organic Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Zardoz je psychedelie jako hrom. Videl jsem to pomerne mlad a myslim, ze me ten film dusevne deformoval
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) To se takhle sejde žid, cikan a africky uprchlík, aby se domluvili, kdo může za posraný život čechů pro dnešní den. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem vojta1
Klotzman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Borat hadra...Sean tady překvapil 01.jpgTo je strašný, vypadá to jako Monthy Pythons ale asi (?) je to myšlený vážně... Jsem dal trailer a stačilo. Sean asi tehdá potřeboval střelivo na nový Rolexy, že do toho šel...https://www.youtube.com/watch?v=kbGVIdA3dx0
vanderB. Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 To se takhle sejde žid, cikan a africky uprchlík, aby se domluvili, kdo může za posraný život čechů pro dnešní den.
Povidláček Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 já to znám z fb ještě s pár dalšíma a klimatickou změnou Jinak chudák holčina a vím, že se za to dostanu do pekla, ale z tohohle komentáře umírám...
Návštěvník swanieck Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 .....a já myslel, že se jmenuje Zuzana
mondeo2 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Potkají se dva kamarádi:- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl.- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.- Slona? Co s ním?- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé.- To zní dobře. Na kolik přijde takový slon?- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.- Fajn, domluveno.Potkají se po pár týdnech:- Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna,rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět!- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš
Micey Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Tyvoe taková blbost a ono je to tady už potřetí na posledních asi pěti stránkách
Klotzman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Jinak chudák holčina a vím, že se za to dostanu do pekla, ale z tohohle komentáře umírám... Ále houby, vodstěhuje se do GB a bude za krasavici eště... Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem Klotzman
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 .....a já myslel, že se jmenuje Zuzana Nech ji, bezela super a nahodou neco jako sarm ma jo a do oci bys ji to nerekl, protoze by jsi ji asi neprepral a rozhodne ji neuteces
Liqid Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Nech ji, bezela super a nahodou neco jako sarm ma jo a do oci bys ji to nerekl, protoze by jsi ji asi neprepral a rozhodne ji neuteces ideální partie pro domácí pohodu
Sarka Farka Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 To je strašný, vypadá to jako Monthy Pythons ale asi (?) je to myšlený vážně... Jsem dal trailer a stačilo. Sean asi tehdá potřeboval střelivo na nový Rolexy, že do toho šel...https://www.youtube.com/watch?v=kbGVIdA3dx0:-o ty jo, malokdy se mi stane, ze bych nemel silu dokoukat ani trailer
JaRooN Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Takže celý Neblazni, vždyť to má snad 11 minut. Naštěstí jsem to měl bez zvuku a u toho jsem ještě telefonoval s pojišťovnou :}
Doporučené příspěvky