Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známé, že je to tvrďák. Tak poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen tak kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, kteří se flákají. Jde k onomu muži a nahlas se ptá: "Jaký máš plat?" Muž na to, trochu překvapeně: "3000 korun týdně...proč?"Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6000 a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj!!!" Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: "Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado?" A jeden zaměstnanec mu s úšklebkem odpoví: "Dovezl pizzu...."

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žije běloch kousek od černocha a pořád se mu honí hlavou, jak to, že černoch má všechny děti černý, zatímco ty jeho jsou bílé. Jde teda za sousedem a ptá se:
"Poslouchej, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš?"
Černoch se usměje, nakloní se k bělochovi a říká: "Podívej, máš ho dvacet pět centimetrů dlouhého?"
Běloch zavrtí hlavou: "No to asi ne."
A černoch na to: "A máš ho tak šest v průměru?"
Běloch na to: "To bych taky neřekl"
Černoch se posadí, plácne se do kolen a huláká: "No jasně, to ti tam jde světlo!"

Odkaz ke komentáři

Čtvrťák na gymplu si stěžuje tátovi: "S tou novou mladou kantorkou jsou akorát potíže." 
"Hele, poradím ti jedno. Slušně se oblíkej, nedělej jí na hodinách bordel a měj hotový úkoly, když je po tobě chce." ¨
"Tak to nevím, jestli tohle pomůže. Dneska o přestávce mi řekla, že už to tři týdny nedostala!"

Odkaz ke komentáři

Ředitel Zoo sedí v hospodě, prolívá se kořalkou a pláče.

Přijde k němu Fero a ptá se ho, proč brečí.
Ředitel smutně praví: " Máme v Zoo samici šimpanze a ta je tak nadržená, že nám zabila už tři samice, protože nemáme samce, který by jí uspokojil."
Fero říká, že se dá vše jednoduše vyřešit a zavolá Deža.
Fero promluví s Dežem a říká mu: " Hele mám pro tebe kšeft, potřebujeme, abys uspokojil v Zoo opici za 500".
Dežo souhlasí, ale má tři podmínky: " První, že bude všude tma, druhá, že se s ní nebude líbat a třetí..."
Zvědavý ředitel se ptá:" Jaká je ta třetí podmínka?" Dežo se zamyslí a říká: " Těch 500 Kč vám dám až po výplatě!!!"

Odkaz ke komentáři

Jo, to mi připomíná takový ten jeden lehce nevhodný vtip o tom, jak vznikli Slováci... Maďar om.dal opici a hodil ji přes Dunaj....

Sorry... :-)

a já bych řekl, že to muselo být naopak............ostatně Ty rozumíš maďarštině ? já tedy ne........

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

No, pokud to vezmeme racionálně, tak Maďaři měli oba břehy Dunaje, takže nic nikam neházeli... :-)

no, kdyz to vezmu racionalne, tak do konce 9teho stoleni hunove nemeli ani jeden breh dunaje. pak pricupitali buhvi odkud na tech svych ponikach se savlickama a tvarili se, ze jim patri oba dva brehy dunaje. takze z historickeho pohledu by slovenska verze byla verohodnejsi  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...