Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jde starý pán přes park a vidí partu mladých lidí úplně spité na šrot...

Příjde k nim a říká: "Za mých mladých časů jsme si užívali jinak.

Jeli jsme do Paříže, sedli jsme si do nejluxusnejší restaurace, pili

jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka.

Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to

nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na

placení, tak jsme recepčního zbili...

Za měsíc jde starý pán zase tím samým parkem a vidí, jak jsou

mladící úplně zbití, tak se jich hned ptá, co se stalo... "

"Jeli jsme do Paříže, jak jste nám poradil. Šli jsme do nejluxusnejší

restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme

zbili číšníka. Vtom však přišla ochranka a strašně nás zmlátila.

Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to

nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na

placení , tak jsme recepčního zbili. Vtom přišla security a

strašně nás zbila... "

Starý pán nechápavě kroutí hlavou a ptá se: "A s kým jste tam jeli?"

"S Čedokem..."

Tak to já jsem tam byl s Wehrmachtem!"

Odesláno

Přijde Paroubek do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne: "Děkuji ti za ČSSD." "Máš štěstí." "Ó, děkuji ti, Pane, že jsem se stal předsedou vlády." "Máš štěstí." Paroubek se podiví, ale pokračuje: "Ó děkuji ti, že jsem mohl pomoci naší zemi a pracujícímu lidu." "Máš štěstí," zní znovu odpověď Ježíše. Paroubek se zeptá: "Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?" "Protože kdybych neměl přibitý nohy, tak tě kopnu do držky."

Přijdou Mussolini, Hitler a Paroubek do pekla a Lucifer povídá: "Tady se postavte do bažiny a ta změří, kdo napáchal nejvíc zla. Kdo škodil světu nejvíc, ten se nejvíc propadne do bažiny." Po chvíli je Lucifer přijde zkontrolovat a vidí, že Mussolini je zabořen po pás, Hitler po krk a Paroubek jen po kotníky. Lucifer zakroutí hlavou a povídá: "Paroubku, zase stojíš Leninovi na hlavě?"

Potká se Paroubek s Bushem a ptá se ho: "Georgi, kolik si myslíš že tě v USA nenávidí lidí?" Bush na to: "No, řekl bych, že tak maximálně 8 až 10 milionů." Paroubek: "Hm, tak to je všude stejný..."

Jiří Paroubek spěchá na jednání. Jeho šofér si to tedy žene slušnou rychlostí, když vtom při průjezdu jednou vesničkou vyběhne z boční uličky prase. Řidič už to nestihne ubrzdit a prase je na místě mrtvé. Když řidič vystoupí, aby zkontroloval škodu na autě, všimne si díry v plotě u jednoho z domů, odkud prase asi uteklo. Svědomitý politik Jiří Paroubek ihned nařizuje řidiči, aby se šel rodině omluvit a nabídl jí náhradu škody. Když se řidič asi za tři hodiny vrátí, je úplně namol a v tašce si navíc nese slušnou výslužku. Jiří Paroubek na to nevěřícně kouká. "Co jste jim proboha řekl, že jste takhle dopadl?" Řidič se opře o auto, aby neupadl, a povídá: "Stačil jsem jenom říct, že jsem řidič Jiřího Paroubka a že tu svini jsem přejel, a pak už mě samou radostí nepustili ke slovu."

Jiří Paroubek navštíví jeden selský dvůr a uspořádá při té příležitosti tiskovou konferenci. Jeden fotograf ho vyblejskne v prasečím chlívku mezi prasátky. Paroubek to komentuje: "Doufám, že se v novinách pod obrázkem neobjeví něco hloupého, jako třeba: Paroubek s prasaty..." "Ne, ne, to je přece jasné!" Příští den vyjde článek o návštěvě a pod obrázkem je text: "Jiří Paroubek (třetí zleva)."

Návštěvník Tada
Odesláno

kibi: Opatrně, náhodou sem paní Petra přijde, uvidí to a zase pojede do nemocnice :P

Odesláno
kibi: Opatrně, náhodou sem paní Petra přijde, uvidí to a zase pojede do nemocnice :P

Posledně tam jela kvůli tomu, že se dívala na televizi... :lol:

pravda_jpg_500x500_detail_q85.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
Fuj, to muselo bejt dost vostrý :D

ále ani né - začala mi totiž chutnat zelená ústní voda a to je hned :lol:

Návštěvník YPO
Odesláno
redbul dává křídla a absint sílu - YPO chtěl jen zastrčit židli ke stolu a utrh opěradlo (jednou rukou)

hele to není prdel (špatně zvolené vlákno) :) - já spotřebuji jedno křeslo za rok - už nevím co si mám koupit x všechno se rozpadne

Odesláno

Pijes zajimavy veci....neznam prakticky nikoho,krome alkoholika Havla,kdo by to pil dodrovolne........ja to zkusil dvakrat....poprve jsem nemohl dolezt z obyvaku do loznice-nejak jsem se zasprcnul ve futrech.....podruhe jme to chlastali treti vecer v kuse a nedostal jsem lepsi napad,nez okamzite vyresit problem prodeje nekolkovanych cigar na vietnamskem trzisti......vysledek byl takovej,ze mi bylo pomerne dost soufl..vietnamci prodavaj ciga furt dal...a ja dostal obvineni z poskozovani cizi veci..vytrznictvi a ublizeni na zdravi trem osobam.......podotykam,ze jsem nebouchnul prvni

Odesláno
Pijes zajimavy veci....neznam prakticky nikoho,krome alkoholika Havla,kdo by to pil dodrovolne........ja to zkusil dvakrat....poprve jsem nemohl dolezt z obyvaku do loznice-nejak jsem se zasprcnul ve futrech.....podruhe jme to chlastali treti vecer v kuse a nedostal jsem lepsi napad,nez okamzite vyresit problem prodeje nekolkovanych cigar na vietnamskem trzisti......vysledek byl takovej,ze mi bylo pomerne dost soufl..vietnamci prodavaj ciga furt dal...a ja dostal obvineni z poskozovani cizi veci..vytrznictvi a ublizeni na zdravi trem osobam.......podotykam,ze jsem nebouchnul prvni

Jsi rasista, nemas rad vietnamce, bulhary, ukraince, romy a moravaky , polaky , jihoafricany, Tady........ Prestavam s tebou komunikovat.

Odesláno

Absinth je kvalitní pití. Nebolí z něj hlava, ani žaludek. Naopak na žaludek se dá používat jako výborný lék. Není to moc na denní pití, ale čas od času trochu zelený víly neuškodí :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
hele to není prdel (špatně zvolené vlákno) :) - já spotřebuji jedno křeslo za rok - už nevím co si mám koupit x všechno se rozpadne

Už jsme se o tom bavili, kup si tohle. Už ho mám skoro deset let, sedím na něm pořád a žádný souchotinář nejsem.:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...