Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja si teda nemyslim, ze by bylo potreba zrovna tohle prekladat zde na panskem foru, prestoze vsichni budou tvrdit, ze to neznaji :) nicmene

MILF = Mother I woudl Like to **** preklad asi ne treba :)

Odesláno
loloHH,

ja mam 3 body? jak to mam interpretovat? asi ten jeden prebytecnej pujcim spidererovi at na tom neni spatne s to -1 :D

Komu vyjdou 3 body, tak pro něj platí hodnocení pro 0 bodů, to je snad jasný.

Odesláno
loloHH,

ja mam 3 body? jak to mam interpretovat? asi ten jeden prebytecnej pujcim spidererovi at na tom neni spatne s to -1 :D

To nesmis zapocitavat cisla otazek... Tim padem je jasne, ze mas minimalne o bod za chytrost min ;)

Odesláno
Tak kdopak to zvládnete líp než šimpanz?

ftp://62.245.87.85/Are%20You%20Smarter%20...20A%20Chimp.wmv

Jestli máte někdo možnost, umístěte to na nějaké vhodné místo, dal jsem to na flashku, kterou jsem připojil k mému routeru a nebude to tam věčně.

(mám z toho docela depresi :( ).

neco podobneho jsem resil a myslim, ze to nekdo daval i sem, ale takhle rychle to teda nebylo.

Odesláno
Tak kdopak to zvládnete líp než šimpanz?

ftp://62.245.87.85/Are%20You%20Smarter%20...20A%20Chimp.wmv

Jestli máte někdo možnost, umístěte to na nějaké vhodné místo, dal jsem to na flashku, kterou jsem připojil k mému routeru a nebude to tam věčně.

(mám z toho docela depresi :( ).

něco podobného jsem kdysi absolvoval při psychotestu pro vojenské řidiče, jen to bylo v předpočítačové době. Na listu papíru různě chaoticky natištěná čísla, z magnetofonu monotónní hlas diktoval a my museli ty čísla škrtat. A pár dalších podobných hovadin, taky třeba dotazník s otázkama jako jestli třeba nemáme nějaké potíže se sexem. Což v 18 letech je docela sranda, to většinou bývají potíže typu rád bych ale není s kým. No prostě príma zážitek, když jsme po pár hodinách vylezli ven tak jsme nevěděli kde je napravo, kde nalevo, jestli je ráno nebo večer. Dodnes nevím k čemu to bylo dobrý ale výsledek si pamatuju - QL2

Odesláno
něco podobného jsem kdysi absolvoval při psychotestu pro vojenské řidiče, jen to bylo v předpočítačové době. Na listu papíru různě chaoticky natištěná čísla, z magnetofonu monotónní hlas diktoval a my museli ty čísla škrtat. A pár dalších podobných hovadin, taky třeba dotazník s otázkama jako jestli třeba nemáme nějaké potíže se sexem. Což v 18 letech je docela sranda, to většinou bývají potíže typu rád bych ale není s kým. No prostě príma zážitek, když jsme po pár hodinách vylezli ven tak jsme nevěděli kde je napravo, kde nalevo, jestli je ráno nebo večer. Dodnes nevím k čemu to bylo dobrý ale výsledek si pamatuju - QL2

Před hafo járů jsem dělal psychotesty pro operátory jaderné elektrárny - docela prča, někdy malinko psycho, snaha vytvořit stresovou situaci a v té řešit tři věci najednou resp. určit správné priority - prošel jsem hladce, ale známku :-) si nepamatuji

Odesláno

Přijde žena domů a povídá manželovi:

Co bys dělal, kdybych vyhrála ve Sportce?" On povídá:

Na rovinu, vzal bych si půlku peněz a odstěhoval bych se hodně daleko."

Manželka vytáhne tiket a povídá:

"Tak to je fajn, že jsi férovej. Já včera vyhrála 48,-Kč, tady máš 24,-Kč a VYPADNI !!!"

Odesláno

řekl bych, že drsný fór, vzhledem ke dvěma případům se sekačkami a dětmi, které se v poslední době u nás udály. Každopádně pěkné... :thumbsup_anim:

Odesláno

Já se radši zeptám. Tohohle tajtrlíka (nemyslím Picarda, ale toho druhého) jsem už viděl na hodně, údajně vtipných obrázcích. Kdo to je a proč se mám smát něčemu jinému, jež tomu, jak vypadá? :D

Odesláno
Já se radši zeptám. Tohohle tajtrlíka (nemyslím Picarda, ale toho druhého) jsem už viděl na hodně, údajně vtipných obrázcích. Kdo to je a proč se mám smát něčemu jinému, jež tomu, jak vypadá? :D

Já jen vím, že má pořad na MTV - Pimp My Ride (z vraků aut dělají "votuněné" káry, kolikrát plné zbytečností). Je to us raper, ale jméno ti neřeknu, protože tu dneska není dcera.

Odesláno (upraveno)

Trochu ho znam je to Xzibit. Neni to muj salek kavy ale ja posloucham vsechno...

Jen na

. Pisnicka alkoholik tu mozna nekoho zaujme. :drunk: Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

jmenuje se Xzibit

pimp_my_ride-show.jpg

to je porad kdy prijedes s totalni pleckou, das to bande negru co ti na to navesej 25 palcovy kola jedno za 20.000 babek , narvou do toho 40 LCD, DJ pult, popcorn maker, akvarko a dalsi super gangsta cool veci a ty si to pak prevezmes a poseres se z toho na miste :D tolik ve zkratce o cem ta show je. je to celkem legrace. bezi to na mtv

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...