Tondaa73 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 To je možná dobře....Popravdě jsem si myslel to samé....ale nechtěl jsem se dotknout jeho jemnocitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 sice starsie ale stale ma to pobavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známé, že je to tvrďák. Tak poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen tak kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, kteří se flákají. Jde k onomu muži a nahlas se ptá: "Jaký máš plat?" Muž na to, trochu překvapeně: "3000 korun týdně...proč?"Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6000 a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj!!!" Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: "Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado?" A jeden zaměstnanec mu s úšklebkem odpoví: "Dovezl pizzu...." Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Anketa v Anglii:Myslíte, že polští přistěhovalci jsou problém?30 % - Yes, it is a big problem.70 % - Nie widzę żadnego problemu, kurwa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 sice starsie ale stale ma to pobavi Výborné. Wijů, wijů, wijů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 sice starsie ale stale ma to pobavi Firestarter skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Chuck Norris dokončil a otevřel tunel Blanka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Žije běloch kousek od černocha a pořád se mu honí hlavou, jak to, že černoch má všechny děti černý, zatímco ty jeho jsou bílé. Jde teda za sousedem a ptá se:"Poslouchej, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš?"Černoch se usměje, nakloní se k bělochovi a říká: "Podívej, máš ho dvacet pět centimetrů dlouhého?"Běloch zavrtí hlavou: "No to asi ne."A černoch na to: "A máš ho tak šest v průměru?"Běloch na to: "To bych taky neřekl"Černoch se posadí, plácne se do kolen a huláká: "No jasně, to ti tam jde světlo!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Čtvrťák na gymplu si stěžuje tátovi: "S tou novou mladou kantorkou jsou akorát potíže." "Hele, poradím ti jedno. Slušně se oblíkej, nedělej jí na hodinách bordel a měj hotový úkoly, když je po tobě chce." ¨"Tak to nevím, jestli tohle pomůže. Dneska o přestávce mi řekla, že už to tři týdny nedostala!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ředitel Zoo sedí v hospodě, prolívá se kořalkou a pláče.Přijde k němu Fero a ptá se ho, proč brečí.Ředitel smutně praví: " Máme v Zoo samici šimpanze a ta je tak nadržená, že nám zabila už tři samice, protože nemáme samce, který by jí uspokojil."Fero říká, že se dá vše jednoduše vyřešit a zavolá Deža.Fero promluví s Dežem a říká mu: " Hele mám pro tebe kšeft, potřebujeme, abys uspokojil v Zoo opici za 500".Dežo souhlasí, ale má tři podmínky: " První, že bude všude tma, druhá, že se s ní nebude líbat a třetí..."Zvědavý ředitel se ptá:" Jaká je ta třetí podmínka?" Dežo se zamyslí a říká: " Těch 500 Kč vám dám až po výplatě!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jo, to mi připomíná takový ten jeden lehce nevhodný vtip o tom, jak vznikli Slováci... Maďar omrdal opici a hodil ji přes Dunaj.... Sorry... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jo, to mi připomíná takový ten jeden lehce nevhodný vtip o tom, jak vznikli Slováci... Maďar om.dal opici a hodil ji přes Dunaj.... Sorry... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) Jo, to mi připomíná takový ten jeden lehce nevhodný vtip o tom, jak vznikli Slováci... Maďar om.dal opici a hodil ji přes Dunaj.... Sorry... :-)a já bych řekl, že to muselo být naopak............ostatně Ty rozumíš maďarštině ? já tedy ne........ Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No, pokud to vezmeme racionálně, tak Maďaři měli oba břehy Dunaje, takže nic nikam neházeli... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No, pokud to vezmeme racionálně, tak Maďaři měli oba břehy Dunaje, takže nic nikam neházeli... :-)Třeba hráli přehazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 No, pokud to vezmeme racionálně, tak Maďaři měli oba břehy Dunaje, takže nic nikam neházeli... :-) no, kdyz to vezmu racionalne, tak do konce 9teho stoleni hunove nemeli ani jeden breh dunaje. pak pricupitali buhvi odkud na tech svych ponikach se savlickama a tvarili se, ze jim patri oba dva brehy dunaje. takze z historickeho pohledu by slovenska verze byla verohodnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 jeden aprilovej, trochu opozdeny ---BREAKING NEWS: CHRISTOPHER WARD RELEASES A SUPERCOMPLICATION!http://wornandwound.com/2015/04/01/breaking-news-christopher-ward-releases-supercomplication/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky