Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná se to bere podle výšky ze které je to focené, kdyby to bylo níž tak to bude špaččí perspektiva :-D

nebo není to jak ta straka ukradla tu kameru?

Odesláno

Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý? Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: ?Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže? nevadí ti to?? A manžel jen mávne rukou: ?Ale prosim tě, na to moje mrdání??

Odesláno

Ke katastrofálnímu zemětřesení došlo v dopoledních hodinách v Rumunsku. 50000 mrtvých.

USA posílají potraviny, Velká Británie velkou finanční výpomoc a ČR posílá 50000 nových Rumunů.

Odesláno

Dlhšie nezamestnaný inžinier sa rozhodol začať robiť niečo "iné" a otvoril si lekársku "kliniku". Vonku vyložil reklamu - "Vyliečim každú chorobu za 500 EUR! V opačnom prípade vám vrátim 1.000 EUR!"
 A jeden z doktorov si myslí, že to je dobrá príležitosť ako získať 1.000 EUR a vyberie sa tam.
 Doktor - Stratil som citlivosť na rozpoznanie chuti.
 Inžinier - Sestrička, doneste liek z krabice č.22 a kvapnite pacientovi 3 kvapky na jazyk.
 Doktor - Fuuuj, veď je to benzín!
 Inžinier - Gratulujem! Obnovila sa vám schopnosť rozlišovať chute! Bude to za 500 EUR.
 Doktor bol trochu znechutený a preto sa o niekoľko dní vrátil, aby získal aspoň svoje peniaze späť.
 Doktor - Všetko zabúdam, nič si nepamätám...!

Inžinier - Sestrička, doneste liek z krabice č.22 a kvapnite pacientovi 3 kvapky na jazyk.

Doktor - Ale to je predsa benzín!!!
 Inžinier - Gratulujem! Vrátila sa vám pamäť. Bude to ďalších 500 EUR.
 Doktor odchádza uz riadne nazlostený, ale vráti sa o niekoľko dní, aby si konečne vzal svoje peniaze.
 Doktor - Načisto sa mi oslabil zrak.
 Inžinier - Hmmm, na to naozaj už nemám žiadny liek. Vezmite si svojich 1.000 EUR -  podáva mu však iba 500 EUR-ovú bankovku ...
 Doktor - To je iba 500 EUR!
 Inžinier - Gratulujem! Váš zrak sa vám úplne prinavrátil! Bude to ďalších 500 EUR!!!

Odesláno

ty bláho.....to byla rychlost.....jde ti to s compem.... :eek:  :clap:  :lol2:

já na to byl línej, taky jsem nad tím malinkou chvilku dumal, páč pocházím ze zmiňované vsi.... :lol2:  :lol2:

Grafika mě ze 30% živí, takže takto jednoduchá věc je na 10 vteřin práce :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...