct, nějak se mi nechce lozit na stránky, kde před vstupem trčí tohle upozornění... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 mě ten odkaz nefachá:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Originál zde:http://www.novinky.cz/koktejl/312509-pri-nejstrasidelnejsim-pracovnim-pohovoru-si-uchazeci-mysleli-ze-zemrou.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 A nebo o 2 stránky zpět Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 4 Beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky