Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Prijede papez do New Yorku,vystoupi z letadla,nasedne do limuziny a frci na navstevu Bileho domu.po chvilce zjisti,ze ma velke zpozdeni a pozada ridice ,aby zrychlil.Ten odpovi,ze nemuze,protoze tohle je amerika a zakony se zde dodrzuji.Papez necha zastavit,sofera posadi dozadu a za volant usedne sam.Po peti kilometrech velice rychle jizdy ho zastavi dva policajti.Starsi polda rekne mladsimu-bez toho blba zkontrolovat a poradne ho vosol.Po chvilce se mladsi polda smutne vraci k autu a starsi kolega se pta.Tak co, vosolils ho.Nevosolil,neslo to.Proc to neslo ,pta se starsi,byl to nejakej papalas---nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic----jak vic,pta sa se starsi,byl to ministr---nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic,doprdele,jak vic,povida starsi,byl to prezident----nevim odpovi mladsi,ale asi neco vic---to jsem z toho magor ,odpovi starsi,tak kurva kdo to byl---ty vole ja nevim,kdo to byl,povida ten mladej,jen se domejslim,ALE SOFERA MU DELAL PAPEZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už 10 minut přemýšlí, že založím vlákno "léto, vedro, hic" s příspěvkem, jestli je tu víc lidí, kdo nesnáší takovýdle horko... Já bych blil.

ja uz bliju. nesnasim to. uz aby byla zima a hory. tyhle vedra neni nic pro me. zvlast kdyz clovek neni u vody

Odkaz ke komentáři

jo,je to humus......a já ichtyl se nemůžu dočkat,až se vrátí baba z práce(já se dovolenkuju s dětma),abych hupnul na kolobrndu a šel se projet.....aby mi večer chutnalo pivko. Ale to je tady OT.......

to ses ichylt :) v tomhle na kolobezce. pockej si na vecer az bude lepe. a do te doby pij pifko. pak ta projizdka bude o to lepsi :D a natocit to potom...no a sme zpatky tematem ve vlakne :D

Odkaz ke komentáři

to ses ichylt :) v tomhle na kolobezce. pockej si na vecer az bude lepe. a do te doby pij pifko. pak ta projizdka bude o to lepsi :D a natocit to potom...no a sme zpatky tematem ve vlakne :D

to vyhrožujou bouřkama a průtržema. Vzhledem k tomu,že zítra jedu pryč a na kolobrndu se do konce tejdne už nedostanu,tak půjdu....nebo pojdu???? Fakt nevím......

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
a kdyz se na neco z toho vyprdnes, ta ti da zaracha...? :smile_anim:

to by ještě bylo dobrý, ale on to vyžvaní mamince a to je potom kolotoč (malej bonzák) :D - zatím jsem z toho ještě nic neudělal a nejspíš to ani nestihnu - he he

Odkaz ke komentáři

ani nohy...??? :D

Je to STUDENÝ!

pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti :lol2:

Na to, že je mladýmu 16 celkem pěkně píše.

lolohh: teď jsem si tě představil, jak se večer namydlíš a jdeš na balkon se nechat opláchnout horkým deštěm z bouřky, klterá vypukne

Nejhorší je, že odstávka teplé vody je i na tenise, kde jsme ten týden strávili loni ve stejné situaci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...