Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Na to, že je mladýmu 16 celkem pěkně píše. kromě toho, že pěkně píše tak je v té 2.B i nejvyšší
Jakubisko Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Hehe, pekny to do list To mas ten tyden co delat, abys to stihnul! kromě toho, že pěkně píše tak je v té 2.B i nejvyšší Heh, po kom to ma? Kdyz Ty jsi takovy skrcek lolohh: na hory ser. Radeji nekam do sklipku. Ja se vratil v nedeli z Nizkych Tater, kde jsem si naivne myslel, ze bude zima. Nebyla.
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 no,Ypo,jestli jsi nic z toho nestihl(ani ty hnáty),tak myslsím,že mladej ani nemusí nic bonzovat. Manželka pozná(ucejtí) sama......
skalis Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti YPO, ty nas tahas za nos. Tohle je beztak seznam Tvych novorocnich predsevzeti sepsanych pri podrousenem ocekavani 1. ledna Ale ty nohy jsou fakt dobry! A k tomu vedru. Taky to blbe snasim, jsem spis zimni typ. Dneska jsem propotil po jednom triku a kosili...
kejklik Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 pánové právě jsem našel vzkaz od synka co mám a nemám dělat v jeho nepřítomnosti Na 18 let má docela vypsanou ruku...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zamerne to davam sem, fandum do mechaniky to bude stejne k smichu. Cely clanek.
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Mas vybirat neco poradnyho Ja si ale pamatuju ze jsem jako mlady ucho chtel zcela vazne kupovat tohle: ..byla to zaroven i prvni zkusenost s ebay a dostal jsem prvni a jedinej negativ protoze jsem koupil a nepochopil co s tim mam delat dal V ty dobe mi to prislo jako docela kul zalezitost a navic to nevypadalo pro me tehdy uplne spatne..
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Mit zapesti jako ty, taky bych si namontoval na ruku vysilacku.
sibirnaya Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 ty hodinky k smichu nejsou, uz se na to tesim, i kdyz to lg mozna bude lepsi. halt se asi naucim nosit roly na druhy ruce... ad fossil, to sem chtel taky kupovat, tehdy to stalo mrzkych 399ojro tusim...
Well Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Sex po netu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Ty kravo EDIT: Konec nic moc, ale zacatek me pobavil. Upraveno 24. července 2009 uživatelem Dantechno
JPS Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Snad to tady ještě nebylo Král je mrtev Vůdče
Návštěvník YPO Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Snad to tady ještě nebylo Král je mrtev Vůdče tak to je hukot "vyzvracím knírek" - ha ha
New X-Bob Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 ..a informujte mého synovce..... :lol2:
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Taky jeden Hitler - bohuzel jen pro ty co vladnou nemcinou. Ale je to sranda...
vlasta66 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Mas vybirat neco poradnyho Nahodou po tech Fossilkach jsem taky pokukoval... maji PALM OS. Jedny z mala nositelnejch PC na ruce.
utrejch Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 zabava do letadla http://www.youtube.com/watch?v=xJSey8HRUhU
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Dneska mi mladá řekla: Furt čumíš na ten internet , máš místo mozku chronomat Nevim co myslela tim chronomatem ale asi si prečetla blbě název fóra.....
cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Ta moje je IT antitalent, jedine co tak umi je poslat email a tak. Tudle mi rekla - nic nedelas, tloustnes a furt vejras do toho hodinarskyho internetu
Doporučené příspěvky