XXXfazerXXX Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Prijede papez do New Yorku,vystoupi z letadla,nasedne do limuziny a frci na navstevu Bileho domu.po chvilce zjisti,ze ma velke zpozdeni a pozada ridice ,aby zrychlil.Ten odpovi,ze nemuze,protoze tohle je amerika a zakony se zde dodrzuji.Papez necha zastavit,sofera posadi dozadu a za volant usedne sam.Po peti kilometrech velice rychle jizdy ho zastavi dva policajti.Starsi polda rekne mladsimu-bez toho blba zkontrolovat a poradne ho vosol.Po chvilce se mladsi polda smutne vraci k autu a starsi kolega se pta.Tak co, vosolils ho.Nevosolil,neslo to.Proc to neslo ,pta se starsi,byl to nejakej papalas---nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic----jak vic,pta sa se starsi,byl to ministr---nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic,doprdele,jak vic,povida starsi,byl to prezident----nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic---to jsem z toho magor ,odpovi starsi,tak kurva kdo to byl---ty vole ja nevim,kdo to byl,povida ten mladej,jen se domejslim,ALE SOFERA MU DELAL PAPEZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 kde bych sehnal tohle triko??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 pánové nevím jak je u vás, u nás na jižní straně je blaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 pánové nevím jak je u vás, u nás na jižní straně je blaze Už 10 minut přemýšlí, že založím vlákno "léto, vedro, hic" s příspěvkem, jestli je tu víc lidí, kdo nesnáší takovýdle horko... Já bych blil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 ...Já bych blil. Ja bych sel pit. Edit: To je na to vedro lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Už 10 minut přemýšlí, že založím vlákno "léto, vedro, hic" s příspěvkem, jestli je tu víc lidí, kdo nesnáší takovýdle horko... Já bych blil. ja uz bliju. nesnasim to. uz aby byla zima a hory. tyhle vedra neni nic pro me. zvlast kdyz clovek neni u vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Na druhou stranu já mám druhej extrém. Klimu doma-v autě-v práci. A už 3 tejdny chrchlám, protože si to nedovedu odepřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 jo,je to humus......a já ichtyl se nemůžu dočkat,až se vrátí baba z práce(já se dovolenkuju s dětma),abych hupnul na kolobrndu a šel se projet.....aby mi večer chutnalo pivko. Ale to je tady OT....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 jo,je to humus......a já ichtyl se nemůžu dočkat,až se vrátí baba z práce(já se dovolenkuju s dětma),abych hupnul na kolobrndu a šel se projet.....aby mi večer chutnalo pivko. Ale to je tady OT....... to ses ichylt v tomhle na kolobezce. pockej si na vecer az bude lepe. a do te doby pij pifko. pak ta projizdka bude o to lepsi a natocit to potom...no a sme zpatky tematem ve vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Bezpečnostní vesta může zachránit život! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti ...a mit si nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 ...a mit si nohy neuvěřitelná buzerace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 to ses ichylt v tomhle na kolobezce. pockej si na vecer az bude lepe. a do te doby pij pifko. pak ta projizdka bude o to lepsi a natocit to potom...no a sme zpatky tematem ve vlakne to vyhrožujou bouřkama a průtržema. Vzhledem k tomu,že zítra jedu pryč a na kolobrndu se do konce tejdne už nedostanu,tak půjdu....nebo pojdu???? Fakt nevím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 a kdyz se na neco z toho vyprdnes, ta ti da zaracha...? to by ještě bylo dobrý, ale on to vyžvaní mamince a to je potom kolotoč (malej bonzák) - zatím jsem z toho ještě nic neudělal a nejspíš to ani nestihnu - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti ...lol, to se mu povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 A ještě ke všemu je u nás odstávka teplé vody. Takže jsem se od neděle nemyl - umíte si představit, jak smrdím?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 lolohh: teď jsem si tě představil, jak se večer namydlíš a jdeš na balkon se nechat opláchnout horkým deštěm z bouřky, klterá vypukne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 ani nohy...??? Je to STUDENÝ! pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti Na to, že je mladýmu 16 celkem pěkně píše. lolohh: teď jsem si tě představil, jak se večer namydlíš a jdeš na balkon se nechat opláchnout horkým deštěm z bouřky, klterá vypukne Nejhorší je, že odstávka teplé vody je i na tenise, kde jsme ten týden strávili loni ve stejné situaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Dávám na radu Finista a vyrážím na hory. Tak se tady mějte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky