Patrik Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Tohle znám s Kotíkem Taky něco přidám: Desetiletého neposedu poslala maminka do nedělní náboženské školy. Když se odpoledne vrátil, ptá se ho, co se naučil. Děcko vypráví: ?No, paní učitelka nám vyprávěla, jak Bůh vyslal Mojžíše za nepřátelské linie na záchrannou misi, která měla vyvést Izraelce z Egypta. Když se dostal k Rudému moři, nechal své ženisty udělat pontonový most a všechny dostal na druhou stranu. Potom vysílačkou požádal velitelství o leteckou podporu. Jejich bombardéry vyhodily most do vzduchu a mise byla splněna.? ?Počkej, tohle vám skutečně říkala paní učitelka?? ?No, ne přesně. Ale kdybych ti to řekl tak, jak to říkala ona, nevěřila bys mi.?
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 jak se vypořádat s ajfounem http://video.yahoo.com/watch/5903444/15366944 odkaz
gougy Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 (upraveno) jak se vypořádat s ajfounem http://video.yahoo.com/watch/5903444/15366944 odkaz ovšem mikrovlnka měla nápad http://video.yahoo.com/watch/5903264/15366410 Upraveno 7. září 2009 uživatelem gougy
Leclerc Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 jak se vypořádat s ajfounem http://video.yahoo.com/watch/5903444/15366944 odkaz A k čemu je to dobrý, když to neni vtipný?
gougy Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 A k čemu je to dobrý, když to neni vtipný? Myslíš Ajfoun?
mik@ Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 (upraveno) pokracujeme... Upraveno 7. září 2009 uživatelem mik@
gougy Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Elasťáky jsou samy o sobě nic moc, ale tyhle aspirují na nejasexuálnější
pavča Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Já bych takto stylizované oblečení viděl jako výborné pro odrazení případných deviantů, pokoušejících se o znásilňování žen. Představuji si, jak by asi byl vyveden z míry násilník, kdyby žena při napadení zvedla sukni a ukázaly by se kalhotky s tímto vyobrazením.
horal Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Reklama na tirčka? tss, ten chlap vypadá jak ženská .... vždyť to vypadá, že má prsa ..
911 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání: Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, IPOD, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd. Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem.... Mladý říká s obdivem: No, po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že? Ne, pane kolego, u prdele ....
honza1 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání: Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, IPOD, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd. Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem.... Mladý říká s obdivem: No, po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že? Ne, pane kolego, u prdele .... To je dobrý,to si vytisknu a vylepím do servisního vozu. Přijde mi totiž,že naši mladší kolegové ve firmě dnes bez internetu a notebooku nespraví aní protékající WC. P.S. jsem ročník 1975.
Hugo14 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Snad to tu ještě nebylo: Chlap zemře a protože byl hodnej, dají mu na výběr mezi nebem a peklem. S tím, že si může nezávazně v obou "komorách" pobýt jeden dva dny, než se rozhodne. Začne nebem. Je to něco jako luxusní restaurace. Ubrusy skvěle prostřený, dokonalé jídlo o více chodech, všichni dobře oblečený, neskutečně slušní, prostě paráda. Jenže trochu nuda. Nějak ho to nebaví, nerajcuje. A tak že tedy vyzkouší i to peklo než se definitivně rozhodně. Přijde do pekla a lucifer ho provádí. Je to něco jako skvělej noční podnik kombinovanej s taneční párty. Skvělá zábava, supr muzika, stoly obložený rautem, skvělej chlast, bezvadný a chtivý holky. Stačí jen sáhnout a brát si co hrdlo ráčí. Už je mu jasný, jak zvolí. Na poslední chvíli si všimne jedněch pootevřenejch dveří, zpoza kterých přes ten klubový rachot slyší řev a sténání. Nakoukne dovnitř a zůstává stát v ochromení. Lidi se vaří v kotlích a škvaří na pánvích, satani je přitom obrací vidlemi. Musí tam jezdit po skluzavce ze struhadel, jsou bičováni a do otevřených ran jim sypou sůl. A další nepopsatelné hrůzy. Chlápek je zděšen, málem se po... a s rozklepanýma kolenama se koktavě ptá lucifera: Co, co, co, co to to je, tttttohleto? A lucifer jen pokrčí rameny a lhostejně opáčí: To jsou křesťani. Ti to tak chtěj....
little_w Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Přišla paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá. "Co se Vám stalo, paní?" "Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?" "Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte. A po týdnu se ukažte." Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po pranici. "Zabralo to, nezmlátil mne." "Já to věděl! Stačilo držet hubu....."
Jarett Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Raději než tetování mám nějaké ty malůvky .... oblečená - neoblečená
Doporučené příspěvky