Zmizík Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Začíná se tady rozmáhat nešvar dávat sem úplně debilní vtipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Prazak prijede ze sluzebky z Brna. - Jak tam bylo? - Dobry. - Jel jsi salinou? - Jo. - A jaky to je? - Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 <a> Mám problém. Jmenuju se Josef Novák<b> Omlouvám se s tímto problémem vám nepomohu Oblíbený z Lamera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Strašná blbost, ale mě se líbí :on: Tlustej tučňák.ona: Cože?on: Jen jsem chtěl říct něco, co prolomí ledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Prazak prijede ze sluzebky z Brna.- Jak tam bylo?- Dobry.- Jel jsi salinou?- Jo.- A jaky to je?- Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnici :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Prazak prijede ze sluzebky z Brna.- Jak tam bylo?- Dobry.- Jel jsi salinou?- Jo.- A jaky to je?- Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnicito je krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Sedí Pražák v moravském sklípku mezi samými Moraváky a ti na něj po pár deci vína začnou dorážet: "Je to tu hezčí než v Praze, že?" Pražák hned odpoví: "Jasně, mnohem." Chvíli je pokoj, ale pak se znovu ozvou Moraváci: "Lidi jsou tu lepší než v Praze, že?" "To víte, že jsou a mnohem!" To už jeden Moravák nevydří a opácčí: "Stejně ti dáme přes držku!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Sedí Pražák v moravském sklípku mezi samými Moraváky a ti na něj po pár deci vína začnou dorážet: "Je to tu hezčí než v Praze, že?" Pražák hned odpoví: "Jasně, mnohem." Chvíli je pokoj, ale pak se znovu ozvou Moraváci: "Lidi jsou tu lepší než v Praze, že?" "To víte, že jsou a mnohem!" To už jeden Moravák nevydří a opácčí: "Stejně ti dáme přes držku!" Správně :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 jak to vypada v pocitacu moravaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jura potěšil, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 "Ženy berou jen tři čtvrtiny platu mužů"..No jak který..některý jim berou i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 "Ženy berou jen tři čtvrtiny platu mužů"..No jak který..některý jim berou i víc.To mi připomnělo repliku z jednoho filmu: "Moje žena ze mě udělala milionáře..." "A jak se jí to povedlo?" "Před tím jsem byl miliardářem..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 :-))))))))) (Brňákům sorry :-) ) Prazak prijede ze sluzebky z Brna.- Jak tam bylo?- Dobry.- Jel jsi salinou?- Jo.- A jaky to je?- Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 jak to vypada v pocitacu moravakatohle mě hodně pobavilo, jako doma no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Dnes mne pobavilo video, kde hitler s hlavnim stabem vyhodnocuje dnesni maturitni otazky z cermatu! Fakt stoji zanshlednuti, zkusim najit odkaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jednoho dne se tatík králík rozhodne svého syna naučit páření. Vezme ho tedy na kopec s kupou samiček, aby se hoch procvičil."Dávej dobrý pozor, takhle se to dělá - trky-trk,děkuji madam, trky-trk,děkuji madam.. teď ty, synu.""Trky-trk, děkuji madam, trky-trk, děkuji madam, trky-trk, promiň tati, trky-trk, děkuji madam." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Dobrej fail Ale ještě štěstí, že se nešel vysr*t https://www.youtube.com/watch?v=4kwjj87eiSg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 zmiňované video k dnešní maturitě: musím říct, že některé otázky byly trochu mimo..Ale dal jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jednoho dne se tatík králík rozhodne svého syna naučit páření. Vezme ho tedy na kopec s kupou samiček, aby se hoch procvičil."Dávej dobrý pozor, takhle se to dělá - trky-trk,děkuji madam, trky-trk,děkuji madam.. teď ty, synu.""Trky-trk, děkuji madam, trky-trk, děkuji madam, trky-trk, promiň tati, trky-trk, děkuji madam." :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky