Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
  V 4. 9. 2013 v 19:22, Viktor napsal:

Zahradní slavnost podle ATEO.cz

zahradni-slavnost.jpg

To je sraz východočeský buňky! Ten s pistolej je Slunečník a ten malej šedej pruhovanej laskajefine. A mkm.kkm pozná každej.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 9. 2013 v 19:30, mondeo2 napsal:

Tak to je síla :D Ještě zkopíruju ofic. text :D

""Poop odchov simulátor" je simulační hra, která nabízí v reálném čase hovínka chovu zkušenosti. Tato hra byla původně vydána jako první na světě softwaru h...o chovu v roce 1998 a byl průběžně udělal zlepšení. Nyní hry získal světové uznání a stal Nejlepším h...o chov softwaru mezi mnoha konkurenčních hrách.

Nejnovější verze 5.x konečně přidává podporu pro mobilní zařízení a umožňuje pečovat o své h...o kdykoliv a kdekoliv, stejně jako s intuitivní dotykové rozhraní umožňuje lépe komunikovat s h...o přímo.

Pečujte o své h...o na telefonu nebo tabletu právě teď!"

Natálka Bajnarová 

OMG Krmit h...o to si se mně zřejmě děláte p...l Ste asi spadli z nebe že..... A můžete mi říct co se v té hře dělá kromě toho že můžete krmit h...o.. Doporučuji NESTAHOVAT!!!
dnom tvl. WTF starat se o h...o vdit mám tolik práce abyvh ho vysral pak to sm.dí jako prase a starat se o to no to si že mne děláte h...o nebo co?
Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

V 6. 9. 2013 v 8:09, etinov napsal:

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17759   fakt hezký :lol2:  mylsí to vážně, nebo je to tak schválně?

PS: jeslti to tu už bylo prosím o smáznutí.....díky

Nikam mi to neodkazuje, ale hádám, že to bude odkaz na "Párty lajf" ? :clap: :clap: :clap:

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

V 6. 9. 2013 v 8:09, etinov napsal:

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17759

fakt hezký :lol2:  myslí to vážně, nebo je to tak schválně?

PS: jeslti to tu už bylo prosím o smáznutí.....díky

těžko říct, nějak se mi nechce lozit na stránky, kde před vstupem trčí tohle upozornění...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...