jovani Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Prijde American do trafiky:"Do You speak English?""Erm, hmh, Yes.""Marlboro!":-))))) xkrát zažito v práci od hostů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) To je náhodou husté, zaplatí to ten vedle Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tvl a toto má ŘP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak to je hustý Nejhorší je, jak píše Wizard, že je vlastník ŘP. To snad není ani na OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Pobavilo mě, že jsem se začal řehonit úplně ve stejnej okamžik jako ti v tom autě, co to točili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Cikáne, proč tak smrdíš?" ptá se chlap.Cikán na to: ?To mám vod práce.??A co děláš??Cikán: ?Hov.no.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 To je tak starý, že Delvita už zkrachovala :-) Tři manželské páry mají zájem vstoupit do ortodoxní sekty, kde podminkou pro iniciaci je čtrnáctidenní sexuální abstinence.Přijdou na přijímací pohovor a vrchní starší se jich ptá, jestli dodrželi tuto podmínku.První manžel odpovídá: - Jistě, bez problému, naše víra je silnější než pudy.Druhý manžel odpovídá: - No, druhý týden jsem si musel jít lehnout na gauč v obýváku, ale vydrželi jsme.Třetí manžel v rozpacích říká: - Ze začátku to šlo, ale potom manželka sahala na polici pro plechovku s fazolemi, ta jí spadla a jak se pro ní ohnula, tak jsem se neovládnul...- No ale to k nám nemůžete.- Já vím. Ostatně, do Delvity od té doby taky ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Sikovna, nakonec na to prisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 http://www.sport.cz/ostatni/atletika/clanek/701222-parba-v-pekingu-polsky-kladivar-po-vecirku-zaplatil-taxikari-zlatou-medaili.html#hp-sez Uplne jsem si vzpomnel na Mazurka z Cernejch baronu. Skoda ze nemel koule na to, postavit se k tomu jako chlap. No, buhvi jak to bylo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Sikovna, nakonec na to prisla No to teda nepřišla, tu druhou hadici dotáhla taky zezadu...jestli jsi to teda nemyslel irónicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No to teda nepřišla, tu druhou hadici dotáhla taky zezadu...jestli jsi to teda nemyslel irónicky No samozrejme ironicky. Proto ten smajl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak takto vypadá africká pohroma..... sežerou strašně rychle úplně vše a je jich tolik, že se neubráníme, protože se bleskurychle množí chtějí okamžitě žrát dál a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dětské hřiště děčínské zoo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 mnooo................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Tak takto vypadá africká pohroma..... sežerou strašně rychle úplně vše a je jich tolik, že se neubráníme, protože se bleskurychle množí chtějí okamžitě žrát dál a víc.Já jsem čekal, že to ojedou úplně do hola a pak ještě sežerou ty suchý větve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Borat hadra...Sean tady překvapil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Borat hadra...Sean tady překvapil 01.jpg: )) to nevypada jak z bondovky, z ceho to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 : )) to nevypada jak z bondovky, z ceho to je ? je to z tohoto http://www.csfd.cz/film/872-zardoz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky