911 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 absolutne presne hodinky... ty voe, tak tohle je dobry.
tarmi Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 pro všechny Paneristy >>> KLIK <<< PAM PAM PAM PAM PAM PADÁDA
Marfi Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Jde starý pán přes park a vidí partu mladých lidí úplně spité na šrot... Příjde k nim a říká: "Za mých mladých časů jsme si užívali jinak. Jeli jsme do Paříže, sedli jsme si do nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na placení, tak jsme recepčního zbili... Za měsíc jde starý pán zase tím samým parkem a vidí, jak jsou mladící úplně zbití, tak se jich hned ptá, co se stalo... " "Jeli jsme do Paříže, jak jste nám poradil. Šli jsme do nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Vtom však přišla ochranka a strašně nás zmlátila. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na placení , tak jsme recepčního zbili. Vtom přišla security a strašně nás zbila... " Starý pán nechápavě kroutí hlavou a ptá se: "A s kým jste tam jeli?" "S Čedokem..." Tak to já jsem tam byl s Wehrmachtem!"
911 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Přijde Paroubek do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne: "Děkuji ti za ČSSD." "Máš štěstí." "Ó, děkuji ti, Pane, že jsem se stal předsedou vlády." "Máš štěstí." Paroubek se podiví, ale pokračuje: "Ó děkuji ti, že jsem mohl pomoci naší zemi a pracujícímu lidu." "Máš štěstí," zní znovu odpověď Ježíše. Paroubek se zeptá: "Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?" "Protože kdybych neměl přibitý nohy, tak tě kopnu do držky." Přijdou Mussolini, Hitler a Paroubek do pekla a Lucifer povídá: "Tady se postavte do bažiny a ta změří, kdo napáchal nejvíc zla. Kdo škodil světu nejvíc, ten se nejvíc propadne do bažiny." Po chvíli je Lucifer přijde zkontrolovat a vidí, že Mussolini je zabořen po pás, Hitler po krk a Paroubek jen po kotníky. Lucifer zakroutí hlavou a povídá: "Paroubku, zase stojíš Leninovi na hlavě?" Potká se Paroubek s Bushem a ptá se ho: "Georgi, kolik si myslíš že tě v USA nenávidí lidí?" Bush na to: "No, řekl bych, že tak maximálně 8 až 10 milionů." Paroubek: "Hm, tak to je všude stejný..." Jiří Paroubek spěchá na jednání. Jeho šofér si to tedy žene slušnou rychlostí, když vtom při průjezdu jednou vesničkou vyběhne z boční uličky prase. Řidič už to nestihne ubrzdit a prase je na místě mrtvé. Když řidič vystoupí, aby zkontroloval škodu na autě, všimne si díry v plotě u jednoho z domů, odkud prase asi uteklo. Svědomitý politik Jiří Paroubek ihned nařizuje řidiči, aby se šel rodině omluvit a nabídl jí náhradu škody. Když se řidič asi za tři hodiny vrátí, je úplně namol a v tašce si navíc nese slušnou výslužku. Jiří Paroubek na to nevěřícně kouká. "Co jste jim proboha řekl, že jste takhle dopadl?" Řidič se opře o auto, aby neupadl, a povídá: "Stačil jsem jenom říct, že jsem řidič Jiřího Paroubka a že tu svini jsem přejel, a pak už mě samou radostí nepustili ke slovu." Jiří Paroubek navštíví jeden selský dvůr a uspořádá při té příležitosti tiskovou konferenci. Jeden fotograf ho vyblejskne v prasečím chlívku mezi prasátky. Paroubek to komentuje: "Doufám, že se v novinách pod obrázkem neobjeví něco hloupého, jako třeba: Paroubek s prasaty..." "Ne, ne, to je přece jasné!" Příští den vyjde článek o návštěvě a pod obrázkem je text: "Jiří Paroubek (třetí zleva)."
Návštěvník Tada Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 kibi: Opatrně, náhodou sem paní Petra přijde, uvidí to a zase pojede do nemocnice
Heky Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 kibi: Opatrně, náhodou sem paní Petra přijde, uvidí to a zase pojede do nemocnice Posledně tam jela kvůli tomu, že se dívala na televizi...
Dantechno Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Japonske hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 když se daří tak se daří - včera sem si pěkně rozbil držku
KFL Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 když se daří tak se daří - včera sem si pěkně rozbil držku Fuj, to muselo bejt dost vostrý
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Fuj, to muselo bejt dost vostrý ále ani né - začala mi totiž chutnat zelená ústní voda a to je hned
bandicoot Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 redbul dává křídla a absint sílu - YPO chtěl jen zastrčit židli ke stolu a utrh opěradlo (jednou rukou)
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 redbul dává křídla a absint sílu - YPO chtěl jen zastrčit židli ke stolu a utrh opěradlo (jednou rukou) hele to není prdel (špatně zvolené vlákno) - já spotřebuji jedno křeslo za rok - už nevím co si mám koupit x všechno se rozpadne
XXXfazerXXX Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Pijes zajimavy veci....neznam prakticky nikoho,krome alkoholika Havla,kdo by to pil dodrovolne........ja to zkusil dvakrat....poprve jsem nemohl dolezt z obyvaku do loznice-nejak jsem se zasprcnul ve futrech.....podruhe jme to chlastali treti vecer v kuse a nedostal jsem lepsi napad,nez okamzite vyresit problem prodeje nekolkovanych cigar na vietnamskem trzisti......vysledek byl takovej,ze mi bylo pomerne dost soufl..vietnamci prodavaj ciga furt dal...a ja dostal obvineni z poskozovani cizi veci..vytrznictvi a ublizeni na zdravi trem osobam.......podotykam,ze jsem nebouchnul prvni
Dantechno Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Pijes zajimavy veci....neznam prakticky nikoho,krome alkoholika Havla,kdo by to pil dodrovolne........ja to zkusil dvakrat....poprve jsem nemohl dolezt z obyvaku do loznice-nejak jsem se zasprcnul ve futrech.....podruhe jme to chlastali treti vecer v kuse a nedostal jsem lepsi napad,nez okamzite vyresit problem prodeje nekolkovanych cigar na vietnamskem trzisti......vysledek byl takovej,ze mi bylo pomerne dost soufl..vietnamci prodavaj ciga furt dal...a ja dostal obvineni z poskozovani cizi veci..vytrznictvi a ublizeni na zdravi trem osobam.......podotykam,ze jsem nebouchnul prvni Jsi rasista, nemas rad vietnamce, bulhary, ukraince, romy a moravaky , polaky , jihoafricany, Tady........ Prestavam s tebou komunikovat.
KFL Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Absinth je kvalitní pití. Nebolí z něj hlava, ani žaludek. Naopak na žaludek se dá používat jako výborný lék. Není to moc na denní pití, ale čas od času trochu zelený víly neuškodí
911 Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 je to to, kam se nasype kus cukru zapali se to a pak se to pije aby to melo chut? jestli jo tak bych to mohl opet vyzkouset.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 hele to není prdel (špatně zvolené vlákno) - já spotřebuji jedno křeslo za rok - už nevím co si mám koupit x všechno se rozpadne Už jsme se o tom bavili, kup si tohle. Už ho mám skoro deset let, sedím na něm pořád a žádný souchotinář nejsem.
Doporučené příspěvky