Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Začíná se tady rozmáhat nešvar dávat sem úplně debilní vtipy. :D

Odesláno

<a> Mám problém. Jmenuju se Josef Novák
<b> Omlouvám se s tímto problémem vám nepomohu

Oblíbený z Lamera :D

Odesláno

Prazak prijede ze sluzebky z Brna.

- Jak tam bylo?

- Dobry.

- Jel jsi salinou?

- Jo.

- A jaky to je?

- Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnici

to je krásný... :)  :)  :)

Odesláno

Sedí Pražák v moravském sklípku mezi samými Moraváky a ti na něj po pár deci vína začnou dorážet: "Je to tu hezčí než v Praze, že?" Pražák hned odpoví: "Jasně, mnohem." Chvíli je pokoj, ale pak se znovu ozvou Moraváci: "Lidi jsou tu lepší než v Praze, že?" "To víte, že jsou a mnohem!" To už jeden Moravák nevydří a opácčí: "Stejně ti dáme přes držku!"

Odesláno

Sedí Pražák v moravském sklípku mezi samými Moraváky a ti na něj po pár deci vína začnou dorážet: "Je to tu hezčí než v Praze, že?" Pražák hned odpoví: "Jasně, mnohem." Chvíli je pokoj, ale pak se znovu ozvou Moraváci: "Lidi jsou tu lepší než v Praze, že?" "To víte, že jsou a mnohem!" To už jeden Moravák nevydří a opácčí: "Stejně ti dáme přes držku!"

Správně :lol2: :lol2:

Odesláno

"Ženy berou jen tři čtvrtiny platu mužů"

.

.

No jak který..některý jim berou i víc.

To mi připomnělo repliku z jednoho filmu:

"Moje žena ze mě udělala milionáře..."

"A jak se jí to povedlo?"

"Před tím jsem byl miliardářem..."

Odesláno

:-)))))))))

(Brňákům sorry :-) )

Prazak prijede ze sluzebky z Brna.
- Jak tam bylo?
- Dobry.
- Jel jsi salinou?
- Jo.
- A jaky to je?
- Jako v tramvaji, jenom jezdis po vesnici

Odesláno

Dnes mne pobavilo video, kde hitler s hlavnim stabem vyhodnocuje dnesni maturitni otazky z cermatu! Fakt stoji zanshlednuti, zkusim najit odkaz!

Odesláno

Jednoho dne se tatík králík rozhodne svého syna naučit páření. Vezme ho tedy na kopec s kupou samiček, aby se hoch procvičil.
"Dávej dobrý pozor, takhle se to dělá - trky-trk,děkuji madam, trky-trk,děkuji madam.. teď ty, synu."
"Trky-trk, děkuji madam, trky-trk, děkuji madam, trky-trk, promiň tati, trky-trk, děkuji madam."

Odesláno

zmiňované video k dnešní maturitě: 

musím říct, že některé otázky byly trochu mimo..

Ale dal jsem to  :clap:  :lol2:

Odesláno

Jednoho dne se tatík králík rozhodne svého syna naučit páření. Vezme ho tedy na kopec s kupou samiček, aby se hoch procvičil.

"Dávej dobrý pozor, takhle se to dělá - trky-trk,děkuji madam, trky-trk,děkuji madam.. teď ty, synu."

"Trky-trk, děkuji madam, trky-trk, děkuji madam, trky-trk, promiň tati, trky-trk, děkuji madam."

:D :D :D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...