Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Na to, že je mladýmu 16 celkem pěkně píše.

kromě toho, že pěkně píše tak je v té 2.B i nejvyšší

Odesláno

Hehe, pekny to do list :D To mas ten tyden co delat, abys to stihnul!

kromě toho, že pěkně píše tak je v té 2.B i nejvyšší

Heh, po kom to ma? Kdyz Ty jsi takovy skrcek :goof:

lolohh: na hory ser. Radeji nekam do sklipku. Ja se vratil v nedeli z Nizkych Tater, kde jsem si naivne myslel, ze bude zima. Nebyla.

Odesláno
pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti :lol2:

YPO, ty nas tahas za nos. Tohle je beztak seznam Tvych novorocnich predsevzeti sepsanych pri podrousenem ocekavani 1. ledna :thumbsup_anim:

Ale ty nohy jsou fakt dobry!

A k tomu vedru. Taky to blbe snasim, jsem spis zimni typ. Dneska jsem propotil po jednom triku a kosili...

Odesláno
pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti :lol2:

Na 18 let má docela vypsanou ruku... :thumbsup_anim:

Odesláno

Mas vybirat neco poradnyho :lol2:

f88_wrist_watch_mobile_phone_.jpg

cool-g108-and-van-der-led-wm2-watch-mobile-phones.JPG

watch-mobile-1.JPG

Ja si ale pamatuju ze jsem jako mlady ucho chtel zcela vazne kupovat tohle:

B00009QR9X.01.PT02.LZZZZZZZ.jpg

..byla to zaroven i prvni zkusenost s ebay a dostal jsem prvni a jedinej negativ protoze jsem koupil a nepochopil co s tim mam delat dal :lol2: V ty dobe mi to prislo jako docela kul zalezitost a navic to nevypadalo pro me tehdy uplne spatne..

Odesláno

ty hodinky k smichu nejsou, uz se na to tesim, i kdyz to lg mozna bude lepsi. halt se asi naucim nosit roly na druhy ruce... ad fossil, to sem chtel taky kupovat, tehdy to stalo mrzkych 399ojro tusim...

Odesláno
Mas vybirat neco poradnyho :lol2:

Nahodou po tech Fossilkach jsem taky pokukoval... maji PALM OS. Jedny z mala nositelnejch PC na ruce.

Odesláno

Dneska mi mladá řekla: Furt čumíš na ten internet , máš místo mozku chronomat :D

Nevim co myslela tim chronomatem ale asi si prečetla blbě název fóra.....

Odesláno

Ta moje je IT antitalent, jedine co tak umi je poslat email a tak.

Tudle mi rekla - nic nedelas, tloustnes a furt vejras do toho hodinarskyho internetu :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...